Jak ją zobaczylem w "The Island" to sie zakochalem. Jest piękna. Najładniejsza aktorka wedlug mnie obecnie. Miec ja na jedna noc. Dobrze, że marzenia nic nie kosztują...:)
No ja się co prawda w niej nie zakochałam, ale zgadzam się z tobą - jest to jedna z najpiękniejszych aktorek
A dla mnie średnia - nic nadzwyczajnego. Że to blondynka o ciemnoniebieskich oczach (chyba) i dużym biustem to już musi byc fajna :/.
Nic nadzwyczajnego? - to sobie looknij na to zdjecie.
http://images.memobarre.com/24/Johansson289.jpg [images.memobarre.com/24 ...]
jak dla mnie to jedna z najfajniejszych lasek i dobrze zapowiadajacych się aktorek
Sorry, ale ona ma strasznie plastikowa twarz, może i jest niezłą aktorka, ale mi sie nie podoba. Tyle
Spoko, nie mam nic do Twojego gustu, ale wyjasnij mi, co oznacza plastikowa twarz? Bo tego nie rozumiem, nie w tym przypadku. Moze chodzi Ci o makijaż?
blondynka, z duzym biustem nie musi byc fajna - jest na to wiele przykladow, ale akurat Scarlett jest boska, i nie chodzi o biust i figure(choc tez:) tylko o twarz. i nie ma plastykowej, sztucznej twarzy raczej naturalna, nie ma kg makijazu i kg silikonu jak np. A Jolie. jest piękna, ladniejsza niz Alba nawet