Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Daję 10, absolutnie nie za wygląd, bo nie wiem na czym polega ten cały zachwyt Khan'em. Oceniam za grę aktorską, bo gra naprawdę świetnie... Szczególnie w filmie "Don". Uwielbiam postać, w którą się wcielił.

TheEris

no rzeczywiście, jako Don wymiata;), też mi się najbardziej podobał w tej roli. Natomiast nie wiem czy "cały ten zachwyt Khanem" odnosi się do jego urody, bo faktycznie nie zachwyca, ale... kiedy się obejrzy kilka lepszych filmów z jego udziałem to się po prostu tych braków nie dostrzega:) tylko ogląda sie z przyjemnością i chce więcej. No ale w Donie to juz tak był ucharakteryzowany, fryzurka, ubiór i w ogóle że wyglądał całkiem przystojnie:)

wildrose84

Rzeczywiście nie jest z niego brzydki facet, ale moim ideałem też nie jest, aczkolwiek znajome oglądają filmy tylko po to, aby sobie na niego popatrzeć. Ja go cenię jedynie za talent aktorski, bo takowy ma. :)

TheEris

sądzę że to własnie tym talentem przyciąga fanów, a niektórym się wydaje że to uroda;) a bądźmy szczerzy, sama uroda nie wystarczy, weźmy choćby Priyankę Choprę jako przykład, przepiękna dziewczyna ale bez wyrazu i w Donie była tylko pięknym tłem, a naprawdę to Khan i pozostali aktorzy sprawili że film jest naprawdę dobry. (tak dla równowagi - jego talent i jej uroda:D)

wildrose84

Chopra talentu nie ma moim zdaniem (i zdaniem wielu innych), ale kocham film "Fashion" z nią w roli głównej. I nie dlatego, że ona tam gra, a dlatego, że ma świetną fabułę, bo jako aktorkę zdecydowanie wolę Aishwaryę Rai (szczególnie po roli w Dhoom 2, gdzie wyglądała i zagrała fantastycznie) czy Kajol. :)

TheEris

Po wiem tak cenie go za talent bo niewątpliwie jest genialnym aktorem ,ale bardzo lubię sobie na niego popatrzeć bo uważam że jest przystojny i wcale mi się to nie wydaje po prostu mój typ i tyle :) The Eris nie musisz tego rozumieć to czy się komuś ktoś podoba czy nie to naprawdę sprawa subiektywna każdemu się podoba co innego :) .Widać nie jest w waszym typie ja preferuje właśnie taki typ męskiej urody jaki Shahrukha posiada nigdy nie lubiłam lalkowatych facetów o nie skazitelnej plastikowej urodzie którą reprezentuje Arjun Rampal (chociaż na niego też lubię popatrzeć ;P ) .Uroda Shahrukha nie jest idealna ale jest męski i przyjemny dla oka :). Cenie go również jako człowieka , za jego błyskotliwość, inteligencje , poczucie humoru i stosunek do kobiet no i skromność co widać w każdym wywiadzie. :) A Priyanka jest piękna ale talentu za grosz ja też wolę Kajol albo Ash , zresztą jest dużo dobrych aktorek w Indyjskim kinie :)

I Pamiętajcie Was nie zachwyca mnie może nie zachwycać to co Was zachwyca :)

Preity27

No ja akurat, co do facetów, jestem wybredna, szczerze przyznaję. Właściwie to mam Pendżabczyka w domu (partner), ale nie wiem czy przypomina mi swoim wyglądem któregoś z Bollywoodzkich aktorów. Wracając do Khan'a.. jest w wieku mojej matki, a baaardzo dobrze się trzyma. W sumie podziwiam Bollywoodzkich aktorów za to, że potrafią zbudować normalne rodziny, obchodzić się bez skandali, do tego wolę popatrzeć na te bollywoodzkie kino, które - w przeciwieństwie do Hollywood, nie jest przesiąknięte seksem. ;)

Preity27

o gustach się ponoć nie dyskutuje;) ale TheEris i ja wyraziłyśmy tylko swoje uznanie dla talentu Khana a dość obiektywnie myślę oceniłyśmy jego wygląd. Toć nikt mu nie odmawia że jest przystojny (ładny i przystojny to nie to samo!) czy przyjemny dla oka. Też lubię go oglądać, bo z jakiego innego powodu obejrzałabym jego filmów ....dzieści:D?? Trudno natomiast zrozumieć zachwyty niektórych fanek, i myślę że o to też chodziło TheEris, twierdzących w swoich postach że jest piękny, słodziutki, cudowny, bo tak to można się szczeniaczkiem zachwycać;)
Widzę natomiast że wszystkie jesteśmy zgodne co do Priyanki;), a więc musi to być prawda, dziewczyna talentu nie posiada, a jeśli tak, to go jeszcze nie odkryła..:) za Kajol i Ash za to nie przepadam, zdecydowanie wolę Preity, Madhuri czy Rani.

wildrose84

Wildrose84 chyba nie do końca zrozumiałam o jaki zachwyt wam chodzi ; ) no i muszę wam przyznać że obiektywne faktycznie byłyście :) Myślę że ta forma zachwytu o której mowa w odniesieniu do któregokolwiek dorosłego mężczyzny jest nie do przyjęcia :) To mnie akurat drażni tak jak określenie Szaruś co to kurcze szczeniaczek jakiś czy jak ;) Słodziutk , cudowny i piękny to jest mój pół roczny synek hehehe ;P .i Owszem ja również używałam wymienionych zwrotów ale do opisu elementów jego wyglądu które mi się podobają nigdy w odniesieniu do całokształtu :) Bo uważam że ma na przykład piękne włosy , cudowne oczy i słodziutkie dołeczki w policzka i zmysłowe usta ;P. Co do aktorek pisząc że jest dużo dobrych aktorek miałam na myśli właśnie Preity , Madhuri czy Rani ale nie chciało mi się wymieniać :) , też je bardzo lubię :) , ale moją ukochaną aktorką jest właśnie Preity co widać w nicku :)
TheEris w ostatnim zdaniu wyraziłaś dokładnie to co i ja myślę o kinie Bollywood :)