Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

nie cierpię tej baby

użytkownik usunięty

jest sztuczna, obleśna i maksymalnie nieatrakcyjna. sprawia wrażenie osoby zadufanej w sobie, nieciekawej i wiecznie spoconej. rzekłam. a teraz pewnie mnie zwymyślają fani Scarlett... trudno, przetrwam wszystko, jak karaluchy - hahhaa

Nie ma sensu Cie zwymyślać za to ,ale zastanawia mnie skąd tyle nienawiści do obcej osoby...?

lorinna, zgadzama się z tobą. nie znam jej i nie mogę nic powiedzieć o niej prywatnie, ale jeśli chodzi o aktorstwo i wygląd, to idealnie to ujęłaś

martyna_mak

to całkiem naturalnie,a że teksty Scarlett są często dośc szczere a ona sama jest pewną siebie osobą- nic dziwnego, że wiele osób wkurza.

Ja np. nie znam Stevena Seagala (nie wiem czy poprawnie napisalam z gory przepraszam) ale wkur**a mnie jak mało kto

użytkownik usunięty
taCoryje

mówię o jej wizerunku medialnym, to chyba się rozumie samo przez się. gdybyśmy mieli zajmować się prywatnośćią, to nikt by nic nie pisał, wkońcu niewielu ma tkai luksus, żeby na codzień obcować z gwaizdami hollywood. ;)
ale jeżeli ona chce, żeby ją tak postrzegano? nie pojmuję. "pewna siebie" i "szczera" to dobre cechy, ale u niej to już chyba przechodzi w "zadzierającą nosa" i "bezczelną"

hmm tak się zastanawiam już dziś chyba 5 raz natrafiam na twój wpis jak krytykujesz albo film albo aktora. Widać nie masz nic lepszego do roboty niż obrzucanie ludzi łajnem. Widocznie się dowartościowujesz ....

użytkownik usunięty
Anula_3

hmmm. i to mówi ktoś, kto szuka rpzez cały dzionek moich wpisów w sieci? najwyraźniej nie masz szczęścia, albowiem napisałam tez wiele pozytywnych opinii na temat i osób i filmów. na rpzyszłość polecam dokładniejszą analizę wywiadowczo-szpiegowską osoby, którą zamierzasz dźgać.

haha po prostu przeglądałam TOP 100 filmów i migneło mi pare Twoich wypowiedzi. Wszystkie były negatywne, nie mam zamiaru Cie śledzisz czy jak Ty wolisz- szpiewgować. I nie spędziłam na "poszukiwaniach" całego dnia tylko niecałe 30 minut i ździwiło mnie , że na Ciebie natrafiam. Tyle.

Jak dla mnie to bardzo naturalna, atrakcyjna i do tego niezła aktorka. Co do reszty to się nie wypowiadam bo jej nie znam osobiście, wiec nie wiem dlaczego ktoś może pisać o niej że jest "zadufana w sobie" skoro nigdy jej nie poznał i nigdy z nią nie rozmawiał! Normalna, naturalna blondynka, która może sie podobać facetom. Zdecydowanie lepsza i atrakcyjniejsza niż pompowane, silikonowe lale pokroju Pameli A.