No to teraz sie zacznie. Znajac nasz polska mentalnosc, a zwlaszcza niektorych uzytkownikow Filmwebu wielu bedzie przeszkadzac, ze nieamerykanski aktor znalazl sie tak wysoko w zestawieniu kolo bardziej dla nich znanych twarzy. Zaczna sie pytania: 'Kto to jest i dlaczego tak wysoko???' i stawianie "1" dla zasady (inna sprawa, ze obecnie produkcje z Bollywood oglada na swiecie wiecej widzow, niz z Hollywood). Ludzie, miejcie troche rozsadku!
Na idiotów nie ma rady, Man. Już od dłuższego czasu przyglądam się na filmwebie tym wszystkim kretyńskim wojnom rankingowym i pukam się z politowaniem w czoło... Najlepiej zachować do tego dystans i mieć na ranking wywalone, bo tylko sobie nerwów napsujesz niepotrzebnie.
Popieram Twój post... Typa nie znam i głosować nie zamierzam, póki nie obejrzę chociaż jednego filmu w jego wykonaniu...
Żadnym argumentem nie jest natomiast, że produkcje Bollywood ogląda na świecie więcej widzów, niż z Hollywood. Widziałem w życiu z 5 Bollywoodzkich produkcji i tylko przy jednej wytrwałem do końca... Jak na mój gust, to forma przerasta tam treść, co staje się nudne, monotonne i za długie...;-)
Z drugiej strony, w 2006 roku doliczyłbym się może z 2-4, wartych obejrzenia, amerykańskich filmów...
Pzdr...
a właśnie miałem pytać kto to jest???;) jak zobaczę jakiś film z jego udziałem to zagłosuję choć chyba nieprędko to się zdarzy ...
To zobacz i wtedy zagłosuj;)Naprawde warto:D jest mnustwo wspanialych produkcji nie tylko z SRK ale tez inne;)
Pozdro:)
Nie zgodze sie z Toba...gdyz Bollywood staje sie coraz bardziej popularny na świecie i takze w Polsce:) jestes chłopakiem wiec Ciebie nie interesuja i nudza takie filmy gdyz nie zauwazasz ich piekna i przesłania...bo sadzisz ze to sa nudne,monotonne i za długie romansidła...ale nie kazdy taki jest;)Kazdy ma COŚ w sobie:D Widziałam 30 bolly produkcji najrozniejszych i uwazam ze kazdy jest inny i ma jaies przesłanie:D nikt nie kaze Ci ich ogladac...wolna wola...ale juz wiekszosc ludzi zaczynaja nudzic holly produkje gdyz uwazaja ze one sa nudne: jedno i to samo...poznaja sie...i od razu ida do łozka i na tym koniec!!;/ To jest dopiero monotonnia!!;/ Sorry ale mnie to juz zaczeło nudzic;/ a co do bolly to trzeba kochac!! jak za pierwszym razem Ci sie nie spodobało to juz tego nie polubisz;)ale tez nie mozna sie sugerowac 5 filmami bolly...trzeba zobaczyc wiecej zeby ocenic;) ja pokochałam odrazu;):D Ale kazdy jest inny:)...
Pozdrawiam:)
I tak widac, ze 'znawcy' juz sie postarali. Facetowi od poczatku roku przybylo okolo 100 glosow, a dzisiaj jak wskoczyl na liste juz prawie 60. Oczywiscie nietrudno zgadnac, w ktora strone poszybowala ocena...I nie chodzi tu o miejsce 5 czy 50, tylko zachowanie pewnej 'specyficznej' grupy uzytkownikow.
echhh naprawde jest to zalosne!nie znam, nie jest z super fajnych stanow:/ to daje 1!no co to za mentalnosc!objerzycie z kilkanascie:)) filmow i wtedy sie udzielajcie! a tak byle na przekor!co za ludziska!slow brak!!
