No przepraszam,ale to jest chyba trochę chore! To jest super aktor i sadzę tak,bo oglądałam z nim kilkanaście filmów już!Czy wam sprawia przyjemność, że dacie "1" komuś tylko żeby nie był wysoko... to jest bardzo egoistyczne nastawienie! To, ze Wy go nie znacie nie oznacza ze jest zły! Co więcej,powiem wam że to jest naprawdę super facet, świetny aktor a na dodatek niesamowity tancerz! Taka mała rada na przyszłość- NIE WYPOWIADAJCIE się NA TEMAT czegoś O CZYM NIE MACIE pojęcia!
Jak można komuś dawać najniżesze noty, tylko za to,że się go nie zna?Dla mnie nie ma to najmniejszego sensu.Nie znam=nie głosuje...proste!!!
Ja,jako jego fanka i fanka kina indyjskiego uwielbiam Shahrukh Khana.To jeden z najlepszych aktorów Bollywood,świetny tancerz.Aktor, któy potrafi wcielić się w dwie role naraz,potrafi zggrać idiote,szefa mafii,gangstera,kochanka...i wiele innych ról.Oczywiście daje mu najwyższe noty.No moi drodzy fani bolly,do dzieła!Trzeba podnieść Shahrukha na miejsce 1!!!
Brawo!!!:D Narescie ktos kto zna i kocha SRK!!!;) zgadzam sie z Toba w 100%!!!:D Ale musze jeszcze dodac ze jest nie tylko wspaniałym aktorem ale takze czlowiekiem w zyciu prywatnym!!! Takiego sposobu bycia mogłby Mu pozazdroscic nie jeden aktor!!!;> To idealny maz i kochajacy ojciec!!! Jak mozna Go nie kochac!!!;>:D Fani głosujcie na Szarinia!!! Musi byc nr1!!!;):D
Namaste:*
Po prostu szczęka opada!Ja głosuję na tych co lubię!Shahrukha widziałam w go w 40 filmach i wciąż mi mało!A głosowanie w myśl zasady nie znam więc mu "dołożę" jest po prostu żałosne!Kino indyjskie ma swoją grupę fanów, która promuje jak tylko może... Shahrukh jest moim ulubionym indyjskim aktorem i nie wyobrażam sobie bym przestała oglądać jego filmy!Zamiast się zainteresować nową twarzą od razu wydawany jest negatywny i stereotypowy osąd!Jakbym zobaczyła w top 10 rosyjskiego czy chińskiego aktora zadałabym sobie trud znalezienia nieco inforamcji!Gdzie jest ta tolerancja?Widzę tylko małostkowość i zaślepienie o wąziutkich horyzontach...Żałosne...
Shahrukha jest naprawdę świetnym aktorem i rewelacyjnie tańczy uwielbiam go i jego filmy i nie mogę uwierzyć że ktoś może dać mu 1 tylko dlatego że go nie zna, niech obejrzy z nim kilka filmów a na pewno zmieni zdanie