Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

No to teraz sie zacznie. Znajac nasz polska mentalnosc, a zwlaszcza niektorych uzytkownikow Filmwebu wielu bedzie przeszkadzac, ze nieamerykanski aktor znalazl sie tak wysoko w zestawieniu kolo bardziej dla nich znanych twarzy. Zaczna sie pytania: 'Kto to jest i dlaczego tak wysoko???' i stawianie "1" dla zasady (inna sprawa, ze obecnie produkcje z Bollywood oglada na swiecie wiecej widzow, niz z Hollywood). Ludzie, miejcie troche rozsadku!

Man_Behind_The_Sun

Na idiotów nie ma rady, Man. Już od dłuższego czasu przyglądam się na filmwebie tym wszystkim kretyńskim wojnom rankingowym i pukam się z politowaniem w czoło... Najlepiej zachować do tego dystans i mieć na ranking wywalone, bo tylko sobie nerwów napsujesz niepotrzebnie.

Man_Behind_The_Sun

Popieram Twój post... Typa nie znam i głosować nie zamierzam, póki nie obejrzę chociaż jednego filmu w jego wykonaniu...

Żadnym argumentem nie jest natomiast, że produkcje Bollywood ogląda na świecie więcej widzów, niż z Hollywood. Widziałem w życiu z 5 Bollywoodzkich produkcji i tylko przy jednej wytrwałem do końca... Jak na mój gust, to forma przerasta tam treść, co staje się nudne, monotonne i za długie...;-)
Z drugiej strony, w 2006 roku doliczyłbym się może z 2-4, wartych obejrzenia, amerykańskich filmów...

Pzdr...

_Ja_

a właśnie miałem pytać kto to jest???;) jak zobaczę jakiś film z jego udziałem to zagłosuję choć chyba nieprędko to się zdarzy ...

parker

To zobacz i wtedy zagłosuj;)Naprawde warto:D jest mnustwo wspanialych produkcji nie tylko z SRK ale tez inne;)
Pozdro:)

_Ja_

Nie zgodze sie z Toba...gdyz Bollywood staje sie coraz bardziej popularny na świecie i takze w Polsce:) jestes chłopakiem wiec Ciebie nie interesuja i nudza takie filmy gdyz nie zauwazasz ich piekna i przesłania...bo sadzisz ze to sa nudne,monotonne i za długie romansidła...ale nie kazdy taki jest;)Kazdy ma COŚ w sobie:D Widziałam 30 bolly produkcji najrozniejszych i uwazam ze kazdy jest inny i ma jaies przesłanie:D nikt nie kaze Ci ich ogladac...wolna wola...ale juz wiekszosc ludzi zaczynaja nudzic holly produkje gdyz uwazaja ze one sa nudne: jedno i to samo...poznaja sie...i od razu ida do łozka i na tym koniec!!;/ To jest dopiero monotonnia!!;/ Sorry ale mnie to juz zaczeło nudzic;/ a co do bolly to trzeba kochac!! jak za pierwszym razem Ci sie nie spodobało to juz tego nie polubisz;)ale tez nie mozna sie sugerowac 5 filmami bolly...trzeba zobaczyc wiecej zeby ocenic;) ja pokochałam odrazu;):D Ale kazdy jest inny:)...
Pozdrawiam:)

Man_Behind_The_Sun

bardzo dobrze napisane.... popieram :) należy mu się to 5 miejsce a nawet wyżej :P:P

joli

I tak widac, ze 'znawcy' juz sie postarali. Facetowi od poczatku roku przybylo okolo 100 glosow, a dzisiaj jak wskoczyl na liste juz prawie 60. Oczywiscie nietrudno zgadnac, w ktora strone poszybowala ocena...I nie chodzi tu o miejsce 5 czy 50, tylko zachowanie pewnej 'specyficznej' grupy uzytkownikow.

Man_Behind_The_Sun

echhh naprawde jest to zalosne!nie znam, nie jest z super fajnych stanow:/ to daje 1!no co to za mentalnosc!objerzycie z kilkanascie:)) filmow i wtedy sie udzielajcie! a tak byle na przekor!co za ludziska!slow brak!!

Nur_Jahan

...dzisiaj weszłam na ranking 100 świat to myślałam, że to jakaś pomyłka- dopiero co był na 5 miejscu!!!!!!!!!!!!!!! Prawdopoodobnie wiele osób dało mu taką ocene za samo indyjskie pochodzenie, ale to mały szczegół...błagam głosujcie na swoich faworytów, ale zostawcie innych w spokoju, bo z tego co widać to 5 miejsce nie wzięło się z nikąd i ludzie go lubią!!! ,,Serdecznie" prosze o wpierw dowiedzenie się czegoś o danym aktorze, a następnie wystawianie mu takiej oceny!!!

