Selena Gomez

Selena Marie Gomez

7,6
15 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Selena Gomez

wygląda, jak smok z niekończącej się opowieści.

Spicke

no i dobrze ja twoją wypowiedź też szanuje..

Spicke

i tu się z tobą zgadzam ja te ją lubię a ci co ie to trudno.Uważam ,że i co jej nie lubią niech piszą o tych co lubią niech nie będzie kłótni po to jest tyle gwiazd żeby każdy znalazł swą ulubioną!! :)

Shenanigans

Popieram.

Kamilos1992

No cóż od fana takich "mega" produkcji jak : Kapitan Bomba czy 13 Posterunek (musisz być fanem bo 10 gwiazdek dałeś) nie ma co wymagać jakiegokolwiek gustu.
Mam takie małe pytanko genialny Kamilos1992 możesz mi powiedzieć jakim cudem mogłeś jednocześnie ocenić "Justin Bieber: Never Say Never" i zaznaczyć że nie chcesz obejrzeć (jak oceniłeś to powinieneś wcześniej obejrzeć a jeśli zaznaczasz że nie chcesz obejrzeć to znaczy że nie widziałeś ani nie chcesz zobaczyć więc jak możesz oceniać)?

Shenanigans

swoją drogą urocze jest ogólnie przyjęte określenie Seleny "aka morda pekińczyk", a ost. widziałam Ashley Tisdale aka "morda mrówkojada" XDD podobieństwo jest łudzące!

japierdacze

Może pokażesz nam jakieś swoje zdjęcia to też ci znajdziemy jakieś fajne porównanie twojej twarzy do jakiegoś zwierzęcia i będziesz się mogła pośmiać.

Shenanigans

Nie jesteś ideałem, żeby oceniać innych.
Selena może nie jest jakaś najpiękniejsza, ale to nie jest powód, żeby ją obrażać, czy też wymyślać jakieś beznadziejne porównania typu "morda pekińczyka" czy "smok z niekończącej się opowieści." Brawo za inteligencję, naprawdę.

Shenanigans

HA HA HA xD porównanie świetne:}

Shenanigans

Shenanigans chyba gadasz o sobie ,jak dla mnie bardzo ładna aktorka .I miliony osób o tym wiedzą ,idź sobie dmuchaną lalę lepiej kupić.