Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Najpiękniejsza

użytkownik usunięty

Jak pewnie wiecie Scarlett zajęła 1 miejsce w rankingu na najpiękniejszą aktorkę. Zdetronizowała Angelinę Jolie. Moim zdaniem Scarlett jest ładniejsza od Jolie a Wy co o tym sądzicie?? :)

Świetnie,nie jest skończoną pięknością ( hmm,a kto jest ) ma w sobie coś i to coś ujawnia się szczególnie kiedy gra, a robi to coraz lepiej :) Mi się bardzo ta dziewczyna podoba, a biorąc pod uwagę w jakich filmach obecnie gra, będzie grała, ma też głowę na karku. Co do Angeliny zgadzam się w 100%, oczywiście zaraz ktoś tu na mnie ( nas ) naskoczy, ale Angelina nie podoba mi się za bardzo ( pomijając aktorstwo, różnie to u niej bywa ), ani twarz, sparwiająca wrażenie sztucznej, ani patykowate przeraźliwie łapki i nóżki :)

gibbika

mi się wydaje, że Scarlett jest bardzo piękna, a w każdym razie piękniejsza od Jolie. Jolie też wprawdzie jest ładna, ale zgadzam się że jest coś sztucznego w niej. Szczególnie te usta. Wyglądają jakby były powiększane, ale podobno nie są, bo w dzieciństwie też miała takie same. W sumie to może się nie znam bo w końcu jestem dziewczyną i nie mnie to oceniać:) chociaż uważam, że kobiety potrafią obiektywnie(!) ocenić urodę innych kobiet, bo uroda to nie to samo co seksapil (a to ocenić umieją raczej faceci).

Margotka

Hehem , z tymi ustami Jolie, to faktycznie nawet kiedyś postanowiłam coś wyśledzić i znalazłam jej zdjęcie z czasów jej lat 'nastu' i usta faktycznie były już na miejscu,ale co z tego :)
Z kolei zaraz po tym jak napisałam , że S nie jest skończoną pięknością przypomniało mi się zdjęcie z reklamy perfum Klein'a Eternity Moment, po prostu cudo także już się niczego nie przyczepiam :)
Co do obiektywnego oceniania się w 100% zgadzam poza tym, w każdym razie :)

gibbika

A ja tutaj w stronę pani Jolie się skłonię, Angelina jako postać jest bardziej charyzmatyczna i dla mnie dużo bardziej naturalna. Właśnie w Scarlett coś mi nie pasuje, nie chcę się czepiać ale naprawdę coś mi w niej nie gra. Sama nie wiem co, więc na razie nie będę jej oceniać. Zgadzam się z moimi przedmówczyniami że kobiety sa w stanie obiektywnie ocenić urodę, dlatego też do tych dwóch pań chciałabym dołączyć jeszcze zniewalającą jak dla mnie Charlize Theron, której uroda jest po prostu jedyna w swoim rodzaju. Pozdro :)

Joern

Tak Scarlett Jest piękną kobietą. Na ten tytuł zdecydowanie zasługuje. (Wiecej co myśle o Scarlett zabaczysz na moim blogu)

Pozdrawiam

gibbika

Mnie się podoba o wiele bardziej niż Jolie, ale charakterystyczna uroda Scarlett niezbyt mnie zachwyca...

Sexowna - raczej tak, ale czy od razu najpiekniejsza? jest wiele ładniejszych aktorek, np. Charlize Theron albo Halle Berry...

Tak.Jest ładniejsza od Jolie.Uważam że jest piękna i zdolna.Lubię filmy z jej udziałem.Papa

Klaudiiia

Scarlett jest lepsza od Angeliny o całe 100% :P

Żeby zasłużyć na takie miano nie trzeba być ideałem piękności.
Zbędna jest szczupła sylwetka, długie nogi, znaki szczególne (patrz usta Angeliny)...
Scarlett ma to "coś"...widzisz to od razu w jej spojrzeniu.
Czy też macie to wrażenie że gdy uśmiecha się na ekranie to wy też się delikatnie uśmiechacie?
Jestem świeżo po seansie "Wszystko gra"...wstrząśnięty "Wyspą" i pamiętliwy jeśli chodzi o "Zaklinacza koni".
Życzę Jej z całego serca żeby nie dała się wciągnąć w wir Hollywodzkiej pogoni za pieniądzem. Wtedy daleko zajdzie...

