Johanssonowej nie lubię, od kiedy w wywiadzie stwierdziła, że jest Żydówką. Ona?! Z tymi oczkami, krótkim noskiem i blond fryzurą?? bez żartów, oczywiste, że podszywa sie pod Żydówkę, żeby zgarniać lepsze role i nagrody filmowe...
Jej dziadkowie byli polskimi żydami. Masz jeszcze jakieś wątpliowśći? Po za tym na podstawie urody nie okresla się narodowości. Tak jakbys powiedział że jasna blondynka to nie włoszka bo nie ma ciemnych włosów i opalenizny!
Ekspercie od genetyki. Słyszałeś kiedyś o Felaszach. Raczej nie powiedziałbyś o nich, że wyglądają na żydów, a jednak nimi są.
pfff! Pomnik jej po smierci wybuduja, bo jest Zydowka... Wez, lecz sie, jesli dostanie role to za to ze jest dobra i piekna aktorka, a nie przez to ze ma korzenie jakie ma...
O Boże widzisz i nie napierdalasz... Przecież Żydzi mają nie tylko ciemne włosy ale również blond czy rudy.. Poza tym Johansson ma polskie korzenie - po co miałaby zresztą kłamać? Czy bycie Żydem z polskimi korzeniami zresztą jest taką dumą według was? Nie sądzę.
Zajrzyjcie choćby na Wikipedię. Dziadkowie ze strony jej matki byli polskimi Żydami. Zresztą, co z tego? Dziewczyna dostaje role dlatego, że jest utalentowana i piękna, a nie bo ma takie, a nie inne korzenie, kogo to w ogóle obchodzi.
Zabiera miejsca w Hollywood prawdziwym Żydówkom, mam nadzieję, że ktoś to w końcu wykryje.
Żydzi to nasi bracia.Musze tez przyznac,ze są za*biscie utalentowani.To naród wybrany i tyle.Mówcie co chcecie.Wredni czy nie mają łby do interesów.Dlategoteż weikszosc hollywood to żydzi.
Father Karsten Johansson was born in Denmark, while her mother, Melanie Sloan, comes from a Bronx-bred family of Polish descent.
Bosz... tyle emocji z powodu jednego wywiadu, który nie koniecznie musi być wiarygodny i jednej wzmianki nt. polskich korzeni!
Mam pytanie: czy to naprawdę AŻ TAK Was obchodzi, skąd wywodzi się Scarlett Johansson? :|
Jaki naród wybrany? Sami sobie to wymyślili. Taka propaganda. Poza tym, jeśli poczytasz Biblię to zobaczysz, że izrael BYŁ narodem wybranym, ale przez grzechy przestał. A utalentowanym narodem nie jest. Obejrzyj kiedyś film bez lektora, zobaczysz ich talent ;d
już wiem! powiem że jestem Żydówką i wkęce sie do hollywood. tak! hura, dziekuje za pomoc! :*
śmiech na sali...
A Cameron Diaz jest latynoska, i co, tez powiesz ze nie jest bo jest blond, ma jasna cere i niebieskie oczy? Znasz sie na genetyce, durniu?
Poziom IQ na tym forum wynosi około tyle, ile wiek założyciela tematu. Więc wychodzę, bo na mnie przejdzie :]