Do wszystkich pseudo krytyków i hejterów znanego shah rukh khana, proszę o choć odrobiny kultury i zrozumienia dla kina bollywood, gdyż jak wy to piszecie to nie są zwykłe jakieś głupie filmy, oglądam te filmy „ od kołyski „ znam je wszystkie, pierwszym moim filmem był film „ czasem słońce czasem deszcz” i już od tamtego momentu kiedy go obejrzałam, wiedziałam, że te filmy maja coś w sobie, a mianowicie przekaz do ludzi, w każdym filmie znajdziecie coś mądrego, chociażby jedno lub dwa słowa, filmy Hollywood ? Twierdzicie, że to prawdziwe kino, a bollywood mu nie dorównuje....to ciekawe dlaczego znajdzie się wiele ludzi którzy powiedzą inaczej. Piszecie, że bollywood to głupie tańce i śpiewy, wszystko to nie jest prawdziwe, heh szkoda że dużo filmów hollywood też nie jest prawdziwych , nawet większość, np filmy o głupich robotach, since-ficion czy jakoś tam nawet nie wiem jak to napisać bo nie oglądam tak beznadziejnych filmów jak te. Może i w tym momencie odbierzecie mnie jako hejtera filmów Hollywood, ale mi chodzi tylko o to aby dać niektórym do zrozumienia, że obydwa te kina
Chodzi tutaj o Hollywood jak i bollywood maja swoje plusy i minusy, ale rzadno z nich nie jest od siebie lepsze. Każdy z nas jest inny, jaki był by świat gdyby wszyscy ludzie wyglądali i zachowywali się tak samo ? Bez sensu, tak samo jest w przypadku tych produkcji. Na koniec jeszcze kilka zdań o królu bollywood, słynnym shah rukh khan... padło kilka kom na temat tego, że jest on głównym aktorem w co drugim filmie, tak może i to prawda, ale oglądając każdy jeden film z tym panem, to była dla mnie czysta przyjemność, wzruszenie i chęć do oglądania dalszych produkcji. Jest to po prostu człowiek bardzo inteligenty, uzdolniony i o wielkim sercu, zanim skrytykujecie tą osobę to proszę was abyście najpierw choć trochę o tym człowieku poczytali. Dziękuje za uwagę :)