Nur_Jahan

Zgadzam sie z Toba w 100%!!! Sorry bardzo ale to juz lekka przesada!!! Tu jak nic mi zalatuje rasizmem!!! Nie znam to daje 1!!! Co za brak tolerancji dla innych osob!!! Ludzie opanujcie sie!!!;/
ZOBACZ!!! OBEJRZYJ z NIM 30-60 filmow i wtedy oceniaj a tak na opak to to nie amerykanin!!!;/ Jakas "hinduska morda" pojawiła sie na 5 miejscu Top list to trzeba ja zrzuci na najnizsze miejsce!!! Co ona tu robi i kto to jest???!!!;/ Nie znasz to nie głosuj!!!
I nagle Shah Rukh Khan z ok 900 głosów ma 1261!!!I ta liczba nadal rosnie!!!...a SRK spada z 5 na 283!!!PIEKNIE!!! WSPANIALE!!<BRAWO> pogratulowac głupoty!!! Bo skadze ta ocena (7,91 z 9,65..i wciaz spada;/)chyba z ksiezyca!!! Bo jakze by z symtapii!!!;/Poniewaz jakas grupka urzytkowników poprostu sie na Niego uwzieła!!!
Gdybym była złosliwa i nietolerancyjna to z przyjenoscia mogłabym powstawiac tym co sa na samej gorze np.Marlon Brando i Clint'owi Estwood'owi 1!!! Bo nie widziałam z nimi zadnego filmu i sadze ze to dno!!! Ale tak nie jest...nie znam to nie oceniam bo ktos moze ich lubic i uwazac za dobrych aktorow...dlatego uwazam ze SRK jest swietnym aktorem z talentem od Boga!!! Uwazam tak gdyz ogldalam z NIM 30 filmow i sadze ze potrafi grac i gra wspaniale!!!
I nie jestem sama gdyz sporo ludzi tak samo uwaza!!! Te 900 naleznych Mu glosow bylo ocenionych z symtapi a nie z kaprysu!!!
Ale coz...na głupote ludzka nie ma rady...dlatego nie trzeba zwracac uwagi glupie rankingi i sie nie denerwowac bo to nie ma sensu!!!
I tak kazdy kto Go kocha wie swoje i nie zmieni zdania!!!:D
Pozdrawiam fanow SRK!!! BOLLY GÓRA!!!:D

Man_Behind_The_Sun

zgadzam sie w 100%... a tak z innej beczki- np. na stronie o filmie "bunty aur babli" są komentarze w stylu: nie oglądałem ale wiem że to gówno, stwierdzam to po tym jaki ma beznadziejny tytuł, wiec dlatego daje 1..... poprostu ludzie nie myślą. i dadzą 1 mimo ze wcale czegos nie znają.

014

Może najwyższy czas ten apel uaktualnić...

użytkownik usunięty
Pola_Kiwi

Racja, popieram w całej rozciągłości. Moim zdaniem ocenianie kogoś lub czegoś o czym się nie ma bladego pojęcia jest zachowaniem poniżej wszelkiej krytyki. Dbajmy o to, żeby ten portal pozostał wiarygodnym źródłem informacji na temat dorobku światowego kina, a dawanie negatywnych ocen aktorom tudzież filmom, których się nie zna, przeczy samej zasadzie funkcjonowania tej strony i totalnie fałszuje wyniki rankingów.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gen_leihy

chetnie zglosilabym twoja wypowiedz do usuniecia ale jestes wspanialym przykladem tego z czym walczymy w tym watku- o tolerancje. nidy tego nie zrozumiesz, przykre ze sa tacy ludzie jak ty!

gen_leihy

i nie nazywaj nas przyjaciolmi :]

lilith_goot

nie cwaniakuj kolezanko bo sie prosisz o kapiszona w buzke:]
a tolerancje to mozesz sobie wsadzic razem z innymi pieknymi pojeciami jak chocby homofobia:)

brudas zawsze pozostanie brudasem, czy go nazwiesz hindusem czy pioropuszem, rozumisz lupiz;>?

gen_leihy

ciekawe jak chcesz mi owego kapiszona zapodac?:] kolezanka rowniez mnie nie nazywaj

użytkownik usunięty
gen_leihy

Publiczne bezpodstawne obrażanie aktorów, osób innych narodowości i użytkowników forum oraz formułowanie gróźb pod naszym adresem jest zachowaniem tak żałosnym i podłym, że szkoda szkoda słów aby to szerzej skomentować.

