z której strony,chyba pod mikroskopem:)Jak dla mnie w ogóle, no chociaż może i racja mają po 2 nogi, 2 ręce, głowę, obie są kobietami :)
Mnie przypomina. Niestety z wiekiem coraz bardziej przypomina nieladną Kwaśniewską. Zresztą, obie robią
wrażenie fałszywych cwaniaczek. Ale chyab ta branża na tym właśnie polega. Utalentowanych aktorek jest
wiele, a najlpsze role dostaje tylko bardzo wąskie grono wzajemnej adoracji.
Na mnie Scarlett nie robi wrażenia fałszywej cwaniaczki- co to w ogóle znaczy? Czym się to objawia? Utalentowanych aktorek nie jest wcale tak dużo, jakby się wydawać mogło.
Co do podobieństwa do ohydnej Kwaśniewskiej- bez komentarza.
No cóż. Ola Kwasnieśka może co najwyżej Scarlett Johansson buty czyścić jesli ta jej pozwoli (zresztą tyczy to się również rodziców ww Oli- Joli i Jolka tzn Olka).
Nie widzę żadnego podobieństwa fizycznego ani innego. Scarlet pracuje i doszła do wszystkiego sama, a Ola to po prostu drogi mebelek.
to by się zgadzało jeśli chodzi o korzenie Scarlett Johansson. Pewnie jest, podobnie jak Kwaśniewska, z domu Stolcman :D po prostu wypisz wymaluj Kwaśniewska albo jej uroczy tatuś:P one na pewno są spokrewnione
Tak, istotnie jest podobna. I wbrew większości Waszych opinii, uważam że jest bardzo ładna, tak samo jak i Kwaśniewska.
Jka mogło ci cos tak glupiego przyjsc do glowy. Nawet nie wiesz jak takie chore pomysly wyprowadzaja mnie z rownowagi. No z czym do ludzi... Zero podobienstwa. Ona jest tak podobna do kwasniewskiej jak Woody Allen do... pudziana chocby. Nie wydaje mi sie zeby umiala lgac jak znut i nie ma starej zapijaczonej mordy.