Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Bo ja za jego cudowny uśmiech,styl,sposób grania w filmach,wygląd i...nie
można nic powiedzieć o nim zlego chyba ze ktoś go nie lubi!:)

pozdrowienia dla SRK i jego fanek

gosiaczek17193

Ja w przeciwieństwie do cb jak to ujęłaś nie "kocham"Shr . Dla mnie on jest taki sztuczny... ale w niektórych filmach przyznam że gra dobrze:)

Kajol777

Ponieważ nie chce mi się setny raz pisać więc wklejam to co już kilka razy tu pisałam.
Hmm, za co my go kochamy?!. Uwielbiam go za to, że jest wspaniałym aktorem, który jest wstanie zagrać absolutnie wszystko i to tak realistycznie, że chwyta za serce tak mocno, że człowiek nie może opanować fontanny łez a za chwilę salw śmiechu.Za to, jakim jest człowiekiem. Jak muzułmanin ożenił się z Gauri która wyznaje hinduizm na dodatek wychowuje dwójkę swoich dzieci w obu wiarach jeszcze w prowadził do swojego życia element religii chrześcijańskiej czyli Boże Narodzenie ,co w dobie wojen religijnych szczególnie w Indiach jest naprawdę godne podziwu .
Podziwiam go za to, że od lat ma jedną żonę a nie 5-tą jak amerykańskie gwiazdy. Podziwiam skromność, z jaką o sobie mówi po, mimo że jest tak wielką gwiazdą widać to nie przywróciło mu w głowie. Podziwiam go za jego bardzo inteligentne i dowcipne odpowiedzi, jakie udziela w wywiadach. Podziwiam za to, jaki ma stosunek do kobiet, darzy je niesamowitym szacunkiem(nasi polscy mężczyźni mogliby się dużo od niego nauczyć).Rozbraja mnie jego nieśmiałość, gdy dziennikarz zadaje mu pytanie czy uważa, że jest seksowny (oj jest i to bardzo).Uwielbiam go za jego piękne błyszczące oczy o rozmarzonym spojrzeniu z pod firanki cudnych czarnych długi rzęs, za jego zmysłowe pełne usta, za jego jakże męski nos,za jego piękne, gęste, lśniące, czarne włosy, za jego ponętne wysportowane ciało, za jego kocie pełne gracji ruchy,za jego czarujący uśmiech, który roztapia moje serce.
Słowem za to, że jest tak cudownym człowiekiem, aktorem i mężczyzną.
Za to, że w dzisiejszym zepsutym, pełnym rasizmu i targanym bezsensownymi wojnami Świecie jest niczym BÓG!!!
Jest jedyny w swoim rodzaju myślę że jak go Allah tworzył to rozbił formę :).
To tak pokrótce ;P