Poza tym jak chcesz o czymś pisać to najpierw powinieneś się zastanowić, czy wiesz cokolwiek na ten temat, bo zdaje się, że zapomniałeś albo nigdy nie słyszałeś jakie było pochodzenie Aryjczyków. Doczytaj sobie o tym zanim znowu podejmiesz jakiś eugeniczno - faszystowski temat.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
gen_leihy

Widzę, że się podszkoliłeś, skoro już wiesz co to jest Planeta. ;p
Teraz bądź tak miły i sprawdź czy cię nie ma na innym forum. :)

Man_Behind_The_Sun

Znam typa. Widziałem go w kilku filmach z Bollywood. Sęk w tym, że dać gościowi więcej niż 3/10 to byłby niesmaczny dowcip. Aktor z niego żenujący. Fakt, że nie tak żenujący, jak jego partnerzy płci męskiej z planu (Ci zasługują często maksymalnie na 1/10), ale wciąż żenujący. Może i umie tańczyć, ale grać: komediowo/dramatycznie (przynajmniej w takim sensie, w jakim rozumie się słowo AKTORSTWO w Europie, obu Amerykach, Azji wschodniej, Afryce, Australii, Azji zachodniej, Azji północnej -a więc wszędzie poza Bollywood) nie potrafi zupełnie.

Davus

Jak go znasz to daj mi adres :P:D:)(jak ktoś nie zrozumiał to to był żart :P).

LeNa__

mocny zart lenka:) myslalas kiedys o karierze komika;>?

gen_leihy

Zastanowię się, a ty zastanów się nad tym czy nie jesteś rasistą co?
Jeżeli on jest brudasem bo jest ciemny, to co my jesteśmy? Blade twarze?

LeNa__

nie wiem kim ty jestes, wygladasz mi na frajera nieprzecietnego. ale ja jestem zajebisty:) o tak zajebisty jestem:)

gen_leihy

Idź się dziecko do przedszkola wróć, bo widać, że nie dość, że nie wiesz nic na temat Ariów to wychowany nawet nie jesteś :D

LeNa__

do mnie ta gadka? moze wyjdziemy co?
ha i widac ze juz cwaniactwo cie opuscilo;]

pozdro dla zoltodziobow (wiecie, tych ktorzy maja zolte dzioby jak sama nazwa wskazuje)

gen_leihy

Ja w przeciwieństwie do takich opryszczków jak ty nie cwaniakuję dziecinko :D
Jak chcesz to wyjdź nie jesteś tutaj potrzebny :D

LeNa__

ty tez nie jestes:)
jestes za to wszystkim wysoce obojetna wiec nie cwaniakuj kolezanko

gen_leihy

Ja jestem bardziej niż ty :D
A po pierwsze nie jestem twoją koleżanką dziecko :P

LeNa__

ohohohoho nie oburzaj sie kolezanko;]

ja tam sie nie zamierzam klocic kto jest fajniejszy i bardziej pozadany na tym forum... pozdrawiam soczyscie:)

gen_leihy

No ja akurat nie kłócę się kto jest fajniejszy.
I już napisałam, że koleżanką twoją nie jestem.
Co do porządania na tym forum, cóż ja przynajmniej znam historię Ariów, więc nie piszę bzdur.
Pozdrawiam!

LeNa__

jak dziecko;]

sam jestes za krotki frajerze:/

gen_leihy

Dzieckiem jesteś ty nie pamiętasz? :P
Pamiętaj, że musisz się douczyć :D

gen_leihy

O matko, śmierdzi tu rasizmem jak dymem na pogorzelisku. Myśli sobie gościu (bądź twierdzi, że myśli), że świeci bo jest "czysty i biały".

W złych czasach się urodziłeś czysty brudasie. naziści byliby chyba tobą zachwyceni.

Mam nadzieję, że kiedyś napotkasz grupkę silnych Murzynów i porządnie nakopią ci oni do d**y.

Zawsze nadzieję trzeba mieć.

Adieu.

Kinomaniaczka_

ty mi smierdzisz dymem popalencu popalony:)

gen_leihy

Spaliłam się w dymach śmiechu, czytając twoje wysoce inteligentne odpowiedzi.

Kinomaniaczka_

Magda - święte słowa!! Dołączam się do życzenia :))

A Szaruś i tak jest boski :D hihi

Sanjula

Ja też uważam,że Szaruś jest świetny.Zakochałam się w filmach Bolly a w szczególności z jego udziałem.A jeśli nigdy nie oglądaliście z nim filmów i nie wiecie kto to jest to nie głosujcie bo obniżacie jego średnią nie wiedząc,że to wspaniały aktor.Ja tam daję mu 10 bo jeszcze nigdy nie zawiodłam się na filmie z nim.Dla mnie jest numerem 1!!!

emilianna

Dobrze napisane!Nie lubie aż tak bardzo SRK ale aktorzy i filmy z Bollywood są sto razy lepsze od tych z Holly!