Sama mam takie trzy sceny, które mogę oglądać na okrągło. Znam je niemal na pamięć. Otóż:
1. Asoka w kąpieli, gdy morduje Sugatrę
2. Don podczas rozmowy z Rameshem, Shah Rukh w kapturze jest supre aż ciarki chodzą po plecach :)
3. Dialog Oma z Mukeshem w restauracji
Ja mam 2 sceny z KKHH.
1. to ta gdy tańczy z Kajol :) na przystani
2. scena na dworcu jak Kajol odjeżda
3. scena śmierci "Gdyby jutra ie było"
1. z "DDLJ" kiedy Raj i Simran się po raz pierwszy spotykają w pociągu
2. z "KHNH" kiedy Aman czyta Nainie pamiętnik Rohita
3. z "MHN" kiedy Ram przegrywa zakład i musi zaśpiewać dla pierwszej dziewczyny jaka przejdzie przez bramę.
1. z "DDLJ" kiedy Raj i Simran się po raz pierwszy spotykają w pociągu
2. z "KHNH" kiedy Aman czyta Nainie pamiętnik Rohita
3. z "MHN" kiedy Ram przegrywa zakład i musi zaśpiewać dla pierwszej dziewczyny jaka przejdzie przez bramę.
witam:)
no nie w sposób wybrać 3 sceny z filmów SRK, ja ma problem z filmami a tu 3 sceny, trudno będzie, ale zobaczymy co wyjdzie;):
1) KKHH- gra w kosza Rahula z Anjali w collegu, i później na obozie;)
2) KHNH- wszystkie sceny gdzie Aman dokucza Nainie:)oraz gdzie "czyta" z pamiętnika Rohita jak Kocha Naine
3) KANK- sceny z czarną bestią oraz sceny z próby ratowania małżeństw przez Mya oraz Deva:) są świetne
Faktycznie 3 sceny to mało bo mam tak wiele ulubionych ;P scen ale cóż postaram się wybrać:
1)KHNH - Kiedy Aman czyta Nainie pamiętnik Rohita
2)KANK - Scena wielkiego nie porozumienia po tym jak Maja i Dev zobaczyli Rihiego i Rie razem przed dworcem
3)Veer-Zaara - Kiedy Veer żegna Zaare na dworcu
Ja mam też parę:
1. Gdy Aman mówi matce, że umiera... boska scena
2. Gdy Ram Jaane prosi by go nie wieszano
3. Wielkie wejście odmienionego Shahrukha w RaB ne Bana Di Jodi, oraz scena gdy Raj mówi" Nie podrywam cię... Gdybym cię podrywał powiedział bym, że gdy tańczysz twój kolczyk buja się w prawo, w lewo, w prawo, w lewo, a przecież tak nie powiedziałem?"
4.OSO i konfrontacja Mukesha z Omem, po tym jak Mukesh mówi, że wyjeżdża do Ameryki...
5.CDI... gdy jedna z zawodniczek mówi, "my nie jesteśmy tymi, które sprzedały swój kraj", a Kabir wtedy podnosi na nią rękę i mowa o tym, że odstępuje od trenowania tej drużyny...
6.KANK scena na pasach(każdy chyba wiem która:))Oraz scena "Priety-Rani "Mayu Oddaj mi Deva"
7."Kaal" ostatnia scena, gdzie Kali mówi "Ostrzegam, ale nikt nigdy nie słucha"
8. Jestem przy Tobie i piosenka solo "Moje serce to księżyc" w wykonaniu SRK...
9."V-Z" Scena w sądzie, gdzie Veer czyta swój wiersz...
10.W "Devdasie" jest ich za dużo by wymienić...
11.Aśoka konfrontacja Aśoki& Kurvaki gdy ich wojska walczyli przeciwko sobie...
12.Josh... scena z Aishwarią, gdzie jeden z konkurentów czyta jej z dłoni a SRK(Max) zachodzi go od tyłu :P
13."Badshah" scena ze szklankami w samolocie :)
14. "KKHH" Anjaali przychodzi do szkoły w nowych ciuchach... boska scena... myślałam, że SRK uduszę:)
15.Serce jest szalone-SR wychodzi z przebieralni bez spodni:P
16.Baazigar- zrzucenie z dachu, oraz inne morderstwa...dodatkowo końcowa scena z Kajol, ze słowami "Jakbyś się czuła gdyby ktoś molestował Twoją matkę".
17."Darr" scena na statku, gdzie SRK przychodzi zakrwawiony do Juhi...
Przepraszam ale ja nie umiem się zdecydować^^
Princessarwena jak czytam twoje ulubione sceny to chyba muszę kilka dopisać, ale podpisuję się pod Twoimi w większości zgadzają się z moimi poza Ram Jaane, Kaal, Josh, Baazigar oraz Darr, ponieważ jeszcze nie widziałam ale nadszedł czas by nadrobić zaległości:):) pozdrawiam
Kochana! Te filmy trzeba zobaczyć! Kall troszkę nudzi na początku, ale wejście Ajaya... bezcenne:D
AAAA... "Kaal". Dzięki Bogu zdążyłam poprawić... tutaj za błędy literowe wieszają;]
Princessarwena,
Podpisuję się pod wszystkimi scenami, które wymieniłaś.. :p
Wszystkie są Boskie ! ;)