Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Tam w "opisach" pisze, że unika ról rozbieranych. Jednak chyba raz widziałam ją naga w filmie, a może to nie ona była? Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?

użytkownik usunięty
93mania93

a może to nie był w ogóle film???

No nie wiem, nie pamietam bo to dawno bylo. a czy ona wogle uczestniczy w scenach rozbieranych?

93mania93

nie...scarlett jak dotad nigdy nie brala udzialu w scenach rozbieranych

Pompaleus

W "wszystko gra" się chyba mamlała na polu i ją Fenix (;)) za dupę łapał, ale nie pamiętam, czy się rozbierała.

Kwic

Nie była pokazana nago ani topless w żadnym ze swoich dotychczasowych filmów.

93mania93

Nie byla i za to jeszcze bardziej ja szanuje :)

Edward_Norton

Z tego co pamiętam to w 'A Love Song for Bobby Long' była prawie prawie topless przez bardzo krótką chwile. Kto oglądał film ten wie w którym momencie. Naprawdę było na co popatrzeć :) Poza tą jedną sceną nie było drugiego takiego ujęcia w jej karierze.

Szakal1611

Hmm, ja znam ten film bardzo dobrze i jak to się mówi- prawie robi wielką różnicę. Było widać jej pierś z boku, jak ja ubiorę mocno wyciętą bluzkę na ramiączkach, widać mi dokładnie tyle samo piersi (a mam mniej więcej takie jak ona), niemniej nie chodzę przez to topless;-)))

Binula

To rzeczywiście musi to być bardzo MOCNO wycięta bluzeczka. Ale ja tam nie mam nic przeciwko takim ubiorom. I nie napisałem, że była topless tylko, że była prawie topless, co jak sama zauważyłaś robi różnice:) Tak czy inaczej według mnie scena godna uwagi.

Szakal1611

a to już inna sprawa, czytałam o tej scenie nawet artykuł;-)

93mania93

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :) Scarlett to naprawdę suuuper aktorka :)