To wszystko rzecz gustu... Mysle jednak, ze na miano najpiekniejszej nie zasluguje :
http://www.girlwithapearlearringmovie.com/dTops/pearl_dt05_1280.jpg [www.girlwithapearlearri...]

http://www.filmweb.pl/user/393499/Davy+Jones.html [www.filmweb.pl/user/393...]

http://www.filmweb.pl/user/393499/Davy+Jones.html [www.filmweb.pl/user/393...] zapraszam :)

http://www.filmweb.pl/user/393499/Davy+Jones.html [www.filmweb.pl/user/393...] zapraszam :)

angelina jest o niebo lepsza od scarlett :/

chickenrangers

SCARLETT JEST O NIEBO LEPSZA DO ANGELINY

Pozdrawiam

Piekno to pojęcie względne - każdy uważa za piękno coś/kogoś innego. Ale ładna jest :)

nighta_day

podpisuje sie pod tym obiema rekami, pod zdaniem z dziwna uroda Angeliny takze;)

Mnie się ona kompletnie nie podoba, wybitnie przeciętna (np w "Niani.."), nie wiem co w niej takiego seksownego i wspaniałego widzą. Jako aktorka też mi nie przypadła do gustu niestety.
Porównywanie jej z Angeliną to jakiś smutny żart

Moim zdaniem Scarlett nie jest ładna. Poprostu nie ma w sobie orginalności. I tyle..

Koyotka_2

Moim zdaniem Scarlett nie jest absolutnie piękna, ale zdecydowanie ładniejsza od nieproporcjonalnej Angeliny Jolie.

Ładniejsza i młodsza ;). W świecie filmu jest wiele kobiet (wg mnie ;P) piękniejszych od Jolie, np. Portman, Alba.

Jedyna rzeczą, która mnie troszkę trapi u Scarlett są jej usta :P.

Wg. mnie Scarlett jest milion razy bardziej piękniejsza od Angeliny ale to moje zdanie. Mnie się Jolie nigdy nie podobała (za wyjątkiem Gia gdzie była całkiem całkiem i nawet nieźle zagrała), a boska Scarlett podobała mi się w każdej roli w której ją widziałem. Ma w sobie coś takiego magnetycznego, coś tajemniczego. Jest tak sexowna i piękna w taki prosty sposób i to jest właśnie w niej najpiękniejsze.
Pozdrawiam.

VisitorQ

Zapraszam fanów Scarlett i Marion Cotillard na mojego bloga:-)

VisitorQ

Taa.. Scarlett moim skromnym zdaniem jest jedną z najpiękniejszych kobiet <uwaga> w HISTORII kina. Piękna, Piękna, Piękna, Piękna, etc. ;-)
I nie wybiera słabych ról tylko te naj.

Moim ulubionym filmem, z Nią, jest "Między słowami". Super film o samotności, poszukiwaniu drugiej połowy.

Pozdrawiam

Mr_Caicos

Podpisuję się pod tym- jednak moim ulubionym filmem z nią jest Lokatorka :-)

Binula

Jak ona może się komuś podobać?! Ma zupełnie przeciętną urodę, a moim zdaniem jest okropna.Z dobrymi stylistami i kosmetykami prawie każdy może ładnie wyglądać, chociaż jej już pewnie nic nie pomoże...

selene_10

Może- jak możesz łatwo zauważyć po tym wątku. Jeszcze jakieś pytania?

Z tym że jest piękniejsza od Angeliny może się nie zgodzę, ale uważam że drugie miejsce śmiało może zająć;D Nie wiem co za "znawca" napisał w innym temacie dotyczącym tej aktorki że wygląda ona jak kwaśniewska, ma wiejską twarz i okropne usta. Zupełnie się z nim nie zgadzam. Scarllet jest piękna i jest dobrą aktorką a usta ma nawet od jolie lepsze;D

Sgt_Pepper

Może to głupie stwierdzenie, ale dla mnie (jeśli chodzi czysto o urodę) to Scarlett to ideał kobiety - ach jakże bym chciała tak wyglądać

tygrysulka

Uwielbiam ją.Moim zdaniem najpiękniejsza kobieta hollywood i ten zmysłowy głos...W dodatku bardzo utalentowana. Każda jej kreacja jest inna i wyjątkowa. Swoją obecnością tworzy niesamowity klimat i przyciąga uwagę widza. Znakomitym tego potwierdzeniem jest 'Dziewczyna z Perłą' gdzie po prostu nie można było oderwać od niej wzroku. Mimo swojego młodego wieku wyróżnia się rozsądkiem, profesjonalnym podejściem do zawodu i posiada ogromny potencjał. Lost in translation to majstersztyk jednak najbardziej zapadła mi w pamięci jej rola Noli w Match Point gdzie była niesamowicie pociągająca. Dla mnie esencja piękna