Ostatnio na naszej-klasie znalazłam notatkę(informację) o tym co lubi Nasz Idol.
Postanowiłam ją skopiować i tutaj wkleić oraz zredagować.
SRK uwielnbia:
Deszcz, żonę i jej usta, dzieci, siostrę, rodziców, psy, dom, pracę, gry video, komputery, książki, bieliznę ;)
Nie znosi:
Kłamców, wczesnego wstawania, upałów
Ulubiony program TV:
Wszystko co leci na Discovery
Kiedy kłamie:
Gdy nie chcę komuś złamać serca
Dewiza:
,,Nawet gdy niczego Ci nie brakuje, bądź chciwy życia"
Z kim poszedłby na randkę:
Madeleine Stowe (ha ha... a może skusiłby się na samą Magdalenę)
Chciałby się ponownie narodzić jako:
Mój pies – Chewbecca. Jeść, machać ogonem, włóczyć się… to jest życie. I oczywiście mieszkałbym w domu Shahrukha Khana! Albo jako Gauri – miałbym męża SRK :)
Choć mógłbym też narodzić się jako piosenkarz. Nie jako jakaś gwiazda rocka, tylko zwykły, prosty śpiewak.
Ulubiona czynność nocna:
Robienie kilku rzeczy naraz: czytanie, granie na komputerze i uprawianie miłości(pewnie zwłaszcza lubi robić to 3)
Ulubiony napój:
Pepsi Cola(dla tego ją reklamuje)
Ulubione danie:
Kurczak Tandoori
Zwierzaki:
Mam dwa psy: Chewbeccę i Tobeccę. Była też Rebecca, ale już od nas odeszła.
Czego się boi:
Że ktoś pozbawiłby mnie rąk. Nie poradziłbym sobie bez nich.(dla Nas tragedią byłoby gdyby pozbawiono nas Jego oglądania)
Powracający sen:
Nie mam snów
Ulubiona książka:
„Autostopem przez galaktykę” Douglasa Adamsa
Warzywo, do którego jest podobny :)
Dynia (SRK podobny do... dynii!!!No nie żartujcie)
Rola, za którą oddałby oko i zęby:
James Bond i Batman
Ulubiony film:
„Kabhi Haan Kahbhi Naa” („Czasem tak, czasem nie”)
Postać historyczna z którą się identyfikuje:
Djingis Khan i Napoleon
Najbardziej zawstydzający moment:
Gdy uświadamiam sobie swoje niedoskonałości (niedoskonałości...My ich nie widzimy)
Najszczęśliwszy moment w życiu:
Dzień ślubu oraz chwila, gdy odebrałem moją pierwszą nagrodę Filmfare
Najsmutniejszy moment w życiu:
Śmierć moich rodziców
Podziwia:
Matkę Teresę z Kalkuty
Ulubieni aktorzy:
Amitabh Bachchan, Dilip Kumar, Rishi Kapoor, Aamir Khan, Akshay Kumar
Ulubieni partnerzy z planu:
Sanjay Dutt, Anil Kapoor, Jackie Shroof i Salman Khan
Ulubione partnerki z planu:
Juhi Chawla, Madhuri Dixit i Kajol Devgan
Największe osiągnięcie:
Moje nagrody Filmfare
Słowo/zdanie, którego ciągle używa:
„Let’s do it!”
Alergie:
Na ludzi, którzy próbują ograniczyć moją przestrzeń
Talent, który najbardziej chciałby posiadać:
Śpiew. I chciałbym też umieć grać na gitarze. Za każdym razem gdy idę na jakąś imprezę, marzę o tym by chwycić gitarę i śpiewać. Byłoby cudownie.(i tak całkiem nieżle śpiewasz SRK)
Kiedy i gdzie czuje się szczęśliwy:
W pracowni komputerowej i w mojej sypialni. Nie mogę się zdecydować na jedno, czuję się szczęśliwy w obu tych miejscach. Czuję spokój duszy, gdy leżę w łóżku obok rozgadanej Gauri.
Arogancja?
W college’u nauczyłem się być arogancki z powodu atmosfery, jaka panowała w szkole. Jakaś ilość arogancji jest każdemu potrzebna.
PS>.Te komentarze w nawiasach to mojego autorstwa.
Ale Sama przyznaj. Słodko wygląda na tym zdjęciu. Już widać, że to przyszły łamacz serc niewieścich (chyba to było jakoś tak Preity, prawda?). Mienie się też podoba na tym zdjęciu z "Koyli". wiesz? Tym co go mam w swoim blogu. Jest "przystojny jak gwiazdor filmowy" (te dzieciaki nie odkryły Ameryki). Ciężki wybór. Chyba, że będą się stale zmieniać na naszej stronce.
