Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

zwróćcie uwagę,że niezależnie od filmu-od tego czy jest dobry,zły,nudny,dobrze oceniony,źle oceniony itp itd-ona nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu.Wysokiego poziomu:-)I to już nie chodzi o to,że ją lubie,że jest jedyna w swoim rodzaju - po prostu jest dobra we wszystkim w czym się pojawia.No i to by było na tyle... :)

paniczBartosz

to jest wlanie wyrobiona opinia. ludzie widza z nia film i mysla: wszyscy sie nia zachwycaja... hmmm no to moze faktycznie jakis talent ma. zjednoczone spoleczenstwo^^

paniczBartosz

a mpoim zdaniem nie potrafi stworzyć czegoś ciekawego.
widziałam ostatnio kilka filmów z jej udziałem pod rząd... i za każdym, ale to za każdym razem była po prostu Scarlett Johansson. ani razu nie wykreowała indywidualnej postaci, jest wciąż taka sama.

Whisky_

zgadzam się w 100%,dla mnie scarlett nie jest dobrą aktorką i w każdym filmie jest taka sama,nie potrafi stworzyć ciekawej roli,a oglądałam wiele z jej udziałem.nie rozumiem zachwytu nad jej osobą

paniczBartosz

Wg mnie jest świetną aktorką ,ale powinna zostać przy filmach ambitniejszych..No i troche mnie razi to ,że zaczęła się sprzedawać,np.zdjęcia z promocji szampana , na którym z takim uwielbieniem całuje butelke , były conajmniej żenujące :( Mogłaby robić o wiele ciekawsze rzeczy ,ale młoda jest - może zmądrzeje;)

paniczBartosz

w ghost world była BEZNADZIEJNA!

.

co_za_dno

Oj... tu się nie zgodzę. W Ghost World była super (nie najlepsza z obsady, ale wciąż dobra). Jeśli już wymieniać jakieś słabsze role to na pewno Wyspa albo Egzamin dojrzałości.