Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Zagrajmy w grę, która polega na, tym że piszemy cytat (albo w przybliżeniu wypowiedź) z jakiegoś filmu z shahruczkiem, a druga osoba odgaduje co to za film i daje następny cytat.

Ktoś mi kiedyś powiedział, że przepraszanie nie jest ujmą na honorze, a ten kto wybacza jest wielkoduszny.

pozdrowionka :D

Mr_T

ale beda brechty :D

Mr_T

Jak chcesz się pośmiać to idź na inne forum. Ja np. z chęcią pośmiałabym się z cytatów Brada Pitta w "Troi" a jakoś się nie czepiam. Weź się dziewczyno uspokój bo już przesadzasz. I brechę to można mieć ale z ciebie.

LeNa__

I jak ci się tu nie podoba to nie wchodź nikt cię nie zmusza abyś to wchodziła ani żebyś lubiła bollywood oraz Shahrukh Khana więc dziwna jesteś.

Mr_T

oczywiście chodzi tu o film czasem słońce czasem deszcz (wymawia go Rahul, gdy Rohan przyszedł przeprosić Pooje

,,oh kuczi, oh coci, oh lola"

Mr_T

oczywiście chodzi tu o film czasem słońce czasem deszcz (wymawia go Rahul, gdy Rohan przyszedł przeprosić Pooje

,,oh kuczi, oh coci, oh lola"

Mr_T

Widzę, że mamy do czynienia z prawdziwą fanką Shahrukha :) Yuka, który to już wątek o nim, jaki zakładasz lub na którym się udzielasz?:)))

Mr_T

a to oczywiście będzie Żona dla zuchwałych. Powiedzonko Raj'a i jego ojca :D:D:D

"Widziałem wiele pięknych dziewczyn, ale ona była wyjatkowa! Jej piękno było niezrównane. A teraz odchodzi. Co ja zrobię, jeśli odejdzie? Co zrobić by znów ja zobaczyć?"