Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Sama mam takie trzy sceny, które mogę oglądać na okrągło. Znam je niemal na pamięć. Otóż:
1. Asoka w kąpieli, gdy morduje Sugatrę
2. Don podczas rozmowy z Rameshem, Shah Rukh w kapturze jest supre aż ciarki chodzą po plecach :)
3. Dialog Oma z Mukeshem w restauracji

ranix

Ja mam 2 sceny z KKHH.

1. to ta gdy tańczy z Kajol :) na przystani
2. scena na dworcu jak Kajol odjeżda
3. scena śmierci "Gdyby jutra ie było"

Karolina_24

1. z "DDLJ" kiedy Raj i Simran się po raz pierwszy spotykają w pociągu
2. z "KHNH" kiedy Aman czyta Nainie pamiętnik Rohita
3. z "MHN" kiedy Ram przegrywa zakład i musi zaśpiewać dla pierwszej dziewczyny jaka przejdzie przez bramę.

Karolina_24

1. z "DDLJ" kiedy Raj i Simran się po raz pierwszy spotykają w pociągu
2. z "KHNH" kiedy Aman czyta Nainie pamiętnik Rohita
3. z "MHN" kiedy Ram przegrywa zakład i musi zaśpiewać dla pierwszej dziewczyny jaka przejdzie przez bramę.

ranix

witam:)
no nie w sposób wybrać 3 sceny z filmów SRK, ja ma problem z filmami a tu 3 sceny, trudno będzie, ale zobaczymy co wyjdzie;):
1) KKHH- gra w kosza Rahula z Anjali w collegu, i później na obozie;)
2) KHNH- wszystkie sceny gdzie Aman dokucza Nainie:)oraz gdzie "czyta" z pamiętnika Rohita jak Kocha Naine
3) KANK- sceny z czarną bestią oraz sceny z próby ratowania małżeństw przez Mya oraz Deva:) są świetne

Akaata

Faktycznie 3 sceny to mało bo mam tak wiele ulubionych ;P scen ale cóż postaram się wybrać:
1)KHNH - Kiedy Aman czyta Nainie pamiętnik Rohita
2)KANK - Scena wielkiego nie porozumienia po tym jak Maja i Dev zobaczyli Rihiego i Rie razem przed dworcem
3)Veer-Zaara - Kiedy Veer żegna Zaare na dworcu

użytkownik usunięty
Preity27

Ja mam też parę:
1. Gdy Aman mówi matce, że umiera... boska scena
2. Gdy Ram Jaane prosi by go nie wieszano
3. Wielkie wejście odmienionego Shahrukha w RaB ne Bana Di Jodi, oraz scena gdy Raj mówi" Nie podrywam cię... Gdybym cię podrywał powiedział bym, że gdy tańczysz twój kolczyk buja się w prawo, w lewo, w prawo, w lewo, a przecież tak nie powiedziałem?"
4.OSO i konfrontacja Mukesha z Omem, po tym jak Mukesh mówi, że wyjeżdża do Ameryki...
5.CDI... gdy jedna z zawodniczek mówi, "my nie jesteśmy tymi, które sprzedały swój kraj", a Kabir wtedy podnosi na nią rękę i mowa o tym, że odstępuje od trenowania tej drużyny...
6.KANK scena na pasach(każdy chyba wiem która:))Oraz scena "Priety-Rani "Mayu Oddaj mi Deva"
7."Kaal" ostatnia scena, gdzie Kali mówi "Ostrzegam, ale nikt nigdy nie słucha"
8. Jestem przy Tobie i piosenka solo "Moje serce to księżyc" w wykonaniu SRK...
9."V-Z" Scena w sądzie, gdzie Veer czyta swój wiersz...
10.W "Devdasie" jest ich za dużo by wymienić...
11.Aśoka konfrontacja Aśoki& Kurvaki gdy ich wojska walczyli przeciwko sobie...
12.Josh... scena z Aishwarią, gdzie jeden z konkurentów czyta jej z dłoni a SRK(Max) zachodzi go od tyłu :P
13."Badshah" scena ze szklankami w samolocie :)
14. "KKHH" Anjaali przychodzi do szkoły w nowych ciuchach... boska scena... myślałam, że SRK uduszę:)
15.Serce jest szalone-SR wychodzi z przebieralni bez spodni:P
16.Baazigar- zrzucenie z dachu, oraz inne morderstwa...dodatkowo końcowa scena z Kajol, ze słowami "Jakbyś się czuła gdyby ktoś molestował Twoją matkę".
17."Darr" scena na statku, gdzie SRK przychodzi zakrwawiony do Juhi...

Przepraszam ale ja nie umiem się zdecydować^^

Princessarwena jak czytam twoje ulubione sceny to chyba muszę kilka dopisać, ale podpisuję się pod Twoimi w większości zgadzają się z moimi poza Ram Jaane, Kaal, Josh, Baazigar oraz Darr, ponieważ jeszcze nie widziałam ale nadszedł czas by nadrobić zaległości:):) pozdrawiam

użytkownik usunięty
Akaata

Kochana! Te filmy trzeba zobaczyć! Kall troszkę nudzi na początku, ale wejście Ajaya... bezcenne:D

użytkownik usunięty

AAAA... "Kaal". Dzięki Bogu zdążyłam poprawić... tutaj za błędy literowe wieszają;]

Princessarwena,
Podpisuję się pod wszystkimi scenami, które wymieniłaś.. :p
Wszystkie są Boskie ! ;)

użytkownik usunięty
__KarLa__

Dzieki:) jednak to nie jest tak dużo... ile jeszcze filmów do oglądnięcia zostalo:)