Komu z was sie podobały cudowne, przepiękne kolorowe koszule jakie Shah Rukh miał w filmie "czasem słońce...". Ja uważąm, że są po prono jedwabiste:D
faktycznie koszule były tzw."śmiechowe",niektóre były zbyt przezroczyste,a Shah zbyt "mizerny". Gdyby miał gdzieniegdzie trochę więcej mięśni,to te koszule dużo lepiej by na nim wyglądały.
Mnie osobiście te koszule się podobały i nic jak to ty nazwałaś (widze że tworzysz nowy język polski) "śmiechowego" w nich nie widziałam , wręcz przeciwnie podkreślały bardzo jego seksapil , kolory podkreślały pięknie jego karnacje , no i te materiały super.Ja mięśniaków nie toleruje a klata Shah Rukha była zawsze bardzo hot.
on zawsze wygląda HOT,ale w OSO wygląda dużo lepiej
a przez stwierdzenie "śmiechowe" miałam na myśli,że są bardzo fajne i mi się podobają
Jakie kolorowe? Z tego, co mi się wydaje to na 100% były przeźroczyste, ale nie kolorowe... kolorowe to on miał w "OSO" :P:P
A co do klaty to właśnie w "K3G" SRK wyglądał Ok, a przez tą dietę towarzyszącą sześciopakowi zmizerniał trochu... :) To widać choćby na zdjęciach z 43 urodzin:)
Nie zgodzę się że zmizerniał do "My name is Khan" bo do tego filmu miał przytyć i dzięki bogu bo chociaż w Om Shanti Om miał fajnie wytrenowaną klatę to znacznie zmizerniał niestety , widać coś za coś ;)
Naina15 nie wiem tylko kogo i po co chcesz oszukać , poszperałam trochę i zalazłam tylko jedną definicję słowa śmiechowe.
Śmiechowe-Coś śmiesznego , zabawnego
Na to miast nie udało mi się znaleźć nigdzie by to słowo oznaczało coś fajnego, zresztą pochodzi od śmiechu więc logiczne co oznacza ;P
no dobra,może użyłam złego słowa,ale w moim gronie zawsze znaczyło to coś fajnego. Ale mniejsza o to,możliwe że mogło to zostać inaczej odebrana,więc uznajmy,że tego nie było,a koszule są po prostu super
pozdrawiam:)
Prawda! W MINK wygląda super! Szczególnie na tym zdjęciu... wraca do formy^^
http://www.dancewithshadows.com/movies/wp-content/uploads/2009/02/shahrukh-kajol -my-name-is-khan.jpeg
Kocham tą fotkę!
No Naina z pewnością użyłaś złego słowa. ;p Moim zdaniem przebosko wyglądał w tych koszulach.. I wcale nie potrzebuje sześciopaka, aby przykładowo mnie oczarować..;D Chyba w sumie wolę SRK bez sześciopaka, takiego zwykłego ze zwykłą klatą..^^