Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

PIENIE TO JEST ONA ZROBIONA TO W FILMIE WYSPA, DLACZEGO ZROBIONA?? KOCHANI WIDZIALAM JUZ W SWOIM ZYCIU TROCHE GWIAZD MOZE NIE JOHANSSON ALE I DEMI MOORE I RUSSELA CROWA I NA ZYWCA WYGLADALI OKROPNIE!!!! TECHNIKA KOMPUTEROWA DZIALA CUDA!!!!!!!!!!!!!!! RUSSELOWI TO SZTUCZNIE KLATE NAWET NA GLADIATORZE TWORZYLI, A DEMI MOORE MA PLAMY NA TWARZY I WYGLADA JAKBY MIALA ZE 100 NIEUDANYCH OPERACJI!!! SA OKROPNIE BRZYDCY, CO PRAWDA JOHANSSON W FILMIE WYSPA WYGLADALA BOSKO!! LEPIEJ ODE MNIE:) ALE TO ZAPEWNE TYLKO W FILMIE INACZEJ SIE WYGLADA W REALU!!! WIEC SORKI CHLOPAKI JEDNAK WASZE DZIEWCZYNY SA NAJPIEKNIEJSZE A NIE TAM JAKIES BRZYDKIE GWIAZDKI!!

Czego tak wrzeszczysz?
Ameryki nie odkryłaś, zdjęcia retuszowało się od dawna. Od dziesiątek lat w mediach pokazuje się głównie wszystko, co śliczne bo dobrze się koajrzy i sprzedaje.
No i naprawdę trzeba być tępym, żeby sądzić że wszystkie gwiazdy i gwiazdeczki to super gładkie uśmiechnięte buźki, które nie miewają problemów skórnych, zmarszczek i złych dni.
Aktorzy i tym podobni to nie nadludzie, żyją jak każdy z nas, oddychają jak każdy z nas, są brzydcy jak każdy z nas, srają jak każdy z nas i śmierdzą jak każdy z nas...

_bateman

Dokładnie w "Wyspie" wydawała mi się taka śliczna, ale potem zrozumiałam, że Scarlett pięknością nie jest. Ma oryginalną urodę i nie jest brzydka. To chyba wszystko.