To prawda mega ciachoo:))) Ale to zdjecie profilowe straszne. On tak nie wygląda przeciez! ALbo wygladal dawnooo temu. Ogolnie najlepiej mu w lekkim zaroście :-))))
Mnie też przyciąga ten jego lekki zarost :) ale trzeba przyznać, że oprócz tego jest też świetnie zbudowany, a ten jego głos.....uff aż ciarki mnie przechodzą :)
Ooo tak jego głos i ciało -jest idealny mmm:))) To jeden z tych bohaterów dla mnie który moze byc nawet morderca a i tak go bede uwielbiac :-)
hmm... ja mam to samo :) mimo iż strasznie mnie wkurza w tych odcinakach, które są teraz emitowane w tv, to i tak go uwielbiam.
Ps. Chociaż może akurat to, że nie jest typowo "kryształową" postacią tak nas do niego przyciąga ?
dołączam się do uwielbienia, jestem absolutnie i totalnie platonicznie zakochana w nim; właśnie mi się podoba że nie jest doskonałym bohaterem, nadaje mu to charakteru, jest w tym mega męski hihi
A w dzisiejszym odcinku jaki był słodki. Asuncion pocałował (troche na sile ale niewazne) , pozwolił sie Smith opiekowac i ten pocałunek. Achhhhh :-)))))))))
Dawno mnie tak nie wzięło na zadnego aktora. Wielu jest przystojnych no ale ten jest tak pociągający i wrecz idealny ze nie moge. A ten głos. Wszystko mi sie w nim podoba :)))
Najlepsze jest to, że jest taki twardy i nieprzejednany a w stosunku do Smith jest zupełnie bezbronny :)
Ogólnie dziwi mnie, że tutaj na jego stronie nie ma założonych żadnych tematów, dlatego postanowiłam to naprawić :)