Ja głosuje na Charlize Theron!Scarlett podniecają sie tylko dla tego ze niby jest taka piękna.. według mnie idealna kobitka wygląda jak Charlize Theron ,Charlize się poświęciła swej pracy więc na każdą nagrode zasługuje!A po za tym nie wywodzi sie z żadnej aktorskiej rodziny wiec taka kariere podziwiam bo nie doszla do aktorstwa przez tatusia ani mamusie tylko sama. :).Oczywiście macie swoje typy co nie.
pozdrawiam :-)
Oczywiście ja mam swój typ i zdecydowanie nie jest nim Cherlize Theron!! Nie cierpie jje wręcz, nie jest ani ładna, ani charakterystyczna. Potrafi jednak gra ale to potrafi również piekna Scarlett...
to mój typ, pozdrawiam |:-)
Charlize, Charlize, Charlize to nie zwykle piękna kobieta, a jej talent aktorski to rozkosz dla widza. Scarlett czegoś brakuje i w moim mniemaniu nie jest wogóle ładną kobietą.. Cóż zaraz mi ktoś zarzuci że jestem zazdrosna otóż nie jestem bo obiektywnie mówię że Charlize Theron zdecydowanie górą. Pozdro :)
Nie mogę wybrac oczywiście jako wielka fanka Scarlett Powinnam ją wybrać, ale obie są wspaniałe Charlize jest bardziej doświdaczoną aktorka, Scarlett trochę mniej pod względem urody raczej Scarlett chociaż Charlize też jest piękna.
Pozdrawiam
PO CHOLERE ROBIĆ TAKIE PORÓWNANIA????
NUDZI WAM SIĘ ??? NA JAKĄ STRONE SŁAWNEJ AKTORKI BYM NIE WESZŁA WIDZE..: " a która lepsza? a ktora ładniejsza...???"
SIC !!!
o jezu jak cos nie pasuje to wynocha (lol2), a nie żałobne wiązanki puszczac !! wkurwiac ludzi każdy umie tylko nie wiadomo po co. nikt ci nie karze tu zaglądac ,tyle. :)
-Jacinda- to jest forum dyskutujemy tu na różne tematy ...
jak ci cos nie pasuje to papa sie mówi :)
dokladnie, po co ?
ale nie odbiegajmy za daleko od tematu. powiem tak obie są piękne, lecz dla mnie piękniejsza jest charlize, no i według mnie ma zdecydowanie większy bagaż doświadczeń z filmami (w których mogliśmy zauważyć fenomenalny talent). wybieram charlize :D
ja stawiam na obydwie panie + Franke Potente która ma w sobie niesoamwice duzo uroku osobistego jest swietna aktorka!Jednak jezeli mam za bardzo nie abstrachować od tematu to powiem ze zarówno jak i Charlize w adwokacie diabła czy monster , tak jak i scarlet w miedzy słowami zrobiły na mnie bardzo duze wrazenie! Pozdrawiam