Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Komu z was sie podobały cudowne, przepiękne kolorowe koszule jakie Shah Rukh miał w filmie "czasem słońce...". Ja uważąm, że są po prono jedwabiste:D

klio666

faktycznie koszule były tzw."śmiechowe",niektóre były zbyt przezroczyste,a Shah zbyt "mizerny". Gdyby miał gdzieniegdzie trochę więcej mięśni,to te koszule dużo lepiej by na nim wyglądały.

naina15

Mnie osobiście te koszule się podobały i nic jak to ty nazwałaś (widze że tworzysz nowy język polski) "śmiechowego" w nich nie widziałam , wręcz przeciwnie podkreślały bardzo jego seksapil , kolory podkreślały pięknie jego karnacje , no i te materiały super.Ja mięśniaków nie toleruje a klata Shah Rukha była zawsze bardzo hot.

Preity27

Mi się podoba jego klata i koszule w K3G!!! Jak dla mnie to ciasteczko z wisienką gratis.

Preity27

on zawsze wygląda HOT,ale w OSO wygląda dużo lepiej
a przez stwierdzenie "śmiechowe" miałam na myśli,że są bardzo fajne i mi się podobają

użytkownik usunięty
naina15

Jakie kolorowe? Z tego, co mi się wydaje to na 100% były przeźroczyste, ale nie kolorowe... kolorowe to on miał w "OSO" :P:P

A co do klaty to właśnie w "K3G" SRK wyglądał Ok, a przez tą dietę towarzyszącą sześciopakowi zmizerniał trochu... :) To widać choćby na zdjęciach z 43 urodzin:)

on chyba zmizerniał do 'My name is Khan' ;)

Lady_Selene

Nie zgodzę się że zmizerniał do "My name is Khan" bo do tego filmu miał przytyć i dzięki bogu bo chociaż w Om Shanti Om miał fajnie wytrenowaną klatę to znacznie zmizerniał niestety , widać coś za coś ;)

Preity27

Naina15 nie wiem tylko kogo i po co chcesz oszukać , poszperałam trochę i zalazłam tylko jedną definicję słowa śmiechowe.

Śmiechowe-Coś śmiesznego , zabawnego

Na to miast nie udało mi się znaleźć nigdzie by to słowo oznaczało coś fajnego, zresztą pochodzi od śmiechu więc logiczne co oznacza ;P

Preity27

no dobra,może użyłam złego słowa,ale w moim gronie zawsze znaczyło to coś fajnego. Ale mniejsza o to,możliwe że mogło to zostać inaczej odebrana,więc uznajmy,że tego nie było,a koszule są po prostu super
pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
naina15

Prawda! W MINK wygląda super! Szczególnie na tym zdjęciu... wraca do formy^^

http://www.dancewithshadows.com/movies/wp-content/uploads/2009/02/shahrukh-kajol -my-name-is-khan.jpeg

Kocham tą fotkę!

No Naina z pewnością użyłaś złego słowa. ;p Moim zdaniem przebosko wyglądał w tych koszulach.. I wcale nie potrzebuje sześciopaka, aby przykładowo mnie oczarować..;D Chyba w sumie wolę SRK bez sześciopaka, takiego zwykłego ze zwykłą klatą..^^

kaminii

W sumie jego zabójczo czarujące spojrzenie wystarcza by złamać nawet najtwardsze srece

użytkownik usunięty
naina15

Prawda! Ma na prawdę intrygujące spojrzenie^^ Ale prawda jest też taka, że w "OSO" ze swoim sześciopakiem wygląda o niebo lepiej... i ubrania lepiej na nim leżą... zdecydowanie lepiej^^