Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

nie rozumiem jak niektórzy uważają że jest ładna xD gdzie? owszem włosy ma spoko, ale ma tak niewymiarową gębę, że mi się słabo robi :| mała twarz i oczy a wielki nochal i usta :| na jej miejscu jak bym miała tyle kasy, to bym sobie zrobiła jakąś operację plastyczna lub cos ;]

my00askim

Każdy ma inny gust . Według mnie Scarlett jest piękną kobietą i naprawdę nie wydaję mi się jakoby jej nos był nienaturalnie duży. Jak dla mnie jest w sam raz. A jeśli chodzi o usta to rzeczywiście są one pełne lecz jest to jak najbardziej pozytywna cecha jej wyglądu i na pewno wielu facetów się ze mną zgodzi. Dzięki nim i dość pokaźnym kościom policzkowym jej uśmiech jest naprawdę pociągający, oczy nie są bynajmniej małe i również nadają jej uroku. Na chwilę obecną jest ona moim ideałem kobiecości, ale oczywiście szanuję twoje zdanie i rozumiem, że komuś może się ona po prostu nie podobać.

Szakal1611

poznałam ją jako aktorkę w filmach dopiero ze 2 lata temu, i myślę, że dlatego mnie ona zraziła, gdyż koleżanka w szkole uznała, że jest podobna do pewnego chłopaka w naszej szkole, na początku nie wiedziałam o jaką aktorkę jej chodzi, więc to co mówiła mi wtedy, najzwyczajniej olałam. ale w następnym tygodniu, przyniosła mi jej zdjęcie, i pokazała o jakiego chłopaka chodzi. możecie mi nie wierzyć ale wyglądają jak bliźniaki xD. i od wtedy dostrzegam w niej tak naprawdę tylko męską naturę :/ więc wątpię, żebym kiedyś uznała że jest ładna :/

my00askim

Powiem tylko, że męskość tego 'chłopaka' jest bardzo wątpliwa.

Szakal1611

o tak...jesli naprawde zauwazylas jakies podobienstwo miedzy Scarlett a tym owym "chlopakiem",to jego meska uroda musi byc naprawde zadziwiajaca... :D
...tak wogole ciekawi mnie jakie to zdjecie Scarlett musialas wtedy ujzec zeby zobaczyc to podobenstwo...zwlascza jesli to CHlOPAK.. ;)

pozdr,

my00askim

No tak każdy ma inny gust :) mi sie tez nie podoba :/ ma naprawdę dziwne usta i strasznie niskie czoło, które estetycznie gryzie sie z dużym nosem i wielkimi ustami :O ale niech sie podoba :P co mi tam :] chciałam tylko swoje "5 gr" dorzucić do dyskusji :P