Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan
Lebron_Rezza

Stawiasz 1 tylko dlatego że nie znasz gratuluje!Właśnie przez takich jak ty rankingi są nie wiarygodne i Filmweb.pl schodzi na psy.

Preity27

zgadzam się. Oglądnąłeś chociaż jeden film z danym aktorem, aby móc go ocenić ??

anulka01

Si, oglądałem Jestem przy tobie, w którym wasz idol potrafi latać, poza tym Nazywam się Khan. Oba 1/10. To chyba dobry powód, by go tak ocenić, anulko i preity.

Lebron_Rezza

Dziewczyny dobrze wiecie, że nie warto z takimi osobami w ogóle zaczynać bezcelowej dyskusji. Lebron_Rezza myśli, że pozjadał wszystkie rozumy oglądając aż 2 filmy z Bollywood. Brawo! Za rolę SRK w MNIK nigdy w życiu nie dałabym 1. Zagrał fenomenalnie chorego. Niektórzy, co przed zobaczeniem MNIK nie widzieli żadnego innego filmu z tym aktorem myśleli, że on rzeczywiście cierpi na tą chorobę... Zresztą, przecież to Ty jesteś wielkim znawcą, co ja się tu będę wysilać.

Madleen

Fenomenalnie? Zobacz kreację Toma Hanksa w filmie Forrest Gump, tam on zagrał genialnie.

"Lebron_Rezza myśli, że pozjadał wszystkie rozumy oglądając aż 2 filmy z Bollywood."

madleen myśli, że pozjadała wszystkie rozumy oglądając aż 2 filmy nie z Bollywood. Brawo!

Poza tym to ja ciągnę z Wami bezsensowną dyskusję. Wyraziłem swe zdanie i od razu jestem atakowany. Pozdrawiam wszystkich

Lebron_Rezza

Hahahahahahah padnę trupem Madleen to akurat obejrzała ich dużo więcej niż dwa .O wielki krytyku weź pod uwagę że Tom Hanks zagrał opóźnionego w rozwoju a postać w Mink to mężczyzna cierpiący na odmianę autyzmu więc raczej trudno to porównywać.Jedyne do czego można porównać kreacje Rizwana to Dastina Hoffmana w Rainmen. ale Ty pewnie nawet nie widziałeś tego filmu.o wielki guru filmu.Taki z Ciebie wielki krytyk filmowy a nie potrafisz za uwarzyć , że porównujesz ze sobą dwie zupełnie różne kinematografie i co za Tym zupełnie różne sposoby gry z tego wynikające.Idiotyczne jest to że wszyscy którzy uważają się za wielkich krytyków wszystko do amerykańskiej kinematografii jakby ta coraz słabsza i bezwartościowa kinematografia była jakimś wyznacznikiem.Tylko ignorant stawia 1 na prawo i lewo bo jest naprawdę bardzo ale to bardzo mało aktorów i filmów które na to zasługują.Przez takich jak ty wielkich znawców kina ,oceny i ranking na tym portalu jest nie wiarygodny i właściwie można sobie nim cztery litery podetrzeć.

Preity27

Po pierwsze: HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH

Po drugie HAHAHAHAHAHAHA

Po trzecie: "Madleen to akurat obejrzała ich dużo więcej niż dwa"

Czyżby obejrzała pięć?

Po czwarte: "ale Ty pewnie nawet nie widziałeś tego filmu.o wielki guru filmu.Taki z Ciebie wielki krytyk filmowy a nie potrafisz za uwarzyć , że porównujesz ze sobą dwie zupełnie różne kinematografie i co za Tym zupełnie różne sposoby gry z tego wynikające"

a) NIe guru
b) Nie widziałem
c) Dwie różne kinematografie? To bolly to kinematografia, a przepraszam, nie zauważyłem tego, do dziś myślałem, że to szajs, ale, co się okazuje, to kinematografia. Łał. a tak na marginesie, NSK można nazywać filmem? Gniot praktycznie bez fabuły ("gość ma jeden cel w życiu, pogodzić muzułmanów z amerykanami"), bez aktorstwa (kolejna świetna rola SRK, szkoda, że w tym filmie nie latał) oraz z beznadziejną muzyką.
d) "za uważyć" ;)

Po piąte: "Idiotyczne jest to że wszyscy którzy uważają się za wielkich krytyków wszystko do amerykańskiej kinematografii jakby ta coraz słabsza i bezwartościowa kinematografia była jakimś wyznacznikiem."

Słucham? Forrest to był tylko przykład, mogę porównywać te bollywoodzkie gnioty do Stalkera (Na bank nie widziałaś), Persony, Siódmej pieczęci, 2001:Odyseji Kosmicznej, Amacordu, Cinema Paradisso, Popiołu i diamentu, Salta, Pejzażu we mgle itp. itd. Założe się, że nie widziałaś żadneg oz tych filmów.

