Nawet w takim "Kupiliśmy Zoo" gdzie występuje w normalnych ciuchach bez makijażu ma
w sobie taki urok że z miejsca wybrałbym ją zamiast Dody,Jovovich czy nawet Angeliny
Jolie , po prostu jak na nią patrzę to nie mogę skupić się na filmie tylko podziwiam jej
urodę :D
2 slowa powinny wystarczyc "sztuka makijazu " chyba nie wyobrazasz sobie zeby aktorka w filmie nie miala tapety ? Nie po to zatrudnia sie fachowcow i placi im spora kase zeby siedzieli i ogladali nakrecanie filmu .... Ale nie powiem jest nawet niezla nie lubie kobiet w roli "wojowniczek " (np iron man , avengers ) ale ta jeszcze da sie ogladac
http://www.celebritiessurgery.com/wp-content/uploads/2011/12/scarlett-johansson- rhinoplasty.jpg operacja noska sie na cos przydala
tak wypominacie wszystkim te operacje nosa. ja sama sobie zrobię po ukończeniu 18 lat. i pewnie większość by sobie zrobiła, gdyby miała na to pieniądze.
pieniadze to jedno a operacja to drugie. Kazda operacja to ryzyko i nie kazdy dalby sie pokroic tylko dlatego, ze mialby na to kase.
oczywiście, że nie. i krytykujecie ją za to, że zaryzykowała czy za to, że miała pieniądze na operację?
Przyglądam się linkowi i nie daje mi spkoju to 2011/2012. Oglądając iron mana 2 nie zauwarzyłem żeby jej nosek był taki wielki. Mnie się wydaje że ktoś chociaż odrobine powiększył go na tym pierwszym zdjęciu.
To jest powiększone komputerowo- spójrz sobie na jej zdjęcia z dzieciństwa np. w Zaklinaczu Koni i od razu widać, że nie przeszła żadnej operacji
no ja np pamietam ją z Ghost World gdzie była jeszcze nastolatką i tam miała normalny nos.
to zdjęcie jest przerobione