Uważam, że jest beznadziejna aktorką, ma okropny głos i na dodatek jest brzydka. Natomiast uważa sie za niewiadomo kogo.
Może faktycznie "zadziera troszę noska" ale talent ma (niestety ;) ).
I dopóki nie przychodzi do jakiś gali np. oskarowych jest ładna, zwłaszcza w filmach. Natomiast podczas tych prestiżowych okazji oszpeca się niesamowcie :(
A ja ostatnio obejżałem "Między słowami" i uważam, że Johansson to ładna i subtelna dziewczyna. Przede wszystkim ładnie się uśmiecha... Bardzo ładnie...
Zgadzam się z tobą! Jest brzydka i z tym talentem to można by dyskutować.Według mnie nie jest dobrą aktorką , jedyny film w którym zagrała dość dobrze to "Między słowami" a reszta to lipa.
A tam brzydka, mi sie podoba:) No jak ona nie jest młodą, dobrą aktorką to qrde niby kto? A wogóle to wszystkie negatywne opinie zamieszczone w tym temacie są od dziewczyn, czyżby zazdrość? No no niełaadniee:P
Ps. Czy ładna nie ładna, to kwestia gustu (chociaz dziwnie wyglada jak dziewczyna wypowiada sie o wyglądzie innej dziewczyny, inna orientacjaczy co? Zazdrość? Ja sie nie wypowiadam o wygladzie facetów bo niby jak mam powiedziec, który jest ładny, ni ch... nie umiem) ale grać potrafi, przynajmniej Ona jest wymieniana przy wiekszości okazji gdy idzie o dobrą MŁODĄ aktorke
uhhh jak ja mam dosyć tych wszystkich docinków w stylu "a co zazdrościsz jej urody?" jak tylko jakaś osoba płci żeńskiej skrytykuje wygląd jakiejś aktorki zaraz odzywa się całe grono jej wielbicieli i dawaj atakować biedne dziewczę :P jesli wy (faceci) piszecie o jakiejś aktorce, że jest ładna, śliczna, piękna, idealna (naprawdę dużo jest takich komentarzy:P), mimo, że to nie ma żadnego związku z aktorstwem tej osoby, to wszystko jest ok, ale w momencie kiedy ktoś (już nie daj boże dziewczyna;P) wypowie się na ten sam temat mając odmienne zdanie od razu się na nią napada i wmawia jej, ze jest zazdrosna, pewnie brzydsza itp itd :P i nagle, wszyscy zaczynają zauważać, że wyglad to drugorzęna sprawa, że należy oceniać grę itd... moim zdaniem :] jeśli opinie opiewające urodę aktorek mają rację bytu to w takim razie na takich samych prawach powinny być te krytykujące, nie uważacie?:P a swoją drogą, nie wiem kto wymyślił taki absurd, że dziewczyna krytykująca wyglad innej dziewczyny ma jej tego wyglądu zazdrościć, dla mnie są kobiety piękne (jak Angelina Jolie) i te brzydsze (moim zdaniem oczywiście :]) i nie zazdroszczę tym drugim jak wygladają ;P myślicie, ze dziewczyna nie potrafi docenić czyjejś urody, musi zaraz na jej właścicielce wieszać psy?:P a i jeszcze jedno (to do autora tego postu powyżej, cała reszta jest do wszystkich :]) nie wiem z czego to się bierze, ale rzeczywiście facec nie oceniają wygladu innych facetów, może dlatego, ze przez lata to od kobiet wymagano, zeby były piekne a faceci męscy, wiec zwracacie u siebie uwagę na tę właśnie cechę, ale nie trzeba być lesbijką żeby ocenić że babka jest ładna (albo brzydka;]), ja nie mam z tym bynajmniej żadnych problemów, oceniam fizyczność, ale nie pod względem sexualnym, a..... wizualnym, estetycznym, dlatego nie ma w tym nic dziwnego, ze dziewczyna wypowiada się o wyglądzie innej dziewczyny, poza tym jak się nad tym dobrze zastanowić kto nie jak kobiety/dziewczyny ma do tego prawo znając wszystkie te sztuczki poprawiające urode? ;]
p.s sprawa wyglądu aktorki nie stanowi dla mnie większego znaczenia (chociaż są role piękności, do ktorych kobieta powinna być przede wszystkim ładna, być niejako ozdoba filmu, jak wszystkie dziewczyny bonda :]), dlatego krytykowanie aktorki za jej wygląd i wykłucanie sie na ten temat jest dla mnie bezsensowne, ale jak już wspomniałam na początku strasznie irytują mnie te wszystkie napaści na kogoś kto wypowiedział się w niepochlebny sposob o czyims wyglądzie, z jednej strony cały czas powtarzacie, że liczy się gra a nie wyglad, a z drugiej strony te tematy zawsze sa najbardziej oblegane i co więcej, spora część kontrakomentarzy opiera się na tym, ze zarzuca się komus zazdrość z powodu brzydszego WYGLĄDU, więc jak to w końcu jest? ma znaczenie czy nie?;P aaa i poza tym, skąd możecie wiedzieć jak wyglada osoba po drugiej stronie?:)
p.s2 dla mnie Scarlett jest bardzo ładna (żeby nie było zaraz, że jestem kolejną "zazdrosna" o jej wyglad:P), ale przychylam się do tego co ktos powiedział wcześniej, że na wszelkie gale i imprezy oszpeca się nadmiarem makijażu
NIE MĘCZY CIĘ takie pisanie jak ktoś uważa że jest brzydka to niech
tak sądzi może jej się nie podoba tak jak mi Holmes. GELLAR A wY ZARAZ
Z RYJEM I komentarze na pół strony ale ty przesadziłąs chcialo ci się
pisac bo mi by się niechcialo ja lubię Scarllett ale nie uważam ją za piękność bo jest wiele innych aktorek ktore też są ładne jak Scarlett.
