jest to aktorka ktora nie umie grac jej aktorstwo przypomina gre do J. Alby bardziej zamiast grac to pokazuje swoje walory kobiece co nie powinno sie tego robic no nie wiem moze powinna grac w filmach erotycznych moze tam jest jej miejsce??
Nie wim dlaczego tak o niej sadzisz. Moim zdaniem Scarlett gra bardzo dobrze! Może ty po prostu tego nie widzisz? Nie należy oceniać ludzi na sposób jaki postrzega się filmy, w których dany aktor czy aktorka gra...
nie zgadzam sie. alba rzeczywiscie narzeka, ze nikt nie daje jej rozwinac skrzydel, bo wszyscy postrzegaja ja jako seksowna laske, ktora moze sie rozebrac na ekranie. ale nie uwazam, zeby scarlett miala podobny problem. jest bardzo dobra aktorka, jedna z moich ulubionych.
zwroc uwage, ze filmy takie jak np 'dziewczyna z perłą' wymagaly raczej kunsztu aktorskiego niz 'walorow kobiecych'. poza tym sadze, ze scarlett potrafi laczyc te walory z bardzo dobra gra aktorska.
tyle ;)
pozdrawiam;)
Wcale nie uważam, że Scarlett jest kiepską aktorką. A to, że pokazuje swoje walory jest tylko miłym dodatkiem do jej gry, przecież nie można tego tak całkiem ukryć, że ma ładną figurę i twarz. Jest kobieca i taka powinna być jak dla mnie ;).