Po szóste "Tylko ignorant stawia 1 na prawo i lewo bo jest naprawdę bardzo ale to bardzo mało aktorów i filmów które na to zasługują"

Tylko popapraniec bez mózgu stawia 10 na prawo i lewo wszystkim filmom bolly.

Po siódme i ostatnie : "Przez takich jak ty wielkich znawców kina ,oceny i ranking na tym portalu jest nie wiarygodny i właściwie można sobie nim cztery litery podetrzeć."

Przez takich jak ty wielkich "znafffcuff" bolly oceny nie są wiarygodne, a rankingi lipne. Koniec.

Lebron_Rezza

"Po trzecie: "Madleen to akurat obejrzała ich dużo więcej niż dwa"
Czyżby obejrzała pięć?"
Do czego używasz swojego mózgu? Więcej niż 5? Pewnie kilkanaście razy więcej... Widziałeś, żeby taki POLSAT lub TVP itd. karmiło nas tylko i wyłącznie bollywoodzkimi filmami, hmm? Przez całe życie oglądałam tylko niebollywoodzkie produkcje w naszej pięknej polskiej telewizji, które przecież poza amerykańskimi, niemieckimi, francuskimi, japońskimi itd. filmami nie puściła nic bollywoodzkiego. Więc zastanów się, zanim coś powiesz. Jakieś 2/3 lata temu na POLSACIE raz w roku można było oglądać K3G, a TVP1 wymyśliło sobie w wakacje piątki z Bollywood, dając nam możliwość zobaczenia oklepanych bollywoodzkich filmów, które widział prawie każdy z tych, którzy tego rodzaju filmy oglądają, bo akurat te były najpopularniejsze wtedy w Polsce. 1-5 filmów Bolly przeciwko kilkuset filmom niebollywoodzkim rocznie... Nadal uważasz, że oglądam tylko filmy Bolly i jeden innej produkcji na jakieś 5 lat?

"Wyraziłem swe zdanie i od razu jestem atakowany"
Wyrażając to swoje zdanie, nieźle się wysiliłeś. Jakbyś podał jakiś konkretny powód na początku, dlaczego uważasz Khana za szmirę, to pewnie byś nie był atakowany. Chociaż, nie widzę, żeby ktoś Cię wyzwał od idiotów itp.
Rozumiem, że może Ci się jego styl gry nie podobać, ale podaj jakiś konkretny powód. I pamiętaj, że Hollywood i Bollywood to dwie różne bajki, inne kinematografie (tak, kinematografie), inne tradycje, inna kultura itd. i nie można ich porównywać pod tym samym kątem.

Madleen

Lebron_Rezza - jesteś typowo anty bollywoodzki.

No coż, takie jest twoje zdanie - po oglądnięciu 2 bolly filmów uważasz, że cała indyjska kinematografia jest kiepska, SRK beznadziejny, a Kajol to krowa. Ciekawy punkt widzenia.

A czy w hollywood nie brak kiepskich filmów ?

Przecież tam hanna Montana i Selena gomez królują.

anulka01

Ha, anulka, coś Ty, przecież Hannah Monatana i Selena Gomez to najcudowniejsze-najwspanialsze-najpiękniejsze-najseksowniejsze gwiazdy kina pod słońcem XDD i gdzie tam taki nijaki, beznadziejny Shahrukh Khan może się do nich przyrównywać <lol2>

Dla tych, co nie zrozumieli: to jest czysta ironia, kochani. Uwielbiam SRK, a zwłaszcza to, jak zagrał w MNIK. Myślę, że wyszło mu to genialnie, bo momentami nie byłam do końca pewna, czy on nie ma przypadkiem tego Syndromu Aspergera (chociaż wiem, że jest absolutnie zdrowy xD)

Pozdrawiam

witcheress

Ach.. a ostatnio się zastanawiałam, gdzie powynosiło te wszystkie trolle z FW, przez które jest tyle śmiechu. Ale jednak... jeden wrócił!
Jestem już tak przyzwyczajona do takiego typu tematów, że naprawdę czytając co najmniej połowę postów założyciela śmiałam się.

Srk jest rewelacyjnym aktorem, widziałam więcej niż połowę Jego filmów i mogę to stwierdzić. A uwielbiam go już po MHN, który był moim pierwszym filmem Bollywoodzkim, a Tobie, wszechwiedzący Lebron_Rezza, się oczywiście nie podobał.
Jeżeli chodzi o MNIK Srk zagrał tam genialnie. Cudownie wcielił sie w rolę Rizvana i faktem jest to, że jak ktoś nie za bardzo go wcześniej znał( z filmów), lub nie znał wcale, mógł pomyśleć, że jest naprawdę chory. Przykładem jest moja koleżanka - nie interesuje się za bardzo Bolly, ale sama powiedziała, że Srk zagrał tu świetnie i momentami wierzyła, ze jest chory. A nie oglądała całego filmu, tylko fragmenty. Oprócz niej jest ogrom ludzi, który oglądając MNIK myśleli, że Shahrukh ma ten Syndrom Aspergera, choć dobrze wiedzieli, że jest zdrowy. Zagrał rewelacyjnie.
To chyba wszystko w tym temacie.... w sumie to nie wiem, po co ja się tak rozpisywałam, bo teraz założyciel tematu pewnie będzie mnie cytował i komentował moje wypowiedzi tekstem "Hahaha", no ale jak już mówiłam, na FW ostatnimi czasy zapanowała nuuda... więc... :P

__KarLa__

Yyy, jak ktoś ocenił inaczej niż Ty to od razu jest trollem?

