Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

10/10, a zazdrośniczki niech płaczą lub biorą za wzór.

użytkownik usunięty
gejzermocy

nie taka wybitna, ale z perspektywami na przyszłość. tylko niech wybiera trochę więcej dramatycznych ról.

DOKŁADNIE ;)

gejzermocy

Nie no, hola, wybitną nie nazwałabym aktorki, która w każdym filmie gra jedną miną uwodzicielki. Jest ładna, ma jakiś potencjał, ale na pewno daleko jej do miana aktorki wybitnej

kadehti

"Nie no, hola, wybitną nie nazwałabym aktorki, która w każdym filmie gra jedną miną uwodzicielki. " a ileż ty tych filmów z nią widziałaś ? 2 komedie romantyczne na krzyż pewnie więc wielkiej znawczyni nie zgrywaj. Radzę obejrzeć chociażby Wyspę Iron Mana 2 i Avengers i wiele innych filmów z jej udziałem a potem ją oceniać. Pozdrawiam

roach22

Polecam też ''między słowami'', ''wszystko gra'' i ''dziewczynę z perłą''. Świetna aktorka.

roach22

Wszystkie wymienione przez was filmy widziałam, plus "Porządna kobieta". Jest piękna, ale nie jest wybitną aktorką

kadehti

No tak ale tekst że gra jedną miną jest co najmniej przesadzony =)

roach22

Damianie, zgadzam się z Tobą, Scarlett jest świetną aktorką, jedną z najepszych młodego pokolenia.

tacyssup

Więc czemu tylko 7 :(? Miło że pamiętałaś moje imię.

roach22

Jak mogłam nie zapamiętać takiego ładnego imienia:)
Tylko szkoda, że nazwałeś mnie wtedy brzydką i się ze mną kłóciłeś...
jak obejrzę więcej filmów, to ocena się może zmieni- na wyższą, mam nadzieję

tacyssup

Ale potem napisałem że żartuję czy że nie mam prawa wiedzieć jak wyglądasz :) To nie było na poważnie a jeśli cię to uraziło to przepraszam.

roach22

No przecież wiem - zgrywam się tylko:) Ja z tym imieniem też żartowałam, a Ty się zbulwersowałeś

gejzermocy

przesadzasz.

gejzermocy

tak powinniście wyglądać panie. To idealna, seksowna kobieta!

gejzermocy

"Seksowna, piękna kobieta" nie oznacza od razu że jest wybitną aktorką. A daleko jej do takiej...

lucha_luska

90% talentu aktorek to wygląd, więc twoja teza sie nie sprawdza raczej.

gejzermocy

hahaha, ok :D przez chwilę brałam to co napisałeś na poważnie ;) ale moglibyście skończyć z tym trollowaniem, ile można? -.-

lucha_luska

ja nie trolluje zazdrośnico

gejzermocy

oh no tak, bo moja opinia O TOBIE ma bardzo dużo wspólnego z moją "zazdrością" ;]

gejzermocy

no śliczna jest

patryk_B

Byłam zdziwiona, kiedy zobaczyłam, że nie miała jeszcze żadnego Oskara, ani nawet nominacji. To jedna z najlepszych aktorek młodszego pokolenia.

gejzermocy

a najlepszym wyznacznikiem jej sporego talentu jest to, że zachwyca się nią sam mistrz Woody Allen. jest świetna i bardzo, bardzo ładna - bo naturalna i nie wychudzona. :-)