Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Ha ha ha tak jak ktoś napisał niżej, zawsze jak ją widzę przypomina mi się córka Kwaśniewskich, takie zwichrowane oczy ma tylko ona i córka towarzysza Kwaśniewskiego. Żenada totalna, laska w ogóle nie umie grać nie wiem jak ona załapuje się do tych filmów, bo chociażby taka Eva Mendez, która też nie umie dobrze grać, przynajmniej jest ładna i seksowna, jest więc na co popatrzeć - a tu? Gdzieś kiedyś słyszałem że został wybrana w Ameryce przez facetów najseksowniejszą kobietą któregoś tam roku!!!!!! Matko dzięki ci że nie mieszkam w Ameryce, bo pewnie w domu musiałbym się użerać z 150 kg babą a moim ideałem kobiety byłaby Scarlet ze zwichrowanego wzgórza, ooops przepraszam Scarlet ze zwichrowanymi oczami.

jaycutler

idealny komentarz na FILMwebie ...
"jak zwykle głównie została oceniona jej gra aktorska i role filmowe .. "
nie wiem czy wiesz o co chodzi na FILMwebie ( podkreślam słowo FILM ) .. ?

rachel_mcadams

Taaak mój komentarz do jej filmów jest w moim profilu w postaci ocen FILMÓW w których grała (ONA JEDYNA NIE GRA W DANYM FILMIE), więc radzę się z nim zapoznać, w profilu aktorki oceniam też jej urodę, czasami, kiedy jej gra jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, uroda też ma znaczenie.

rachel_mcadams

PS. Polecam zapoznanie się z talentem aktorskim Scarlet, chociażby przez obejrzenie "Iron Men 2" (tak tak wiem że grała w mnóstwie lepszych filmów) - TYLKO właśnie w "Iron Menie 2" można fajnie porównać jej grę chociażby z grą Gwyneth Paltrow, która notabene nie też nie grzeszy urodą - i powiem tak - Scarlet Kwaśniwska aka zwichrowane oko, gra własnie tak, jak jej Polski sobowtór z rodu towarzysza Kwaśniwskiego (wicie rozumicie), jest ładny, mądry i wcale nie korzysta z protekcji tatusia - dziękuje.

jaycutler

Mi ona wcale nie przypomina Oli Kwaśniewskiej.

mrs robinson

ona jest o wiele ładniejsza od Olki Kwaśniewskiej ..
więc nie wiem jak może komukolwiek przypominać młodą prezydentównę .

rachel_mcadams

dokładnie ;]

jaycutler

dobre, faktycznie są podobne.