...dzisiaj weszłam na ranking 100 świat to myślałam, że to jakaś pomyłka- dopiero co był na 5 miejscu!!!!!!!!!!!!!!! Prawdopoodobnie wiele osób dało mu taką ocene za samo indyjskie pochodzenie, ale to mały szczegół...błagam głosujcie na swoich faworytów, ale zostawcie innych w spokoju, bo z tego co widać to 5 miejsce nie wzięło się z nikąd i ludzie go lubią!!! ,,Serdecznie" prosze o wpierw dowiedzenie się czegoś o danym aktorze, a następnie wystawianie mu takiej oceny!!!
Zgadzam sie z Toba w 100%!!! Sorry bardzo ale to juz lekka przesada!!! Tu jak nic mi zalatuje rasizmem!!! Nie znam to daje 1!!! Co za brak tolerancji dla innych osob!!! Ludzie opanujcie sie!!!;/
ZOBACZ!!! OBEJRZYJ z NIM 30-60 filmow i wtedy oceniaj a tak na opak to to nie amerykanin!!!;/ Jakas "hinduska morda" pojawiła sie na 5 miejscu Top list to trzeba ja zrzuci na najnizsze miejsce!!! Co ona tu robi i kto to jest???!!!;/ Nie znasz to nie głosuj!!!
I nagle Shah Rukh Khan z ok 900 głosów ma 1261!!!I ta liczba nadal rosnie!!!...a SRK spada z 5 na 283!!!PIEKNIE!!! WSPANIALE!!<BRAWO> pogratulowac głupoty!!! Bo skadze ta ocena (7,91 z 9,65..i wciaz spada;/)chyba z ksiezyca!!! Bo jakze by z symtapii!!!;/Poniewaz jakas grupka urzytkowników poprostu sie na Niego uwzieła!!!
Gdybym była złosliwa i nietolerancyjna to z przyjenoscia mogłabym powstawiac tym co sa na samej gorze np.Marlon Brando i Clint'owi Estwood'owi 1!!! Bo nie widziałam z nimi zadnego filmu i sadze ze to dno!!! Ale tak nie jest...nie znam to nie oceniam bo ktos moze ich lubic i uwazac za dobrych aktorow...dlatego uwazam ze SRK jest swietnym aktorem z talentem od Boga!!! Uwazam tak gdyz ogldalam z NIM 30 filmow i sadze ze potrafi grac i gra wspaniale!!!
I nie jestem sama gdyz sporo ludzi tak samo uwaza!!! Te 900 naleznych Mu glosow bylo ocenionych z symtapi a nie z kaprysu!!!
Ale coz...na głupote ludzka nie ma rady...dlatego nie trzeba zwracac uwagi glupie rankingi i sie nie denerwowac bo to nie ma sensu!!!
I tak kazdy kto Go kocha wie swoje i nie zmieni zdania!!!:D
Pozdrawiam fanow SRK!!! BOLLY GÓRA!!!:D
zgadzam sie w 100%... a tak z innej beczki- np. na stronie o filmie "bunty aur babli" są komentarze w stylu: nie oglądałem ale wiem że to gówno, stwierdzam to po tym jaki ma beznadziejny tytuł, wiec dlatego daje 1..... poprostu ludzie nie myślą. i dadzą 1 mimo ze wcale czegos nie znają.
Racja, popieram w całej rozciągłości. Moim zdaniem ocenianie kogoś lub czegoś o czym się nie ma bladego pojęcia jest zachowaniem poniżej wszelkiej krytyki. Dbajmy o to, żeby ten portal pozostał wiarygodnym źródłem informacji na temat dorobku światowego kina, a dawanie negatywnych ocen aktorom tudzież filmom, których się nie zna, przeczy samej zasadzie funkcjonowania tej strony i totalnie fałszuje wyniki rankingów.
chetnie zglosilabym twoja wypowiedz do usuniecia ale jestes wspanialym przykladem tego z czym walczymy w tym watku- o tolerancje. nidy tego nie zrozumiesz, przykre ze sa tacy ludzie jak ty!
nie cwaniakuj kolezanko bo sie prosisz o kapiszona w buzke:]
a tolerancje to mozesz sobie wsadzic razem z innymi pieknymi pojeciami jak chocby homofobia:)
brudas zawsze pozostanie brudasem, czy go nazwiesz hindusem czy pioropuszem, rozumisz lupiz;>?
