nie taka wybitna, ale z perspektywami na przyszłość. tylko niech wybiera trochę więcej dramatycznych ról.
Nie no, hola, wybitną nie nazwałabym aktorki, która w każdym filmie gra jedną miną uwodzicielki. Jest ładna, ma jakiś potencjał, ale na pewno daleko jej do miana aktorki wybitnej
"Nie no, hola, wybitną nie nazwałabym aktorki, która w każdym filmie gra jedną miną uwodzicielki. " a ileż ty tych filmów z nią widziałaś ? 2 komedie romantyczne na krzyż pewnie więc wielkiej znawczyni nie zgrywaj. Radzę obejrzeć chociażby Wyspę Iron Mana 2 i Avengers i wiele innych filmów z jej udziałem a potem ją oceniać. Pozdrawiam
Wszystkie wymienione przez was filmy widziałam, plus "Porządna kobieta". Jest piękna, ale nie jest wybitną aktorką
Jak mogłam nie zapamiętać takiego ładnego imienia:)
Tylko szkoda, że nazwałeś mnie wtedy brzydką i się ze mną kłóciłeś...
jak obejrzę więcej filmów, to ocena się może zmieni- na wyższą, mam nadzieję
Ale potem napisałem że żartuję czy że nie mam prawa wiedzieć jak wyglądasz :) To nie było na poważnie a jeśli cię to uraziło to przepraszam.
hahaha, ok :D przez chwilę brałam to co napisałeś na poważnie ;) ale moglibyście skończyć z tym trollowaniem, ile można? -.-
Byłam zdziwiona, kiedy zobaczyłam, że nie miała jeszcze żadnego Oskara, ani nawet nominacji. To jedna z najlepszych aktorek młodszego pokolenia.