Pan Khan spadaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! ;-) Coraz wieęcej ludzi z gustem!!!!!
Dzięki Markus. Nawet Ciebie te głupie wypowiedzi drażną. Zapaskudził nam całe forum tym swoim avatarem i głupimi komentarzami. O ile te jego wypociny bez znaczenia można nazwać komentarzem. : ) Pozdrawiam
"O, właśnie ktoś zwolnił miejsce w piaskownicy! Biegnij, może jeszcze zdążysz!"-no nie, Markusie wymiękam :P
Czyżby simpsonku namówiłeś jakąś Twoją hołotę, by obniżyć Shahrukhowi ocenę? I co myślisz, że jesteś WIELKI? To się chłopcze mylisz!
Niedługo tu się zrobi cichutko...
No to wczuj się w Nasze klimaty
http://pl.youtube.com/watch?v=yHjCF8Q_ri8&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=QvKgcPymLjo&feature=related
ehhh, no i SRK
http://i296.photobucket.com/albums/mm200/SRK_is_the_best/LiegenderShahrukhKhan.j pg
Eh prostactwo się szerzy.Myśli taki że jest inteligentny i świetnie zna się na kinie a słoma z butów wystaje.Cóż jest takie powiedzenie które pozwole sobie zacytować :"Głupiec widzi w lustrze mędrca, Mędrzec widzi w lustrze głupca" do tegego osobnika pasuje jak ulał pierwsza część.Markus szacunek za trafne spostrzeżenie.Madleen filmiki jak zawsze genialne świetnie się ogląda aż uśmiech na twarzy powraca choć na chwile bo znowu widze ten paskudny avatar i te pomyje na naszym forum.
Jeshu prostaku ile jeszcze tematów założysz? Żałosne? Zjedzą cię tu...
Ej? A może dziewczyna, która ci się podoba woli SRK od ciebie, że tak się wyżywasz? Wiesz i ma rację...
Jest boski mmmm....^^
aniamrówko zgadzam się z tobą.Ten człowiek niedość,że posiada niski iloraz inteligencji,to ma jeszcze chorobliwy kompleks.Człowieku powinneś się leczyć,a może jesteś sam na świętach,bo nikt cie nie chcę i się nudzisz.Najgorsze jest to,że nie potrawi przyznać się do tego,że nie dokońca z nim w porządku,i że brak mu gustu.
Chorzy ludzie już tak mają. Żaden się do szaleństwa nie przyzna i sam nie zgłosi do psychiatry. Złudne nadzieje. Nie wiem co uleczyłoby ich kompleksy. Czy jest jakaś dziewczyna, która tak go szanuje i kocha, jak my SRK?
Aniu! "A może dziewczyna, która ci się podoba woli SRK od ciebie, że tak się wyżywasz?" - to już prędzej. Wiele dziewczyn i kobiet o NIM marzy i to niedowartościowanych facetów denerwuje. Wścieka ich fakt, że my w realu znalazłyśmy ideał, nieosiągalny, ale i tak przez nas platonicznie kochany. Na ich miejscu zastanowiłabym się co nas w SHAHRUKHU tak pociąga, że tak GO bronimy przed miernymi wypowiedziami "krytyków". Może przyszłaby po tym refleksja na nich i zmieniliby się na korzyść. Nabrali ogłady, przyswoiliby sobie zasady dobrego wychowania, szacunku dla innych i zmieniliby odzywki w stosunku do kobiet. Wyglądu nie zmienią, ale wystarczyłyby te zmiany, a już kilka kobiet zwróciłoby na nich uwagę. Bo teraz to pewnie żadna.
To ja Princess! Tylko założyłam około 10 kont wczoraj, oczywiście dałam 10 Shahrukhowi:D Jak zemsta to pełną parą... i z rozmachu odpisałam z jednego z nich zamiast ze swojego:)
Daje sobie głowę uciąć, że to o kobietę chodzi... Przecież on tak na nas działa mmmm... (Shahrukh nie Broń Boże Pokemon Simpson).
Mogą na niego nadawać, a daję sobie głowę uciąć, że gdyby przyjechał do Wa-wy byli by pierwsi... bo nie ważne Hindus czy Chińczyk, ważne, że gwiazdor.
A ich nic nie zmieni! Nawet przekonanie o tym, że są gorsi od niego... wiecie jakby go znali np. mieszkał by na jednej ulicy, to czepiali by się wyglądu zewnętrznego mówiąc, że jest metroseksualny, albo tego, że jak kobiety na niego lecą to się puszcza... ja wam mówię, że tak by było. A Z tej okazji, że go nie znają osobiście, ale jest znany to czepiają się zawodu...
Płytkie...
Bardzo mądrze pwiedziane, myślę, że masz rację dokładnie tak by było niestety tacy ludzie są płytcy, co do choroby psychicznej choroby to powiem tak:
Psychicznie chory nie zdaje sobie sprawy, że jest chory, wydaje mu się, że to inni, oszeleli.
My tu idealny przykład w postaci Simpsa84, bo tylko chory psychicznie napisze "mam nadziej że wam napsułem krwi na święta" ale jemu się wydaje, że to my jesteśmy chore.