Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
116 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Jak dla mnie to zdetronizowała Angelinę Jolie.

Salmonella

Angelina ma obleśne usta :/ aż mi się na wymioty bierze kiedy je widze :| (a Scarlett na pewno ma ładniejsze - bo już wszystkie sa lepsze niz Angeliny)

Pozdro :*

użytkownik usunięty
Adulka_2

nie ma co porównywać... Angelina jest okropna i wbrew temu jak uważają ludzie, jest okropnie obleśna... a Scarlett jest 1000 razy ładniejsza

Scarlett razem z Alba i Gwyneth Paltrow rozpierdalaja wszasytkie inne cudy świata:)) a usat mmm, dokladnie zdetronizowala ale nie Jolie bo Jolie nie byla na trobie bo jest obleśna

Salmonella

nie mogę się nie zgodzić, Angie była dla mnie numerem 1 ale jak obejrzałam parę filmów ze Scarlett to spadła na drugie miejsce :)

Salmonella

Nie wiem jaka jest w rzeczywistości ale uważam że porównywanie jej do kobiety "biegającej po suficie" jest czymś nie na miejscu!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Yasiu

Dziewczyna jest naprawde ładna, ładne usta, frontale prowokatore, wszystko na miejscu, a co ciekawsze, uroda idzie w parze z talentem aktorskim, jak dla mnie super. O A.J. nie bede sie wypowiadał, pozostawie dla siebie.

Andaral_2

Moim zdaniem Jolie ma najbrzydsze usta na świecie

flexia

jolie ma sztuczne usta - okropne!!! cycki też - przed "aleksandrem" znowu sobie je powiększyła.

the248

Nie chce być wredna (znowu) ale Jolie ze swoimi ustami przypomina mi wyjątkowo dorodnego karpia.
Pozdrawiam:*

the248

DO DOMO3 OBEJŻYJ SOBIE ZDJĘCIA Z DZIECIŃSTWA ANGELINY MOŻE WTEDY TEŻ MIAŁA SZTUCZNE CO,I SKĄD MASZ TE BZDURNE INFORMACJE O OPERACJI PRZED ALEKSANDREM .ZASTANÓW SIĘ NAJPIERW JAK COŚ NAPISZESZ!!!!!!!!

carrrramba

:))))))))))))))))))))))))))))

Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.
;))))))

Salmonella

kurde, a ja myslalam ze tylko mnie usta angeliny wydaja sie oblesne i ze jestem jakas inna,... Ale one sa nieladne a najgorsze w nich jest takie .. pionowe wglebienie na sroku dolnej wargi. Scarlett ma 1000razy piekniejsze. Al najladniejsze usta ma Gwen Steffani

Salmonella

Usta jak usta ale wogóle śliczna jest nie ma co Keira i Scarlett to najładniejsze istoty ze świata filmu po prostu anioły, a nie kobiety ;)

Rimmi87

rzeczywiście, masz rację:

http://img115.imageshack.us/img115/2926/kopia044xm.jpg [img115.imageshack.us/im ...]

użytkownik usunięty
Arcycersjanin

mi sie nie podobaja ani usta Scarlett ani Angeliny; Angeliny - wiadomo - z powodu nadmuchania, a Scarlett są jakieś dziwaczne, szczególnie jak się uśmiecha

Salmonella

Według mnie Angelina wcale nie jest ładna.Nie wiem dlaczego ludzie uwazaja ja za najpiękniejszą kobietę.Scarlett jest o wiele ładniejsza i usta ma napewno lepsze bo na Angeliny sie patrzec nie da.

Klaudiiia

ciekawe że te wszystkie wypowiedzi o ochydnych ustach jolie i scarlet piszą kobiety hymmn pewnie skeycie to same chcecie mieć takie mówie wam lepiej mieć pełne sexowne usta niż cienkie plastry.fu!:P:P:P

m3804

sluszna uwaga przedmówcy ale warto zadac sobie pytanie czy w trakcie pocałunku to to usta sa najważniejsze, a moze liczy sie cos wiecej??? to pytanie pozostawiam juz na inne forum pozdrawiam

stefan103

Cóż mogę sądzić?wyraziłam swoje zdanie,a to /czy ktoś się ze mną zgadza czy nie to już tego kogoś sprawa----taka jest natura forum;)
Ty piszesz"ale to pytanie pozostawiam na inne forum "Jakie?
................pozdrawiam.... i dzięki za uznanie