O co chodzi z tym "Bobuś and Boruś Love"???
Czemu oni wszystko to wypisują na forum przy SRK???
O co chodzi z tym że nie są gejami???
Jestem chyba nie w temacie.
tak jest trochę za cofana... wejdź sobie do przystojniak070 i tam sa komentarze przeczytaj sobie może coś zrozumiesz ale wontpie bo to trzeba być na bieżąca...
Po co zakładacie nowe tematy o takich bzdurach? Czyje to jest forum? Myślałam że SRK. :|
A i Deepika - słownik nie gryzie.
Tak zgadam się Ta osoba (Deepika15) jest pozbawiona zarówno kultury jak i inteligencji. Pisać po polsku również nie umie.
Deepika15 nie rzucaj się tak... Paulina Ci nic nie zrobiła, a Ty się od razu na nią rzucasz. Do słownika mogłabyś zajrzeć czasami, albo zainstaluj sobie Mozilla Firefox... Twój najnowszy temat jest bez sensu. To forum SRK, a nie pogaduszek i kłótni; kto jest głupszy, przystojniejszy, lepszy etc.
Droga Madleen!!!
Kiedy piszę w pośpiechu często popełniam błędy. To nie ja się przyczepiłam do Pauliny a ona do mnie.
Podobnie jak shanti15 nie chciałam się z nikim kłucic ponieważ wiem że jest to forum o SRK a nie po to aby wyładowac emocje. Jeżeli ktokolwiek czuje się urażony z powodu moich wypowiedzi to przepraszam.
Ps. Pozdrawiam wszystkich fanów Bollywood i Shahrukha
Ja się nie przyczepiałam, udzieliłam tylko drobnej, przydatnej, koleżeńskiej uwagi. (Mozilla Firefox dobra rzecz :)) Trudno nie czuć się urażonym słysząc (a właściwie widząc) taką chamską, wulgarną odzywkę.
Kobiety! Przełknijcie nerwosol i dajmy sobie spokój!! Rozwalacie naszą wielką forumową rodzinę... ;)
No to tylko najwyżej sobie oczy wydrapiecie...
Wiecie, co? Wy macie chyba maczonerwoze:P:P
Tu trzeba lekarza;D
Ależ my się nie kłócimy :P
Choć i w rodzinie, czasem ostrzejsza wymiana zdań się zdarza. :P Takie życie.