Scarlett Johansson

Scarlett Ingrid Johansson

8,2
117 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Scarlett Johansson

Przereklamowana uroda.Wygląda na wśćipską suke

kondi143

'wścipską' - nie mam więcej pytań... ;)

Scarlett wg mnie jest przepiękną kobietą, a na dodatek całkiem niezłą aktorką [widziałem ją głównie w filmach Woody'ego i tam się sprawdziła].

aciddrinker

to zależy od gustu, jednemu się podoba drugiemu nie, mnie się ona też za bardzo nie podoba

użytkownik usunięty
kondi143

Mnie osobiscie jej uroda się ani troche nie podoba bo przypomina mi swinke piggi lub taka pospolita sredniowieczna wieśniaczkę(nie obrazam tylko stwierdzam). Jesli chodzi o jej gre aktorska to owszem nie jest zła dopóki wg mnie nie zestawi sie jej z kims lepszym, naturalniejszym (przykład np Kochanice Króla i Natalie Portman czy VCB i reszta obsady z Penelope Cruz na czele).

popatrzcie w lustro pięknisie...
Owszem moze sie nie podobac, ale nazywanie jej brzydka jest nieco dziwne. Na pewno sa mezczyzni, ktorzy nie lubia takiego typu urody, ale generalnie to chyba rankingi nie sa az tak bardzo zaklamane. Niby dlaczego dwa razy z rzedu zodbyla tytul najpiekniejszej kobiety? to chyba nie przypadek, wiec wybaczcie moze wam sie nie podobac, ale dla wiekszosci to piekna kobieta i zaloze sie, ze wiekszosc mezczyzn gdyby ja spotkalo na swojej drodze miałoby by na nia ochote.

Ona jest chociaz naturalnie seksowna, nie to co jakas Megan Fox, czy Pamela Anderson, a nawet wypchana silikonem Doda...

użytkownik usunięty
kasiaaa7891

"popatrzcie w lustro pięknisie... "
Tak, tak a kazdy kto krytykuje to jest szkaradny i mowi tylko tak bo ma kompleksy i jest zazdrosny..

No wybacz kazdy ma inny gust i nie dla kazdego ona jest piekna.. Rankingi sa rzeczami czysto subiektywnymi i czesto kierowane "popularnoscia" czytaj na kogo jest aktualnie boom.. teraz znajduje sie ona za rok ktos inny (kto przeciez rok temu rowniez istnial i wygladal tak samo) a ona znowu w ogole sie nie znajdzie w rankingu..

""popatrzcie w lustro pięknisie... "
Tak, tak a kazdy kto krytykuje to jest szkaradny i mowi tylko tak bo ma kompleksy i jest zazdrosny.."

czy napisalam, ze kazdy?? ALE NIKT NIE JEST IDEALEM.....
Scarlett tez nie, ale nalezy do pieknych kobiet i moze nie Tobie ale wiekszosc na pewno...

"No wybacz kazdy ma inny gust i nie dla kazdego ona jest piekna.."
czytaj wyrazniej, bo napisalam cos podobnego, tylko inaczej ubralam to w słowa...

"teraz znajduje sie ona za rok ktos inny"

oczywiste, nigdy nie napisalam, ze ona jest najpiekniejsza kobieta na swiecie, ale jak dla mnie jest jedna z najpiekniejszych i wielu ludzi tak uwaza, Ty ja mozesz uwazac za swinke pigi, za kogo tam chcesz, ale nie wmowisz ludziom, ktorym sie ona podoba, ze Scarlett jest brzydka, bo to po prostu nie prawda...

Jaki KUTASS Ten "SpruteMajty"
Sam Jesteś Szkarłatny INBECYLU

użytkownik usunięty
hm_21

a) nie szkarłatny a szkaradny
b) wiesz co to ironia?

kondi143

moim zdaniem Scarlett wygląda super.
Z twarzy jest bardzo oryginalna. :)