Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Ogłaszam porywający konkurs. Jak długo wytrzyma? Obstawiajcie kiedy będzie rozwód. Ja zakładam 2(pesymistycznie)-5(optymistycznie)lat.

Rezun

ja obstawiam do 4 lat ... tak to już jest w tym świecie, poczekamy zobaczymy ;)

Rezun

Ja obstawiam 2-3 lata. Sądząc po wypowiedziach Scarlett o tym, że ludzie nie są monogamistami, to i tak chyba sporo.

Kubolski

Dokładnie 3,5 roku. Zobaczycie.

Pawuloniasty

Optymiści! Daję maksymalnie dwa i pół. Pewnie ryan będzie zazdrosny o jej karierę, albo to on się wybije a ona się stoczy...

Rezun

Rozwód jest pewny ale ciekawe czy się dzieci doczekają..

Rezun

a może akurat oni będą jedną z nielicznych par w Hollywood która przetrwa? czemu zawsze wszyscy muszą być tak sceptycznie nastawieni do związków gwiazd? ;/ ja im szczerze kibicuję i mam nadzieję, że będą ze sobą jak najdłużej.

strawberryfields_

Bo większość par w hollywood się rozwodzi. Tych, którzy są ze sobą powyżej trzydziestu lat można policzyć na palcach obu rąk. A nawet jeśli tyle ze sobą wytrzymali, to zazwyczaj nie jest to ich pierwszy mąż/żona. Jedyna osoba, która przychodzi mi teraz na myśl to Patrick Swyze i Lisa Niemi (od 1975)... Znacie jeszcze kogoś???

I_am_a_Bad_Girl

a może poobstawiamy Wasze związki małżeńskie? A nie, zapomniałam, średnia wieku 12 lat...

Binula

dori
Paul Newman, Tim Robbins+ Susan Sarandon, Andy Garcia, Ingmar Bergman, Sigourney Weaver, Sissy Spacek, Meryl Streep, Cate Blanchett, Kirk Douglas, itd itp.
Nie wymagajmy, aby 24 letnia osoba miała 30letni staż małżeński/związkowy.