Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Natalie Portman i Scarlett Johansson są w, mniej więcej, tym samym wieku. Chciałabym się dowiedzieć, którą lubicie bardziej, która jest lepsza, waszym zdaniem, pod każdym względem - urody, talentu, która lepiej dobiera sobie role, która ma lepszy głos, itp.
Jakby co, lubię je obie, ale numerem jeden jest dla mnie Natalie ;)

użytkownik usunięty
Aimee

wydaję, mi się, że lubię obydwie jednakowo...

PORTMAN, PORTMAN, PORTMAN...Cóż to za dziwne pytanie? Wszak Natalie Portman dzieli od Scarlett różnica co najmniej jednej klasy; zarówno pod względem urody, talentu jak i wszystkiego innego.

Aimee

Zdecydowanie Scarlett!!! Jest jedną z najlepszych a nawet najlepsza aktorka mlodego pokolenia, ma talent & klasę, no & poza tym jest prześliczna! A Natalie... nic do niej nie mam, ale przy Scralett wypada blado.

Aimee

W sumie dziewczyny maja dużo ze sobą wspólnego. Obie mają amerykańsko-żydowsko-polskie korzenie. A za niedługo "The Other Boleyn Girl" (szczerze mówiąc, nie się już tego filmu doczekać).

Aimee

Natalie i Scarlett to akurat dwie moje ulubione młode aktorki i codziennie się zastanawiam, którą bardziej lubię. Ale one bardzo różnią się od siebie i chyba nie sposób sprawiedliwie osądzić która lepsza - pod każdym względem.