No tak a Alba ktora masz na zdjeciu to niby rewelacja w kinematografii, co? Johansson posiada klase, talent i cos co przyciąga widzów, pewien magnetyzm. Osobiście uwazam ją za bardzo obiecująca aktorke, ale wszystko zalezy od tego jakie filmy będzie wybierać. Nie uwazam by zadzierala nosa, ciekawe skad te rewelacje wytrzasnelas. Jak na razie jest ok. Czekam na Czarną Dalię a także na Match Point.
ps jesli chodzi o urode to każdy ma inny gust,a w kinematografii akurat jest mniej istotna, bo brzydkie aktorki tez musza być. W koncu kino ma odzwierciedlac rzeczywistosc, albo przynajmniej jej wizualizacje. Poza tym uważam, że Johansson jest piekną kobietą.
Dlaczego większość ludzi ocenia aktorów na podstawie ich wyglądu? Tu nie chodzi o to czy ona jest ładna czy nie, tylko o to czy potrafi dobrze grać. Skoro nie podoba się wam jak ona gra to się wypowiedzcie na ten temat. Napiszcie co się wam nie podobało, ale nie mieszajcie do tego jej wyglądu. Poza tym uważam, że każda osoba ma w sobie coś ładnego. Tylko nie każdy potrafi to dostrzec.
Dlaczego wszyscy oceniają aktorów na podstawie ich wyglądu? Tu nie chodzi o to czy ona jest ładna czy nie, ale o to jaką jest aktorką. Jeżeli nie podoba się wam jak ktoś gra to wypowiedzcie się na ten temat. Napiszcie co wam się nie podobało, ale nie mieszajcie w to urody. Tu nie o to chodzi. Poza tym uważam, że każdy ma w sobie coś ładnego, tylko nie każdy poytrafi to dostrzec.
No mysle ze brzydki glos jest wystarczajacym powodem zeby nienawidzic czlowieka i zgladzic go z powierzchni ziemi........................m oze porostu zazdroscis jej urody i co najwazniejsze pieniedzy zastanow sie nasepnym razem jak bedziesz chciala pierdzielic takie bzdury!!!!!!
Zastanawiajaca jest pewna prawidlowosc ... im aktorka ladniejsza tym wieksza liczba kobiet jej nie lubi ;)
Brzydka nie jest na pewno, widziałam z nią tylko dwa filmy-"Dziewczynę z perłą" i "Wyspę"-w obu zagrała dobrze, choć DzP mi się nie podobała). Aktorką jest niezłą, ale niektóre jej teksty, które wyczytałam chyba na imdb normalnie powalają. Dziwna jest i chyba rzeczywiście uważa się za wielką gwiazdę. Te teksty z windą itp. raczej wyssane z palca nie są, a trochę zmniejszyły mój szacunek do niej. Tak czy inaczej, grać potrafi.
Piszecie tu, że u aktorów nie powinno sie zwracac uwagi na wyglad, tylko na grę. Nie zgodzilam bym sie do konca, bo on tez odgrywa wazną rolę. Przecież (kiedys gdzies to slyszalam) ludzie chodzą do kina, zeby ogladac ludzi ladnych, bo jakby chcieli ogladac brzydkich, to by po prostu wyszli na ulice.
PS Scarlett jest bardzo ladna
Co do jej głosu...
Uważam, że jej głos jest bardzo ciekawy. Jest po prostu inny. Trochę zachrypnięty, niestandardowy. To m.in. wyróznia Scarlett od innych.
