Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Oglądam sobie właśnie jej galerię i próbuję znaleźć jakieś ładne zdjęcie... ale nie mogę!!! bo ta kobieta nie jest zwyczajnie ładna, ona jest brzydka, brzydka, brzydka, brzydka. Te wary są dopełnieniem jej brzydoty. Może Angelinie wydatne usta pasują, jej na pewno nie. Są brzydkie, tak jak i ona. Pozdrawiam i proszę nie pisać wulgarnych komentarzy, gdyż każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.

Sztuczny_rarytas

Ile razy jeszcze będziesz na jej podstronie pisała w kółko to samo? Po co w ogóle wchodzisz na stronę kogoś, kogo nie lubisz, zamiast zająć się tymi, których lubisz.

Sztuczny_rarytas

yyy, w temacie : babochłop napisalas na temat Scarlett: kwestia gustu. dla mnie piękna.
było to 21 sierpnia 2010 22:42. bardzo szybko zmieniłaś zdanie :).

Co do Scarlett ... uważam,ze jest dobra aktorka,podoba mi się jej twarz i usta [ szczególnie ].

mrs robinson

śliczna;*

Sztuczny_rarytas

GRRRR JAK MOŻNA TAK MÓWIĆ O BOGINI SCARLET........

gejzermocy

Jaka tam z niej boginia? Ma jakiś taki sztuczny, pretensjonalny wyraz twarzy, ponadto zawsze będzie mi się kojarzyła z córą Koryntu. Nie mówię, że jest brzydka, ale żadna z niej piękność - chyba że taka do magazynu playboya.

narysuj_mi_baranka

Scarlett Johansson z "Między słowami" nadaje się do Playboya? Przecież ona jest za gruba, za niska, nie ma proporcji lansowanych przez tę gazetę.

mamakin

Chodzi mi o sam wyraz twarzy - oczywiście, to tylko moja subiektywna ocena. Sprawia wrażenie lekko zarozumiałej, tak po prostu.

mamakin

gdzie tam za gruba.... Ma po prostu kobiece kształty.

mrs robinson

Zgoda, ma piękne kształty, niemniej jednak Hefner nie wydałby jej zdjęć, bo urobił sobie czytelników wedle własnego upodobania.

Sztuczny_rarytas

Spójrz się w lustro i wtedy zobaczysz prawdziwą brzydulę!

Lukininho

kocham takie komentarze XD wypowiada się ktos kto mnie na oczy nie widział

Sztuczny_rarytas

Co z tego, że nie widział. Scarlett to niemal ideał, więc nie możesz być od niej ładniejsza. :) To oczywiste. :)

Vaylander

Może dla Ciebie to jest ideał, komuś moze podobać się inny typ urody i nie można z góry stwierdzać ze ktoś nie może być od niej ładniejszy. "To oczywiste"

Sztuczny_rarytas

Nie jest może zjawiskowa, ale na pewno brzydulą nie można jej nazwać. Jest taką zwykłą dziewczyną i to chyba jest w niej najpiękniejsze :>

Sztuczny_rarytas

Na to zeby opisac jaka ona jest piekna brakuje znakow na klawiaturze. Jest poprostu boska

Sztuczny_rarytas

mi osobiscie bardzo sie podoba, ma w sobie cos ;)

Sztuczny_rarytas

Bardzo ładna dziewczyna i brzydulą bym jej nie nazwał. Poza tym płynie w niej Polska krew i tu też jest duży plus ;) Uroda 10/10, aktorstwo 8/10. Pozdrawiam.

Sztuczny_rarytas

kto jak kto, ale Scarlett nie jest brzydka. gra aktorska fajna. lubię ją :)

Sztuczny_rarytas

Ja sie w zupelnosci zgadzam, wkurzaja mnie jej wielkie wary. Brzydka jest na maksa. Feeee......

Sztuczny_rarytas

ty chyba brzydkiej kobiety na oczy nie widziałeś... niby gdzie ona jest brzydka? nie ma jakichś nieproporcjonalnych rysów twarzy, ładne włosy, ładne usta....

Sztuczny_rarytas

Ale masz jazdy. Przepraszam Cie, ale na prawdę masz jazdy ;D Żaden facet nie chodzi po profilach i nie ocenia urody innych facetów, a jeśli nawet to nie z taką determinacją. Jeśli kobieta to robi to coś z nią musi być nie halo. Wchodzę na Twój profil, patrze a tam zdjęcie jakiejś laski i podpis "że najpiękniejsza na świecie". No wiec siedzę sobie i myślę, jakie ty musisz mieć jazdy ;)
Co się komu podoba. Po co się jeszcze to jeszcze kłucicie? To jest aktorka nie modelka.
Ale i tak śliczna ;D Serio! moge sie gapic i gapic, bo mi sie po prostu podoba.
No jak już jesteśmy na tym poziomie, to powiem jeszcze że cycki ma fajne.

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

S.J nie jest brzydka,ale do Keiry Knightley bym jej nie porównała...tak,ma duże usta,ma proporcje twarzy itd. ale to nie jest nic nadzwyczajnego, dla mnie piękna osoba to taka (wygląd),która jest niezwykła a ona jest raczej przeciętna- każdy z nas zna przynajmniej 2 aktorki do niej podobne. Suma sumarum jest ładna ale porównywanie jej do Bogini to przesada a co do jej gry to ma coś takiego jak "2 główne miny"-niestety obie wyglądają bardzo sztucznie:>

Jak dla mnie jest piękna :] I na szczęście jej uroda nie jest jej jedynym atutem, jak to zwykle bywa w przypadku ładnych aktorek, bo dziewczyna umie też grać. Ba, nawet bardzo.