Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Scarlett jest jedyna i niepowtarzalna, a przedewszystkim przewyższająca ole kwasniewską pod wzgledem wizualnym, aktorkim i jak mniemam inteligencji również o 100kroć...

wujoadam

Twojej wypowiedzi aż nie da sie nie skomentować... Po pierwsze - każdy jest jedyny i niepowtarzalny! Po drugie - wygląd obu tych kobiet pozostawmy w guście każdego z osobna (jak dla mnie one są do siebie po prostu podobne-i tyle). A po trzecie - nie wiem jak z inteligencją Scarlett, ale Oli Kwaśneiwskiej z pewnością NIE MOŻESZ zarzucić, że nie jest inteligentna!

I po czwarte - nie uważam aby Scarlett w czymkolwiek przewyższała Olę Kwaśniewską...;)

funny_girl

podobne nie są, moim zdaniem oczywiscie:)
a z tym ze "każdy jest jedyny i niepowtarzalny" chyba musze sie zgodzić

niemniej jednak osoba Scarlett Johansson pasuje mi owiele bardziej niz córka naszego b.prezydenta- pana olka
Według mnie jest ładniejsza, zdolniejsza i inteligentniejsza, a jej zachowanie w wywiadach przewyzsza pod wzgledem klasy i wypowiedzi Ole jak juz napisałem o 100kroć

Ja poprostu nie trawie zachowania pani oli- pseudogwiazdy, która moze zaoferowac swoim fanom co najwyzej: ładny taniec, znanych rodziców i durny uśmiech - choc moze prywatnie jest cudowna...
ja najprawdopodobniej nigdy sie o tym nie przekonam dlatego tez bede miał o niej takie, a nie inne zdanie.

JESLI CHCECIE PISAC O ALEKSANDRZE KWAŚNIEWSKIEJ TO ZALECAM ODWIEDZIC JEJ FORUM A NIE TO NA KTÓRYM ZNAJDUJECIE SIE TERAZ.

pzdr.