Nie oceniam aktorstwa, bo widziałam z jej udziałem za mało filmów.
Ale chciałabym pogadać o tak powierzchownej rzeczy, jaką jest uroda tej pani. ;)
Otóż z tego co wiem, jest uważana powszechnie za czarującą piękność... Może mi ktoś wyjaśnić ten fenomen... ? :)
Jestem dziewczyną i moje prywatne zdanie jest takie: odbieram ją (powierzchownie) jako przesłodzoną i irytująco infantylną, Uroda mdła. Nic szczególnego.
I żadna babska zazdrość mnie nie zżera ;), bo jak kobieta faktycznie jest piękna i interesująca, to przyznaję rację. Tylko, że tak nie jest w przypadku Scarlett.
(Moim subiektywnym okiem)
Jestem ciekawa waszych odpowiedzi. ;)
Mnie Scarlett urzeka tym, że jest dziewczyną do której mógłbym podejść i bez żadnych zahamowań poprosić ją na drinka. Jest w niej tyle naturalności i piękna, że wprost zachwyca ale nie onieśmiela. Jej blond włosy, piękne oczy, zniewalający wzrok i głos którego chciałoby się cały czas słuchać...
to już inna sprawa :). W każdym razie mam takie same odczucia co do Scarlet, nie ma problemu żeby do niej podejść i porozmawiać,ma to coś :)
Jestem kobietą i jestem pod wielkim urokiem panny Johansson...prawdopodobnie z tych samych powodów co Tomek_1973. Wydaje się dziewczyną piękną ale w taki rzeczywisty sposób, który umożliwia nawiązanie rozmowy i znajomości. Jedyne co świadczy o jej koneksjach z światem gwiazd to fenomenalny uśmiech...ale wszystko jest kwestią gustu. Ach, pomimo iż zaliczam się do fanek jej urody muszę troszkę przyznać racji jeśli chodzi o owe ,,przesłodzenie". ;)
A jakie aktorki Ci się podobają?
Mi ona się nie podoba a jezeli chodzi o aktorki ktore mnie się podobają to Angelina Jolie, megan Fox, Olivia Wilde oraz oczywiście MARILYN MONROE :)
to dziwne, bo Marilyn też 'grzeszyła' słodką i infantylną urodą - bardzo w stylu Scarlett. natomiast Fox...dla mnie to szczyt tandetnej, sztucznej i taniej urody. przepalone czarne włosy, sztuczna opalenizna, sztuczne usta, zawsze ta sama mina... wolę jednak naturalne piękno. :-)
EVILY -> Ale co ty chcesz usłyszeć ? Czemu niektóre kobiety/dziewczynki oceniają kobiety ? Ty nie powinnaś mieć dużego zdania na temat, chyba że pociąga Cię płeć żeńska. Zalety Scarlett docenią przede wszystkim mężczyźni. Ja osobiście ją uwielbiam. Wydaję mi się żę jest takim mostem pomiędzy słodkością, a ostrością. Mógłbym ją przytulić z miłą chęcią, a wieczorem ostry seks :) Bałbym się również z nią obcować bo wydaję się, że jest kobietą przez któa można się zakochać i popłynąć :) Jej spojrzenie z uśmiechem może oznaczać dla mężczyzny zamiane w kamień przez zauroczenie :)
z kobiet w jej wieku (pomijając aktorki) to tylko Katy Perry jest fajną dupeczką wartą zainteresowania
a ja jestem kobietą i oceniam za równo kobiety jak i mężczyzn:P i powiem że scarlett jest prześliczna, jest jedną zbardziej urodziwych aktorek moim zdaniem :)
Mnie nie pociąga płeć żeńska, a zalety Scarlett doceniam jak najbardziej. uważam że jest najatrakcyjniejszą aktorką swojego pokolenia. Ma świetną figurę i ładną twarz a do tego dobrze jej w każdym kolorze włosów:)
moim zdaniem, gdy kobieta ocenia urodę innej kobiety nie chodzi tyle o fakt, że ona ją pociąga, co o to, że chce rozgryźć co dana osoba ma w sobie takiego pociągającego i np. zmienić to w sobie, by stać się bardziej atrakcyjną. poznać męski punkt widzenia odnośnie danej postawy przyjmowanej przez daną kobietę, tak jak u scarlett - naturalność, urok, pewna doza infantylności, w której kryje się jej seksapil (wg. waszych wcześniejszych wypowiedzi) :)
Co tu się rozpisywać... Twoja wypowiedź została wyciągnięta z mojej głowy ;) Niektórzy się Nią zachwycają, ale mnie osobiście jakoś irytuje ta kobietka. Takie to moje subiektywne zdanie, do którego każdy ma prawo. To, że gra takie a nie inne role, nie oznacza, że można wnioskować o Jej charakterze (zarówno w pozytywnym jak i negatywnym ujęciu)... Nie oceniam Jej jako osobę, ale wrażenie jakie na mnie wywiera. Mnie jakoś odpycha i irytuje
Tak się składa, że mnie również ta aktorka strasznie irytuje.
I również nie rozumiem tego powszechnego zachwytu nad jej urodą.
Nie nazwałabym jej brzydką jednak uważam, że jest mnóstwo kobiet dużo piękniejszych.
Dziewczyny ... Myślę, że wszystko z Wami w porządku, że się Wam inna kobieta nie podoba. Osobiście uważam, że jest ładna. Widziałem kilka filmów z nią i aktorką, moim zdaniem, jest raczej przeciętną i gra w filmach gdzie jest cała masa cięć, ujęć z perspektywy itd. Ale jako kobieta dla faceta ... super.
Jest znacznie przesłodzona, ale to właśnie czasami nam się w kobietach podoba. Polecam materiał z dużą dawką humoru protestanckiego pastora Marka Gungora o różnicach w myśleniu kobiet i mężczyzn. Zresztą cały cykl jego seminariów jest moim zdanie bardzo dobry. Można wyszukać na YouTube. Tytuły: 1) Mark Gungor - Men's Brain Women's Brain 2) Mark Gungor - meaning of words. Miłego oglądania :)
Uwielbiam ją, właśnie chyba przez taką naturalność i przyjazność do ludzi, tak ją postrzegam, a tak poza tym jest piękna ;)
Moim też, znalazłaby się na drugim lub trzecim miejscu :3
Śmieszni są Ci ludzie, których ona "irytuje" - o dziwo, to tylko kobiety (a dokładniej niedowartościowane, brzydkie i niedojrzałe dziewczynki...).