Ach... zawsze kiedy oglądam SRK w jakiś filmach to za każdym razem wygląda cudnie. Ostatnio nawet zastanawiałam się w jakim filmie miał najlepsze kostiumy. Ja lubię kiedy jest w garniturach więc może K3G.
A waszym zdaniem. W jakim filmie wyglądał najlepiej?
garnitury, koszule oraz kurtki ze skóry...
To będzie K3G, MHN, KANK, Chak De India, Billu, RNBDJ :P:P, Kaal- występ gościnny ale obcisłe spodnie ze skóry były boskie 00:), V-Z, One 2 Ka 4, Josh, Baadshah, Kuch Kuch Hota Hai, Koyla, Dil To pagal hai, Baazigar, Darr:P
On zawsze wygląda ładnie - szczególnie rzuciła mi się w oczy czerwona koszula z MHN oraz garnitury z K3G i sexi koszulki Raja z RNBDJ- może troszku gejowate, ale pokazywały walory:P, skórkowe kurtki z Josha, MHN, Baadshaha oraz Baazigara:)
A jeżeli chodzi o reszte to po prostu ładnie w tych filamch wyglądał nie chodzi o ubranie, ale szczególny wygląd zewnętrzny np. Chak De India-zarost(świetnie wyglądał:P)
Moim zdaniem Shahrukh zawsze wygląda bosko. Nie ważne czy w garniturze czy w bluzeczce z cekinów. Jak bym miała się tak głębiej zastanowić w jakim filmie wyglądał najlepiej to może: "K3G", "MHN", "OSO" - w piosence Deewagni... super wygląda
Zgadzam się SRK zawsze wygląda cudownie ale gdybym miała wybrać jakiś film w którym miał najlepsze kostiumy to chyba "K3G", "Billu", "KHNH"
Popieram Srk jako Don jest najlepszy :) pierwsza scena z baletnicami - cudo no i jeszcze moja ulubiona gdy czai się na Ramesha :)))
A tak w ogóle to nie ma filmu gdzie by źle wyglądał...
Właśnie tak myślałam w którym filmie źle wyglądał... jednak masz racje:P Nie ma filmu, gdzie wyglądał by źle...
Apropo "Dona" to ja jeszcze uwielbiam scenę w windzie, zaraz po tej z baletnicami i Donowe odpychające "Wez je sobie" Boskie^^
ah, jak ktoś tu już napisał - DON i scena z baletnicami - SRK wygląda taaaaaaak cudownie:) ja jeszcze uwielbiam jego ciuchy w "Żonie dla zuchwałych" (biało-czerwone wdzianko podczas zaręczyn Simran [to chyba to z okładki] i druga kreacja - wiem, że się powtarzam, ale wtedy, gdy wygląda jak pancur, ta koszula i ramonezka - cud miód malina:D i naturalnie z opaską zawiązaną na czole - to taki mały szczegół w czasie piosenki "Zara Sa Jhoom Loon Main"), poza tym jeszcze filmy "Baazigar" (zwłaszcza na dyskotece podczas "Yeh Khali Khali" czy jak to się pisze), "Phir Bhi Di Hai Hindustani" (krawacik:D) i.. jako kucharz w "Duplicate":D <3 chociaż tam to chyba zasługa jego uśmiechu i błyszczących oczek;))