nie rozumiem jak niektórzy uważają że jest ładna xD gdzie? owszem włosy ma spoko, ale ma tak niewymiarową gębę, że mi się słabo robi :| mała twarz i oczy a wielki nochal i usta :| na jej miejscu jak bym miała tyle kasy, to bym sobie zrobiła jakąś operację plastyczna lub cos ;]
Każdy ma inny gust . Według mnie Scarlett jest piękną kobietą i naprawdę nie wydaję mi się jakoby jej nos był nienaturalnie duży. Jak dla mnie jest w sam raz. A jeśli chodzi o usta to rzeczywiście są one pełne lecz jest to jak najbardziej pozytywna cecha jej wyglądu i na pewno wielu facetów się ze mną zgodzi. Dzięki nim i dość pokaźnym kościom policzkowym jej uśmiech jest naprawdę pociągający, oczy nie są bynajmniej małe i również nadają jej uroku. Na chwilę obecną jest ona moim ideałem kobiecości, ale oczywiście szanuję twoje zdanie i rozumiem, że komuś może się ona po prostu nie podobać.
poznałam ją jako aktorkę w filmach dopiero ze 2 lata temu, i myślę, że dlatego mnie ona zraziła, gdyż koleżanka w szkole uznała, że jest podobna do pewnego chłopaka w naszej szkole, na początku nie wiedziałam o jaką aktorkę jej chodzi, więc to co mówiła mi wtedy, najzwyczajniej olałam. ale w następnym tygodniu, przyniosła mi jej zdjęcie, i pokazała o jakiego chłopaka chodzi. możecie mi nie wierzyć ale wyglądają jak bliźniaki xD. i od wtedy dostrzegam w niej tak naprawdę tylko męską naturę :/ więc wątpię, żebym kiedyś uznała że jest ładna :/
o tak...jesli naprawde zauwazylas jakies podobienstwo miedzy Scarlett a tym owym "chlopakiem",to jego meska uroda musi byc naprawde zadziwiajaca... :D
...tak wogole ciekawi mnie jakie to zdjecie Scarlett musialas wtedy ujzec zeby zobaczyc to podobenstwo...zwlascza jesli to CHlOPAK.. ;)
pozdr,