Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

mam takie pytanko, która pani waszym zdaniem jest ładniejsza: Scarlett Jahansson czy Jessica Alba. Ja osobiscie z małą przewagą stawiam na Albę

matt273

i zapomnialem o drugim pytaniu: która jest lepszą aktorką. tu bym postawil na Scarlett Johansson. A na koniec powiem ze obydwie są świetne>

matt273

Scarlatt ładniejsza od Jessici ? :D lo jasne ze Jessica Alba jest ładniejsza :) i uważam ze również lepsza aktorka

matt273

W obydwóch przypadkach stawiam na Scarlett.

matt273

ktora jest lepsza aktorka? zdecydowanie Scarlett ;)) ktora jest ladniejsza? Scarlett ;)))))))

w4ffel

Oczywiście,że ALba we wszystkim jest lepsza od Scarlett ;P

użytkownik usunięty
matt273

Oczywiście, że Scarlett jest we wszystkim lepsza od Alby...

pewnie, że Jessica Alba przewyższa Scarlett

mycek91

Alba to sliczna dziewczyna, ale Scarlett ma w sobie to cos(choc nie jest idealem)i zapowiada sie na siewtna aktorke(juz jest bardzo dobra)wiec stawiam na Johansson:)

matt273

Scarlett zdecydowanie... O ile jesli chodzi o urode, roznica jest stosunkowo niewielka o tyle w temacie aktorstwa ogromna ;]

matt273

Scarlett- uroda Scrlett-telant. Jessica moim zdaniem nie jest taką cudowną aktorką. Ładna moze jest ale Scarlett ma wiecej wdzięku

użytkownik usunięty
muuchaaa

Scarlett, pod każdym względem ...

matt273

oczywiscie ze Scarlett. i ladniejsza i lepiej gra. przeglosowane;P

matt273

Jessica w czarnych włosach, porównując obie panie blond - Scarlett. Jesli chodzi o aktorstwo, Scarlett to extraklasa, a Jessica to co najwyżej 3 liga.

matt273

Ja tam za nimi jakoś specjalnie nie przepadam ae jak bym mial wybierać to wole Albę. Ta Scarlett jest szpetana, tłusta i obleśna i wygląda jakoś tak dziwnie. Ble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matt273

Scarlett....jest boska:-D
Uwielbiam ją i przestańcie ją wreszcie do wszystkich porównywać!!!!