najlepszy to 'Lost in translation'
trudno wybrać najgorszy bo ma dziewczyna szczęście do dobrych filmów
z tych, które widziałem to chyba 'Atak Pająków' jest najsłabszy
Najlepszy Między słowami i najlepszy Match point i najlepszy Vicky Christina B, nalepszy...
Najgorszy to może byc tylko sam film w ktorym grała ale nie jej gra aktorska!!!!!!!!!!
lepsze role: porządna kobieta, między słowami, dziewczyna z perłą, wszystko gra, wyspa;
słabsze role: niania w nowym jorku, kobiety pragną bardziej, czarna dalia, scoop, kochanice króla, w doborowym towarzystwie, ghost world.
:p
cóż najlepszy to zdecydowanie - między słowami i dziewczyna z perłą.
najgorszy to niania w ny, niestety nie udał im się ten film, choć książka była świetna!!
Z najlepszych wymieniłbym "Między słowami", "Prestiż" i "Wszystko gra". Z najgorszych "Vicky Cristina Barcelona" (nie przepadam za Allenem, wspomniane wcześniej "Wszystko gra" to jeden z wyjątków) i kiepski "Spirit. Duch miasta". Choć w tym ostatnim obecność Johansson był jedynym pozytywem ;)
Co oczywiste biorę pod uwagę tylko filmy, które widziałem, więc jakieś "Ataki pająków" się w to nie wliczają ;)
Jak dla mnie najlepsze to: "Dziewczyna z perłą", "Między słowami", "Prestiż" (mój ukochany;), "Wszystko gra"
Najgorsze...nieee, gorsze: "Niania w Nowym Jorku", "Kobiety pragną bardziej", "Czarna Dalia" - może mniej ambitne niż wcześniej wymienione, ale i tak warte obejrzenia ;)
zdecydowanie najlepszy: "Między słowami" (ale także "Kochanice króla", "Vicky Cristina Barcelona" i "Prestiż mi się bardzo podobały)
zdecydowanie najgorszy: "W doborowym towarzystwie" (grrrrr....... koszmar)