Moim zdaniem nie jest ani specjalnie urodziwą, ani wybitnie utalentowaną aktorką. Gra z ciągle rozchylonymi ustami i pewnie dlatego uchodzi za seksowną.:)
Ja w sumie też nie wiem na czym polega jej fenomen, ale na mnie jej urok działa. Nie ma idealnych rysóew twarzy , ani szczupłej figury jak inne modelko-aktorko-wieszaki hollywoodzkie. Wydaje mi się, że gra przekonywująco i podobno jest piekielnie inteligenta, zawstydza tym nawet samego Woodego Allena stała się jego muzą. Zresztą czytałam z nią wywiad widać, że jest osobą mądra i nie ma przewrócone w głowie. Zdecydowanie chetniej pójdę na film z nią niż na przykład z Kate Bosworth, Hilary Duff czy Lindsay Lohan.
też tego nie pojmuję.
w dodatku jest zbyt pewna siebie i strasznie wyolbrzymia te swoje niby zalety. ;p
W jaki sposób wyolbrzymia "te swoje niby zalety"? Zresztą skąd wiesz, że jest zaroumiała przecież jej nie znasz prywatnie?
Dlaczego uważacie, że nie ma szczupłej figury? To,że ma duże piersi nie znaczy,żer nie ma szczupłego ciała.
Ja też nie wiem, po prostu kocham jej grę, jej naturalność. Ją całą.
Za film, 'Między słowami' zawsze będę o niej pamiętał, ten film wrył się w pamięć. Magia
W jaki sposób wyolbrzymia "te swoje niby zalety"? Zresztą skąd wiesz, że jest zaroumiała przecież jej nie znasz prywatnie? - dołaczam się do pytań Euhenii.
Jej fenomen polega na tym ,że jest piękna , bardzo utalentowana i do tego naturalna. Mimo młodego wieku zagrała juz w kilku naprawde świetnych filmach.