Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Shahrukh Khan jest trochę podobny do słynnego Gonzo, szczególnie z profilu.
http://www.4thebridge.com/images/gallery/Gonzo.jpg

Humphrey_Bogart

Jeżeli to jest prowokacja, to ci nie wyszło :/

Humphrey_Bogart

Już mam się śmiać, czy jeszcze nie? Bo nie wiem?

Mało śmieszne to było;/

Humphrey_Bogart

ale smieszne ;/ nie masz czego innego do powiedziena bo to akurat bylo bez sensu ciekawe do kogo ty jestes podobny/a

xxxluvbollywoodxxx

hamstwo w biały dzień , normlnie.
Jeden z najseksowniejszych mężczyzn Azji porownywany do czegoś takiego...
Ale poszukujac weselszej strony tej głupawki to;
Shahrukh ma seksowniejsze spojrzenie niż Gonzo

Rainbow_2

Tylko nie "czegoś takiego", Gonzo to równy koleś. Może nie tak fajny jak Kermit Żaba ale naprawdę spoko. Zresztą Shahrukh Khan to też spoko koleś i aktor.

Humphrey_Bogart

No, dużo lepiej to treaz brzmi .....
Nie można diamentu upodabiniać do krzemienia

Rainbow_2

...diamentu upodabiniać do krzemieni... że niby kto to diament?? Chyba Gonzo! Naprawdę tak robi Cię Shahrukh Khan?? Jesteś kobietą czy mężczyzną??

Humphrey_Bogart

Po co sie tu kłócić? O to, że "podobno" SRK jest podobny do jakiegoś Gonzo? (nie znam..) Nosek ma śmieszny - tzn fajny xD pozdro;]

one_blood

Ja uwielbia ten jego nos to znaczy Shah Rukaha nie Gonza ;P

Preity27

Shahrukh Khan i Gonzo mają taki sam nos więc nie ma różnicy. Uwielbiając nos Shahrukh Khana uwielbiasz nos Gonza!

Humphrey_Bogart

Nie widzę żadnego p odobieństwa. Nos Shah Rukha jest duży, ale ma ładny kształt, nos Gonza hmm... pozostawię to bez komentarza. Niewiem czy to miało być śmieszne, jeśli tak to się niestety nie udało. Natomiast, jeśli nie to nie wiem, o co ci właściwie chodzi. Uwielbiam nos Shah Rukha, Gonza nie i dla mnie to zasadnicza różnica.

Humphrey_Bogart

Shahrukh to diament Indii.
Uwielbiam tego aktora nie tylko za to jak wygląda( a jest przystojny i mów sobie co chcesz mam to gdzieś...)tylko przede wszystkim za to jak gra w filmach i za to, że jest niesamowitym człowiekiem.
Sam osiągnął to co ma, jest wielką gwiazdą jednak stąpa realnie po ziemi,jest dobrym ojcem i mężem jednej kobiety od tylu już lat.
Szanuje swoich fanów, pomaga ludziom.
Uwielbiam Go jako mężczyznę, bardzo szanuję jako człowieka.

Rainbow_2

Z całym szacunkiem do SRK, przyznam że temat mnie rozbawił ;)

Seniorita_Paulita

Też lubię SRK i jego nosek (mam jakąś obsesję na punkcie jego nosa.. ale to nieważne) I rozumiem czemu nazywacie go Bogiem,. Ludzie go czczą w indiach jak jakiegoś boga.. nie przeczę. Słyszałyście o Vedzie, dziewczynce chorej na białaczkę, której największym marzeniem było spotkać SRK? I spotkała się z nim, a on się wzruszył gdy dowiedział się o jej chorobie... i kazał innym aby informowali go o jej stanie. I jak go tutaj nie lubić.

one_blood

mi sie porownanie spodobalo, fajny dystans do "urody" SRK, w koncu to tylko czlowiek, sama jestem jego fanka i niezle sie usmialam z Gonza ;>

Humphrey_Bogart

W 100% się zgadzam! Naprawdę trzeba się bardzo przyjrzeć żeby ich rozróżnić:-)

eme_3

nie wiem o co sie tak denerwujecie...to było akurat śmieszne i nie widze w tym nic złego..w końcu jak już coś to SRK ma też duże poczucie humoru więc napewno też by sie z tego pośmiał a nie obrażał itp.

kajol91

a to dobre. dystans do urody srk ;]] Ja się nie obrażam!! ;DD Mnie to bawi. ;P

one_blood

hahahahaha nieźle sie uśmiałam, uwielbiam Shahrukh'a dla mnie jest bardzo przystojny ale śmieszny temacik tutaj stworzyliście. Co prawda ma duzy nos, ale mi się on podoba, ale Gonzo nie poprostu mnie to rozbroiło pzdr.

eme_3

Gonzo... chyba się tu komuś coś pomyliło... Gonzo ma ZAKRZYWIONY nos, a Shahrukh nie. Może jest drobne podobieństwo i tyle.

Malvy87

nie ma żadnego podobieństwa między GONZO a SHAHRUKHIEM!!!

Humphrey_Bogart

Gdzie to podobieństwooo..??????
Tu wogóle porównania nie ma...
Ja nie wiem czy mam się teraz Śmiać z tego tematu, czy płakać z twojej głupoty....!!
Żałosne, naprawde mi cie żal....

Humphrey_Bogart

Znam Gonza od wielu lat i jestem zniesmaczona tym porównaniem! Gonzo ma styl, klasę, urok, wdzięk, talent i wielką charyzmę...a Khan jest tylko dobrym aktorem z dalekich Indii!

krysia_3

No chyba odwrotnie to miało byc napisane :P
To SRK ma styl, klasę, urok, wdzięk itd..., a nie jest dobrym aktorem tylko zaje***szczym :D Oooo...