Tak spojrzałem na ten temacik i pierwsza rzecz jak mi przyszła na myśl to oczywiście"założe sie że napisała to jakaś dziewczyna":) .Tak to już jest że jak ktoś mówi o jakiej aktorce(lub aktorze) że jest brzydka(i) lub ładna(y) to prawie napewno będzie to dziewczyna.To równocześnie prowadzi do wniosku że nie ma co o takich rzeczach dyskutować.Ale jak już jestem to coś powiem.Scarett jest inna niż standardowe blondyneczki(przedewszystkim ma talent) i dlatego też wzbudza ogólne zainteresowanie.Jej głos równie dobrze może sie podobać jak i ine podobać.Rozumiem że ci sie nie podoba bo jest "inny".Dla mnie jest on po prostu bardzo ciekawy.No i chyba fajnie jest mieć głos który jest rozpoznawalny.A to że jest ładna to każdy wie i nie ma sensu sie z tym spierać:)
Zapomniałem jeszcze coś dodać (żeby nie było że sie nie znam).KOBIETY KOCHANE,WSZYSTKIE JESTEŚCIE ŁADNE,ŚWIAT BYŁBY NICZYM BEZ WAS:)
podlizujesz się?
Zgadzam sie z tym stwierdzeniem "kobiety swiat bylby niczym bez was". :) Myślę sobie, że kobiety to najwieksze estetki, a ja to juz w ogóle. Oczywiście ktos moze się nie podobac, ale wtedy np ja nie zakladam tematu i nie pisze tesktow o tym, bo czy to istotne? Nie.
Chcecie sie wypowiadac to piszcie na temat, bo to nie strona MISS WORLD, tylko do jasnej cholery Filmweb, portal filmowy.
Uwazam, ze dyskusje na temat urody aktorow sa zbedne, bo to nie istotne czy ktos jest ladny, ladniejszy czy brzydszy. W koncu ten fakt nie sprawia ze ktos gra lepiej czy gorzej. Nie lubienie kogos, bo jest ladny to absurd.
Ja po prostu jetem grzeczny i miły:] zgadzam sie z każdym słowem twojej wypowiedzi
Po cholerę wypisujesz takie komentarze, z których sączy się tylko jad, zazdrość i niczym nie uzasadniona nienawiść? Scarlett jest piękną młodą kobietą, ma wybitny talent aktorski (i nie nam tego oceniać!) i niesamowity, orygianlny głos, który tylko dodaje jej uroku i jeszcze większej oryginalności. To jej znak rozpoznawczy. Pomimo, że jestem dziewczyną, zgadzam się, że takie komentarze jak Twoje są wypisywane przez inne dziewczyny z zazdrości.
Ja też jej nie cierpie, Jest strasznie antypatyczna! I wcale nie jest taka piękna. Weźmy np. Jessica Alba. To jest dopiero zajebista laska a nie jakas Scarlett. Łee :/
Tak, strasznie antypatyczna - szczególnie w "Miedzy słowami", tam była antypatyczna że hej (wogole wiesz co znaczy to słowo?) Lubie Jessice, uważam że jest bardziej sexy, ale nie sądze by kiedykolwiek choćby zblizyla sie do poziomu aktorskiego Scarlett. I jeszcze jedno, to "łee" świadczy o twoim niskim poziomie, jeśli myślalaś, że komuś tym "dopieczesz" to jesteś w błedzie, przynajmniej mnie nie ruszają siksy i ich denne komentarze.
Ps. Łee
Scarlett na to coś w sobie i dlatego jest piękna. Po drugie jest wspaniałą aktorką. Naturalna, twórcza, utalentowana.
a mi sie nie chialo czytac tej debaty na temat czy jest pieka czy nie. powiem tylko ze bardzo podobal mi sie film 'Między słowami' i postać Scarlett była rewelacyjna i bardzo mnie przekonała grajac ją. natomiast w filmie ' Człowiek, którego nie było' totalnie mi sie nie podobała, wydała mi się w nim sztuczna. nie widziałam jeszcze 'Dziewczyny z perłą', ale gry nadrobie zaległości to jeszcze cos dopisze.
;)
Ogądnijcie sobie " Dziewczyna z perłą " , dopiero potem się wypocajcie ...
A co do tekstów że jest brzydka , to ciekawe jakie z was paszczaki ... spadać
ja "Dziewczynę z perłą" oglądałam już chyba 5 razy. strasznie podoba mi sie ten film i to własnie dzięki roli Scarlett. wg mnie to ona ma talent (żeby nie było widziałam też inne filmy z nią) no i mimo że jestem dziewczyną uważam że jest ładna - tylko pozazdrościć ;)