B_janek

Nie... tu nie chodzi o ocenę...
Jak się jest na FW kilka lat, miało się styczność z takimi ludźmi, że ich inaczej niż 'trolle' nazwać nie można. A wielu z nich byli bardzo podobni swoimi wypowiedziami do założyciela tematu.

B_janek

B_Janek to nie chodzi o to że ocenił inaczej , tylko o to że nas wyzywa od popaprańców i odnosi się po chamsku tak jakby się za lepszego uważał bo ogląda co innego.Nie zauważyłeś tego , uważasz że to ok że ktoś poniża innych tylko dlatego że lubią inne kino niż on , zastanów się nad tym.Swoją drogą następny który nie widział żadnego filmu a ocenił na jeden dla zasady i to jest ok.Domyślam się ze założyciel tematu kumpli na mówił żeby tu przychodzili i 1 stawiali.Nic dziwnego że potem można sobie rankingiem tyłek podetrzeć.

Lebron_Rezza

Cześć, jestem "popaprańcem". Uwielbiam filmy bolly, ale nie stawiam im 10 na prawo i lewo. A ty po prostu jesteś uwsteczniony w rozwoju i zamerykanizowany(nie pisze, że to źle). Dla ciebie kino amerykańskie jest "wielkie i wspaniałe" - ja sądzę, że są szmirowate. I tyle w temacie.(pokemony nie oglądają bolly - jeśli już to w mniejszości)
Ps. d) pisze się "zauważyć"
Pozdrawiam serdecznie, ciebie też

Lebron_Rezza

Lebron! Ty chyba NAPRAWDĘ chcesz się dowartościować:D oczywiście nie mogłeś ładnie napisać "nie podobała mi się jego gra bo to i tamto", ty MUSIAŁEŚ zadać głupie pytanie, a nastepnie pozować na nieświadomego męczennika, atakowanego przez kilku popaprańców. Ah. Nie będę cię moralizować, bo już przyznałeś na forum o Kajol, że jesteś chamem i raczej ci to nie przeszkadza. Jak napisała _KarLa_, pozostaje się tylko śmiać:)) Swoją drogą MNIK jest naprawdę rewelacyjnym filmem, szkoda że nie potrafiłeś dostrzec jego przesłania o szeroko pojętej tolerancji, mam nadzieję, że dostrzegli je bardziej otwarci widzowie:) Co do latania w MHN, sama uwielbiam ten film i uważam takie elementy za świetny żart (w istocie, znając Farah Khan, można się tu doszukać parodii kina Hollywoodzkiego:)). Na przyszłość po prostu nie sięgaj po kino, które cię nie zainteresowało. Po co, pisząc na tym konkretnym forum, zmuszasz się do wracania pamięcią do tych okropnych chwil, gdy musiałeś sięgnąć po filmy tego gatunku?

oldschool_punk00

NIe jestem zamerykanizowany.

Lebron_Rezza

Sorki, nie czytałem wszystkich wypowiedzi tego użytkownika, ale jeśli on was wyzywa od popaprańców, bo macie inne zdanie, to po co prowadzicie z taką osobą dyskusję?

B_janek

osobiście - bo lubię się pośmiać:D

B_janek

widzę, że kolejna ciekawa dyskusja się odbywa :)

użytkownik usunięty
Karolina_24

co za idioci na filmwebie..jak nie lubisz kogos to nie oceniaj i już ;p

Ostatnio przeczytałam, że to, że tworzą się grupy antyfanów Justina Biebera - świadczy o jego wielkości :P
Widzę, że to się sprawdza :)

kajol_d

Getting angry at someone's else stupidity is proof of my own stupidity trzymajmy się tego co mówi SRK i nie odpowiadajmy na zaczepki takich jak Lebron_Rezza, niech sobie piszą my i tak wiemy swoje.

użytkownik usunięty
walik166

Szczerze... ja już tu takie rzeczy widziałam, że ta zaczepka nawet mnie nie ruszyła;]
Niech kolega oceni swój mózg, a potem film ;]
Pozdrawiam kochaniutki :)

walik, tafiłaś do najlepszych cytatów filmwebu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lebron_Rezza

"walik, tafiłaś do najlepszych cytatów filmwebu"
tafiłaś? jak już to trafiłeś jestem płci męskiej

Lebron_Rezza

Indyjekie polo