Tak Marquereite dokładnie tak było przyszły łamacz niewieścich serc i to wpełni prawda.Raczej nie da się zrobic tak żeby się w nieskończoność zmieniały w końcu niema perpetum mobile :)
Hej! Ja też nie jestem Madgalena :( ale moja siostra ma tak na imię. Chciałabym dołączyć do klubu. Dzisiaj prawie cały dzień czytałam wasze odpowiedzi i są naprawdę wspaniałe:D Czy mogłabym dołączyć do klubu??
Też tak jak wy kocham Shahrukh Khana. Kocham każdy jego film, w którym gra główną rolę, czy drugoplanową. A najbardziej wzruszył mnie Kal ho naa ho.
Marquerire! Te zdjęcia z OSO-nie no chrupiące ciacho! Dla mnie słodziak, to Raj z DDLJ i miejscami w MHN :) A fotki z CDI uwielbiam. Jako trener był naprawdę świetny. Fajnie byłoby, gdyby zrobiono jeszcze jakiś film z SRK ale sportowy :) W KANK jak tyłem na boisku biegał, to już było wiadomo, że to On. I miał taką arafatkę jak ja :D
Ja go najbardziej lubię w K3G, i KKHH. Przypomina mi zawsze na początku takiego cwaniaczka, ale z minuty za minutę pokazuje, że ma pozytywne cechy, i da się go lubić, a nawet pokochać.
Aż musiałam dopisać odpowiedź Karolinko. Jak to "nawet"???!!! Jak to "nawet"???!!! Przecież to kwintesencja filmu. Widzisz GO i zakochujesz się. Czy to nie jest jasne? Ha! Ha! Bohaterka, która by było obojętna na JEGO urok jest: ślepa, głucha i (przepraszam za wyrażenie) tępa jak but z lewej nogi. Tak więc słowo "nawet" ni jak nie przystaje do tej sceny.
A propos sportu. Może umieścimy jakiś tekst o JEGO drużynie sportowej? Jak już to idźmy na całość. No i zdałoby się też taki dział, jak SHAHRUKH KHAN w mediach. Mam na myśli JEGO ocenę mediów i stosunek mediów do NIEGO. Dobrze by też było zrobić temat: SHAHRUKH KHAN i JEGO fani. Ciekawe, a nieraz śmieszne historyjki, jak ta od Preity z tym dzieciaczkiem na rynnie. Co Wy na to?
Tak, tak. Coś o sporcie i Jego drużynie musi być! Hehe, no bo też kocham sport i trenuje, więc wiecie :)
Muszę się bliżej zapoznać z zasadami gry, by kibicować JEGO drużynie. Podobają mi się JEGO zdjęcia podczas meczu. Z energią dodaje otuchy swojej drużynie. Szkoda, że już SAM nie gra. Z drugiej strony chyba nie jest MU szczególnie przykro z tego powodu. Ile by mogła potrwać jeszcze JEGO kariera sportowa? Po takich kontuzjach? Rok, dwa? A potem co? Ma wykształcenie, ale po tylu latach nie wykonywania wyuczonej pracy, nie wiem czy "wzniósłby się na TAKIE wyżyny" na jakich jest obecnie jako aktor i producent. Trzeba też napisać rozdział SHAHRUKH w reklamie. Ciekawe to by było. Wystarczy, że się pokaże w takiej jednej na minutę, a już serce szybciej bije. Wystarczy przypomnieć scenę z filmu "Kuchh Meetha Ho Jaye", tą z lotniska, gdy się przebudził i dziewczyna zemdlała na JEGO widok ze szczęścia (nawiasem pisząc właśnie z jej powodu obejrzałam cały ten film skądinąd świetny). A czy te scenki nie są cudowne? Powtórka, ale świetna: http://www.youtube.com/watch?v=v1KU4sMWZuw Ten JEGO uśmiech, to JEGO spojrzenie - ON cały!!! :)
Ups Marqureite o mały włos nie zgłosiłam twojego posta do usunięcia hehe ;).Tak ten temat Shah Rukh w reklamie to genialny pomysł On już tyle ich nakręcił że jest z czego zrobić temat.Swoją drogą uwielbiam te jego występy w reklamach uwielbiam je są takie urocze i super się prezentuje.
Cieszę się, że Ci się pomysł podoba, ale za co to niby chciałaś "mnie usunąć"? Ja nic złego nie napisałam. Piszę o NIM w samych superlatywach i nie przeklinam. Więc?
Za nic Maguereite poprostu chciałam kilkąć odpowiedz a kilkenłam troszke dalej zgłoś do usunięcia patrzę a tu mi się nie to okienko otwiera hehe ;P