mam takie pytanko, która pani waszym zdaniem jest ładniejsza: Scarlett Jahansson czy Jessica Alba. Ja osobiscie z małą przewagą stawiam na Albę
i zapomnialem o drugim pytaniu: która jest lepszą aktorką. tu bym postawil na Scarlett Johansson. A na koniec powiem ze obydwie są świetne>
Scarlatt ładniejsza od Jessici ? :D lo jasne ze Jessica Alba jest ładniejsza :) i uważam ze również lepsza aktorka
Alba to sliczna dziewczyna, ale Scarlett ma w sobie to cos(choc nie jest idealem)i zapowiada sie na siewtna aktorke(juz jest bardzo dobra)wiec stawiam na Johansson:)
Scarlett zdecydowanie... O ile jesli chodzi o urode, roznica jest stosunkowo niewielka o tyle w temacie aktorstwa ogromna ;]
Scarlett- uroda Scrlett-telant. Jessica moim zdaniem nie jest taką cudowną aktorką. Ładna moze jest ale Scarlett ma wiecej wdzięku
Jessica w czarnych włosach, porównując obie panie blond - Scarlett. Jesli chodzi o aktorstwo, Scarlett to extraklasa, a Jessica to co najwyżej 3 liga.
Ja tam za nimi jakoś specjalnie nie przepadam ae jak bym mial wybierać to wole Albę. Ta Scarlett jest szpetana, tłusta i obleśna i wygląda jakoś tak dziwnie. Ble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!