Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Dziewczyny najlepszy sposób na takie trolle jak te trzy co się tu przyplątały to nie reagować na ich zaczepki.Nie odpisujcie na ich głupawe posty , tak jakby ich w ogóle nie było traktujcie je jak powietrze.Ja zdaje sobie sprawę że to trudne (bo trolle wyprowadzają z równowagi i aż się chce coś napisać) ale naprawdę skuteczne.

Shah Rukh Khan to najlepszy aktor bollywood świadczy o tym ilość nagród i wyróżnień jakie zdobył , no i oczywiście najprzystojniejszy mężczyzna na ziemi.Nie bez powodu zdobył najprzystojniejszego Azjaty i rzadne trolle mu tego nie odbiorą dziewczyny :))).

priyanka19

*żadne trolle miało być ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

priyanka19

Nowa nosata sie znalazła xDD.Nareszcie widać że zaczęłyście sie bać,bo niemacie nic na swoją obrone,ale to dobrze;)

rani123

Dziewczyno ty jesteś chora z nienawiści , co ty myślisz że ja się ciebie boje buhahahahahah nie mogę.Ja przeciętniactwie do Ciebie nie muszę się bronić obrażając innych bo mam mocne argumenty do obrony i twarde fakty których wy nie macie.Potraficie tylko obelgami rzucać ale żeby jakiś twardy nie podważalny fakt podać tak jak ja to zrobiłam to niestety już nie.My się ciebie nie boimy my się chcemy tylko pozbyć natrętnego wrzodu na tyłku takiego jak ty.

priyanka19

"Nowa nosata sie znalazła xDD.Nareszcie widać że zaczęłyście sie bać,bo niemacie nic na swoją obrone,ale to dobrze;) "
Priyanka19, pomóż mi, bo zaraz się zsikam, ale nie strachu... lecz ze śmiechu.
Nie mamy nic na swoją obronę? A co mamy mieć? To nie my próbujemy komuś wmówić, kto jest lepszy. Wake up!

Madleen

Wiesz co Madleen poczytałam te ich wypociny i nie wiem czy się śmiać czy płakać.Do nich nic nie dociera to jest jak walenie głową w mur i już mnie zaczyna boleć głowa od tego walenia ;P.

priyanka19

Priyanka19 ma całkowitą rację..
Musimy ignorować te osoby... Raczej tylko to nam pozostało..
Bo dla takich ludzi, nic się nie da przetłumaczyć...

__KarLa__

No chyba już nie ;p
A może wybierzemy się wszyscy do Berlina, by zobaczyć na żywo SRK i Aamira? Może to by odmieniło nasze upodobanie do SRK ;p