Ha ha ha tak jak ktoś napisał niżej, zawsze jak ją widzę przypomina mi się córka Kwaśniewskich, takie zwichrowane oczy ma tylko ona i córka towarzysza Kwaśniewskiego. Żenada totalna, laska w ogóle nie umie grać nie wiem jak ona załapuje się do tych filmów, bo chociażby taka Eva Mendez, która też nie umie dobrze grać, przynajmniej jest ładna i seksowna, jest więc na co popatrzeć - a tu? Gdzieś kiedyś słyszałem że został wybrana w Ameryce przez facetów najseksowniejszą kobietą któregoś tam roku!!!!!! Matko dzięki ci że nie mieszkam w Ameryce, bo pewnie w domu musiałbym się użerać z 150 kg babą a moim ideałem kobiety byłaby Scarlet ze zwichrowanego wzgórza, ooops przepraszam Scarlet ze zwichrowanymi oczami.
idealny komentarz na FILMwebie ...
"jak zwykle głównie została oceniona jej gra aktorska i role filmowe .. "
nie wiem czy wiesz o co chodzi na FILMwebie ( podkreślam słowo FILM ) .. ?
Taaak mój komentarz do jej filmów jest w moim profilu w postaci ocen FILMÓW w których grała (ONA JEDYNA NIE GRA W DANYM FILMIE), więc radzę się z nim zapoznać, w profilu aktorki oceniam też jej urodę, czasami, kiedy jej gra jest poniżej jakiegokolwiek poziomu, uroda też ma znaczenie.
PS. Polecam zapoznanie się z talentem aktorskim Scarlet, chociażby przez obejrzenie "Iron Men 2" (tak tak wiem że grała w mnóstwie lepszych filmów) - TYLKO właśnie w "Iron Menie 2" można fajnie porównać jej grę chociażby z grą Gwyneth Paltrow, która notabene nie też nie grzeszy urodą - i powiem tak - Scarlet Kwaśniwska aka zwichrowane oko, gra własnie tak, jak jej Polski sobowtór z rodu towarzysza Kwaśniwskiego (wicie rozumicie), jest ładny, mądry i wcale nie korzysta z protekcji tatusia - dziękuje.
ona jest o wiele ładniejsza od Olki Kwaśniewskiej ..
więc nie wiem jak może komukolwiek przypominać młodą prezydentównę .