Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Jutro w Tinie

Ram Jaane
Chamatkar
Deewana

Riya22

na pewno?
byłam w kiosku i jest z Katyniem lub okularami ;/

emily91

niestety z powodu tragedii musieli dać Katyń zamiast bollywood

Riya22

a ja właśnie chodzę od kiosku do kiosku.
i nigdzie nie ma.
może w następnej.
ciekawa jestem tylko czy to wyprzedaż taka resztek czy znowu rusza akcja Bolly ^^ jeśli tak to super bo jak była ost razem to jeszcze nie oglądałam filmów indyjskich więc żadnego nie mam.

emily91

Ja mam właśnie Tinę przed nosem z 21 kwietnia którą kupiłam dwa dni temu tyle że bez dodatków i w środku w ramce "W tym numerze TINY do wyboru" są właśnie między innymi te trzy filmy wymienione.Więc powinny być , dziwne że nie ma.Tak fajnie by było gdyby znowu wydawali.Ja mam wszystkie które wydawali do tej pory.

Preity27

Chociaż chyba od wczoraj jest chyba nowa już i pewnie dlatego nie ma :/.Całe szczęścia ja mam te filmy :).

Preity27

ja dziś spotkałam ale tylko jeden rodzaj mają. zawsze coś :)

emily91

Ja zapomniałam sprawdzić w tym tygodniu, ale dziś mi się przypomniało i kupiłam wszystkie 3 bo akurat tych filmów jeszcze nie oglądałąm na szczęście zdążyłam :)

Riya22

jeżeli ktoś, chce mogę za darmo, lub się wymienić niektorymi filmami SRK. mnie niektore filmy nie zaciekawiły a szkoda na przykład mi wyrzucić płyty.
chodzi mi o gazetówki miedzy innymi te 3 tytuły, ale jeszcze inne :)

Karolina_24

A jakie masz te filmy z SRK

Riya22

Mogłabyś podać mi konkretne namiary na to czasopismo, bo nie wiem czy mam jeszcze szukać czy już ten nr został wycofany z obiegu i jest w sprzedaży nowy... Tina, tak, tylko podaj mi jej nr i dni, na które jest wydana...
Mam nadzieję, że zdążę kupić ;/....

haruka13

Byłam dziś w empiku i jeszcze były tina z wtorku 4 maja nr 10

Riya22

Tina jeszcze będzie kilka dni w obiegu.
ja zdobyłam na razie RJ i Chamatkar.
nigdzie nie ma u mnie deewana ;/
choc Ch. mam na komputerze to wolę miec wszytsko na płytach też. mam nadzieję że kolejne pozycje też się pojawią.
ale wie ktos czy ogólnie filmy Bolly czy tylko z SRK?

emily91

Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie :(
Wydaje mi się jednak, że gdzieś było wspomniane, że chodzi o serię filmów z SRK...

emily91

w następnej tinie już nie będzie bolly, ale może inne gazety coś zaoferują od czasu do czasu,miejmy nadzieje