Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Nie wiecie może czy ona ma jakieś pochodzenie z gospodyniami chłopów na wsiach? A tak na poważnie to moim zdaniem jest paskudna :/ nie wiem co w niej widzicie ma twarz pospolitej Polskiej wieśniaczki. Nie chce tu obrażać fanatyków tej o to "paskudy" ale moim zdaniem jest naprawdę brzydka. Wychowałem się na wiosce i za takimi się żaden "chłopina" nie rozglądał.
P.S
To nie prowokacja tylko moja opinia i nie wyjeżdzajcie mi, że jak byłem mały mieszkałem w wiosce i co ja mogę wiedzieć bla bla bla albo, że jestem wieśniakiem hehe ;) . Ale jej gra aktorska jest bardzo dobra do tego się nie czepiam tylko do urody pamiętajcie o tym jak zaczniecie na mnie wjeżdzać (bo pewnie nie uszanujecie mojej opini ponieważ "wasza Scarlet jest taka słitaśna!!11 i piekniusia") :/ 7/10

Tocadisco

Nie powiem jeśli się wystroi, umaluje, dopompuje usta i piersi i ładnie zapozoje to wtedy wygląda bardzo ładnie ale po takich kilku zdjęć nie okrzyknąłbym jej najładniejszą aktorką... Podsumowując:
figura-ok
twarz-nie ok

P.S
Jeśli będziecie mi chcieli powiedzieć, że próbuje "zabłysnąć" bo ona się przecież każdemu podoba czy też za darmo się nie daje tytułu najpiękniejszej to lepiej nic nie piszcie bo szczerze ma to w d... co sądzicie o tej wypowiedzi. Ja chcę tylko przekazać moją opinie na jej temat, okrzykneli ją w USA a nie na świecie ludzie porozglądajcie się ile naprawdę pięknych Polek właśnie przeszedło koło waszego domu :) . Pozdrowienia! :)

Tocadisco

Pierdolisz, pierdolisz moją kobiete...