Czy oglądałyście mój ulubiony film Billu? (oczywiście po całej sadze star wars) Nareszcie nie o miłości. A właściwie to on był o miłości ale takiej przyjacielskiej. Końcówka oczywiście wzruszająca. Poza tym fajne piosenki zwłaszcza jedna ta w której wystąpiła ta co grała Shanti w "Om Shanti Om" nie jestem pewien tytułu "LOVE MERA HIT HIT"? A jeszcze aktor który grał główną rolę zagrał świetnie (moim zdaniem).
Podsumowując Billu dostaje ode mnie 10/10
Film mi bardzo się podobał ale piosenki były zajebiste, uważam ze Irrgan Khan jest bardzo bobrzym aktorem.
Uwielbiam ten film. Niedawno Go obejrzałam i uważam że jest genialny. Shahrukh pomimo że nie grał głównej roli wypadł świetnie. Genialna muzyka.
Zgadzam się z Tobą Cypek "LOVE MERA HIT HIT" jest boskie. No i Shahrukh tak super tańczy Boże... uwielbiam gdy On tańczy.
Dwoma słowami: "boski film".
Zgadzam się cudowny film no i nie mogę nie pochwalić boskiego "LOVE MERA HIT HIT" to moja ulubiona piosenka, ubóstwiam ją. Zresztą tak jak Shahrukha moja ukochana scena z nim z Billu to gdy podczas jednej z piosenek huśtał się na huśtawce. Boziu jaki On jest cudny. Uwielbiam Go!!!
Billu film jest naprawde fantastyczny , przekonałam się że Shah Rukh nawet z drugoplaniwej roli potrafi zrobić perełke.Końcówka mnie powoaliła na kolana ryczałam jak bóbr.Ja mam polskie napisy princesarweno jak chcesz to ci pośle na email może będą pasowały.
Tylko największym problemem jest to, że ja mam w dwóch częściach po 350MG - jakoś tak śmiesznie podzielone:P
A to może być problem bo ja mam jednoczęściowy i napisy do tez do jednoczęściowego :/ to i tak byś musiała dopasowywać.
Ja też mam jednoczęściowy. Ściągłam go dopiero miesiąc temu i pierwszy raz obejrzałam. Zawsze sobie czekam na ładniejsze pod względem obrazu :p I napiprojekt sam od razu mi znalazł napisy i dopasował. Także ja mam pełny komfort :P
Ja mam właśnie bardzo dobrą kopie ,praktycznie nie czuć że to wersja kinowa bardzo dobry obraz i dzwięk (a odziwo ściągałam odrazu po premierze kilka dni) napisy też idealnie dopasowane także bardzo dobrze mi się oglądało.