Hej ostatnio wiele było mówiono że rodzinka Khana została powiększona o jednego członka,
chłopca AbRam'a. W jednym z wywiadów Khan miał mówić że "siedzieli cicho" z informacjami o
dziecku bo były kłopoty z jego zdrowiem. Znaczy, to: "Amidst all the noise that has been going
around, the sweetest is the one made by our new-born baby, AbRam.He was born prematurely by
several months but has finally come home. Gauri and our whole family have been dealing with
his health issues for a long time now. As a family our silence on this subject has been because
of the personal nature of emotional strife that we have been going through due to his health.".
Cieszę się jego szczęściem jednocześnie martwi mnie fakt że coś jest nie tak ze zdrowiem malca.
Co myślicie?
To jest niesamowite! Najbardziej rozchwytywany gwiazdor bollywood, a ma żonę, dzieci. Rodzinę.
Mnie również martwi, że mały AbRam ma problemy ze zdrowiem, ale trzymam kciuki żeby wszystko się ulżyło. ;)
AbRam urodził się, jako wcześniak dlatego też były problemy z jego zdrowiem. Jednak z tego, co wiem - aktualnie - wszystko już się ustabilizowało, więc malec już od lipca jest z państwem Khan. :)
Chłopiec miał przyjść na świat na początku lipca, jednak urodził się pod koniec maja, stąd te problemy. Jednak po ponad miesiącu jego stan się poprawił i w lipcu zawitał do Mannat. Właśnie dlatego, że chłopiec jest wcześniakiem nic nie mówiono i wszyscy z otoczenia SRK milczeli.
Mam nadzieję, że rozwiałam wszelkie wątpliwości.
Pozdrawiam.