dajcie z nią spokój mała, brzydka bez umiejętności aktorskich Selenka jest żałosna i wzbudza litość
że co komus sie nie podoba od razu ma kompleksy ogarnijcie się! brak jakiegokolwiek obiektywizmu. Daleko jej do dobrej gry aktorskiej owszem nie jest beznadziejna ale jest przecietna i tyle.
co to za pieprzenie, że o gustach się nie dyskutuje?? Nie trawie dziewuchy, bo jest drętwa jak kłoda, wiecznie z jedną miną, poziom ekspresji emocji porządnie kuleje, nie wspomnę już, że prawie każdy jej przebój to lamenty nad utraconym chłopakiem, albo odwrotnie zachwyty nad nowym..porazajaco ambitne...Gwiazdki Disney'a maja to do siebie, pchaja sie wszedzie gdzie sie da, niewazne z jakim rezultatem. Co do wygladu, brzydka na pewno nie jest, Disney paskudnych nie zatrudnia..
Ja już nawet nie mam siły pisać, oglądać, słuchać... nic. To co się wyprawia pod dotychczas niezbrukanym nazwiskiem Walta Disneya mnie załamuje. Głos Selenki? Posłuchajcie sobie wykonań na żywo. Pioseneczek się nie czepiam, bo nie miały być ambitne tylko chwytliwe, żeby zdobyć rzesze nastoletnich fanek szukających śliczniutkiej idolki. Skoro jest taka niesamowita, dlaczego nie ma jeszcze Oscara? Ba! Dlaczego nie ma JAKIEJKOLWIEK nagrody za swój kunszt aktorski? Zagranie w serialikach Disneya i kilku filmach klasy B (również adresowanych do nastolatek) nie czyni z niej prawdziwej aktorki. I może już od razu powiem, że nie, nie mam kompleksów. Mam za to wspomnienia z czasów, kiedy PRAWDZIWY Disney tworzył magiczne bajki, które oglądane będą przez jeszcze długi, długi okres czasu, a nie tak jak filmy nowego "Disneya" - po roku zapominane. Czy wypowiadanie się na temat czegoś jest dla niektórych tu równoznaczne z posiadaniem kompleksów?
dlaczego nie ma oscara? poplynales i to niezle. skoro meryl nie miala oscara w wieku 18 (?) lat, powinna rzucic aktorstwo w cholere.
Kurcze, wszystko można powiedzieć o niej tylko nie to że jest brzydka. Jak dla mnie ma taką trochę dziecięcą urodę (napewno nie wygląda na lat 20), ale jest naprawdę bardzo ładna. Co do jej gryaktorskiej się nie wypowiadam bo nie oglądałam z nią nic poza paroma disney'oskimi produkcjami. Może kiedyś obejrzę któryś z jej filmów nie-disney'a i wtedy będę oceniać
heh , tyle tu gadania o kompleksach i znów zaczynać od nowa? Nie , chyba jednak niektórym tego nie da się wbić tego do pustego łba. Jak to powiedział Górski: Głowę masz tylko po to by się deszcz przez ten baniak przelewał^^
złote myśli od kopacza piłki czegóż spodziewać się można. Jak przyjdzie susza to baniak ci się przyda sam sobie dopowiesz czy ułożyć ci dykteryjkę ?
Oj widzę, że obudził się w końcu bachor wychowywany w lesie! (Tak tak, kopiuje Twój styl). Piszesz głupoty, a jak taki jesteś cwaniak-bakcyl to ujawnij nam swoje obliczę. Nie lubię po prostu ludzi, którzy zamiast zając się swoimi kompleksami , to będą mówić, że ktoś inny jest taki i owaki. Przestań pływać w swym szambie, bo się utopisz ...
A tak chętnie bym zobaczył , czy forumowicze wolą Twoją Twarzyczkę czy Seleny ;)
co to kogo obchodzi co byś chciał. Nie potrafisz trzeźwo oceniać pyska jak żaba. A co do mnie to nie ja się upubliczniam a jak ktoś to robi to niech liczy się z trzeźwą oceną. A ona ma twarz jak żaba.
Masz jakieś złote myśli kopacza piłki może Gomez ma dwie nogi i głowę jedną ?
Cóż, boisz się pokazać swojego dekla , chętnie bym to coś ocenił na miarę pyska ala rozrzutnik gnoju. Trzeźwo oceniać pyska jak żaba? Nie no, takim tekstem to ładnie disujesz w podstawówce za pewne , nieźle. Nie upubliczniasz się bo masz wygląd typowego rasowego debila. rzeczywiście daruj nam to. A te złote myśli zachowam dla siebie. Zresztą powtarzasz się jak katarynka, zasób słów widzę ogromny ;) A ta druga część ostatniego zdania jest rzeczywiście bystra. Naprawdę nieźle! Brawo dla niego , rzadko kto błyska taką inteligencją jak ten osobnik!
Pierw spójrz w lustro i zobacz czy pęknie czy nie. Słuchaj dziewczyna może nie być w czyimś guście więc mu się nie podoba ale określenie tej dziewczyny jako brzydkiej wykracza ponad granice.... ;p