Publiczne bezpodstawne obrażanie aktorów, osób innych narodowości i użytkowników forum oraz formułowanie gróźb pod naszym adresem jest zachowaniem tak żałosnym i podłym, że szkoda szkoda słów aby to szerzej skomentować.
Poza tym jak chcesz o czymś pisać to najpierw powinieneś się zastanowić, czy wiesz cokolwiek na ten temat, bo zdaje się, że zapomniałeś albo nigdy nie słyszałeś jakie było pochodzenie Aryjczyków. Doczytaj sobie o tym zanim znowu podejmiesz jakiś eugeniczno - faszystowski temat.
Widzę, że się podszkoliłeś, skoro już wiesz co to jest Planeta. ;p
Teraz bądź tak miły i sprawdź czy cię nie ma na innym forum. :)
Znam typa. Widziałem go w kilku filmach z Bollywood. Sęk w tym, że dać gościowi więcej niż 3/10 to byłby niesmaczny dowcip. Aktor z niego żenujący. Fakt, że nie tak żenujący, jak jego partnerzy płci męskiej z planu (Ci zasługują często maksymalnie na 1/10), ale wciąż żenujący. Może i umie tańczyć, ale grać: komediowo/dramatycznie (przynajmniej w takim sensie, w jakim rozumie się słowo AKTORSTWO w Europie, obu Amerykach, Azji wschodniej, Afryce, Australii, Azji zachodniej, Azji północnej -a więc wszędzie poza Bollywood) nie potrafi zupełnie.
Zastanowię się, a ty zastanów się nad tym czy nie jesteś rasistą co?
Jeżeli on jest brudasem bo jest ciemny, to co my jesteśmy? Blade twarze?
nie wiem kim ty jestes, wygladasz mi na frajera nieprzecietnego. ale ja jestem zajebisty:) o tak zajebisty jestem:)
Idź się dziecko do przedszkola wróć, bo widać, że nie dość, że nie wiesz nic na temat Ariów to wychowany nawet nie jesteś :D
do mnie ta gadka? moze wyjdziemy co?
ha i widac ze juz cwaniactwo cie opuscilo;]
pozdro dla zoltodziobow (wiecie, tych ktorzy maja zolte dzioby jak sama nazwa wskazuje)
Ja w przeciwieństwie do takich opryszczków jak ty nie cwaniakuję dziecinko :D
Jak chcesz to wyjdź nie jesteś tutaj potrzebny :D
ohohohoho nie oburzaj sie kolezanko;]
ja tam sie nie zamierzam klocic kto jest fajniejszy i bardziej pozadany na tym forum... pozdrawiam soczyscie:)
No ja akurat nie kłócę się kto jest fajniejszy.
I już napisałam, że koleżanką twoją nie jestem.
Co do porządania na tym forum, cóż ja przynajmniej znam historię Ariów, więc nie piszę bzdur.
Pozdrawiam!
O matko, śmierdzi tu rasizmem jak dymem na pogorzelisku. Myśli sobie gościu (bądź twierdzi, że myśli), że świeci bo jest "czysty i biały".
W złych czasach się urodziłeś czysty brudasie. naziści byliby chyba tobą zachwyceni.
Mam nadzieję, że kiedyś napotkasz grupkę silnych Murzynów i porządnie nakopią ci oni do d**y.
Zawsze nadzieję trzeba mieć.
Adieu.
Ja też uważam,że Szaruś jest świetny.Zakochałam się w filmach Bolly a w szczególności z jego udziałem.A jeśli nigdy nie oglądaliście z nim filmów i nie wiecie kto to jest to nie głosujcie bo obniżacie jego średnią nie wiedząc,że to wspaniały aktor.Ja tam daję mu 10 bo jeszcze nigdy nie zawiodłam się na filmie z nim.Dla mnie jest numerem 1!!!