Ale to co się dzieje w Indiach to po prostu przegięcie;)
Czytałam kiedyś w pewnym artykule, że podobno niewykształceni Hindusi wystawiają mu ołtarzyki czy budują nawet kapliczki!!!
A to z racji tego iż mają go za jednego z hinduskich bóstw, ponieważ w Indiach produkują masę produktów na których widnieje podobizna Khana.
Wszędzie jego twarz - o my God!
Nawet na papierze toaletowym;)
Ludzie, jak można podcierać tyłek legendą Bollywoodu, ja się pytam?? ;)
Yyy na papierze toaletowym ?!z tego co wiem Hindusi nie używają papieru toaletowego.No cóż taki urok Indii.
To znaczy ponieważ Indie były kiedyś kolonią Angielską to zapewne część Hindusów używa papieru.Ale generalnie to się podmywają.
Co do pierwszej odpowiedzi. To się nie zgadzam. Lubię SRK. I także z chęcią bym coś takiego założyła sobie taki ołtarzyk. Może już go mam. Uwielbiam jak gra z Kajol. I na ścianie mam ich wielkie zdjęcie wspólne i parę małych. I co codziennie lubię na nie patrzeć, od razu robi mi się lepiej.
Ołtarzyka nie mam ponieważ jestem mężatką i raczej zachwytu u mojego lubego by to nie wywołało.Za to zdjęcia,filmik mam zawsze przy sobie w komórce :) tak żeby w każdej chwili móc sobie nastrój jego widokiem poprawić.Karolinko ja też właśnie ostatnio Go najbardziej lubię w połączeniu z Kajol , jakoś pasują do siebie :).
Czy wy już niemacie o czym rozmawiać tylko o papierze toaletowym i czym sobie hindusi tyłek podcierają?. Dla mnie to tez przesada żeby podobizne Shr dac na papier toaletowy.. ale widocznie taka tam moda;)
A czemu niby to wcale nie jest taki głupi pomysł zeby podobizne SRK dać na
papier toaletowy ja osobiście bym se taki papier kupiła tylko oczywiste że
bym się nim nie podcierała na darmo bym go nie kupywała zeby póznie spuścić
go w kibelku! nawet bym tego nie zrobiła!!!!!!!!!!:)
Gosiaczek on chyba jest twarzą tyłka a nie bollywoodu...hahahaha....podcierają sobie dupe Srk.Juz bardziej nie moga go lubiec...lol2
Skoro większość Indusów nie używa popieru toaletowego, to na pewno podobizna Srk się na nich nieznalazła...
"Gosiaczek on chyba jest twarzą tyłka a nie bollywoodu...hahahaha.... " - W jednym z tematów napisałaą, że Gosiaczek pisze jak smarkula... A Ty teraz jak piszesz? Pewnie, pisanie takich rzeczy jest normalne u dojrzałej osoby.. A co!
A jak myślisz czemu jest twarza Bollywoodu bo ludzie w Indiach lubia Go
bardziej i dla tego tu wchodzisz na te forum i piszesz tak ze my sie
kłocimy!!!!!!
Bo co nie możesz tego zniesc ze SRK lubia bardziej ze chca dawac go na
papier toaletowy!
Dają go jako "twarz papieru toaletowego", bo go nie lubią???
Skoro go nie lubią, to dlaczego niektórzy w Indiach stawiają mu ołtarzyki?
Dlaczego tyle osób chce go wciąż oglądać i czeka z niecierpliwością na MY NAME IS KHAN? Bo go nie lubią? No chyba nie.
Mogę coś powiedzieć..? [Nikt mnie nie zbeszta?]
Jak wiecie, większość papierów toaletowych jest z wierzchu pokryte takim papierkiem [u nas sa to kurczaczki, króliczki itp.](papierek ten się zrywa, pod nim jest ten papier, którym się podcera.. [xDD]) w Indiach być może jest to któryś z aktorów.. Może Srk, może kto inny... niewaaże. Bo wątpię w to... Skoro Preity27 napisała, że większość Hindusów nie używa papieru, to nie widzi mi sie, żeby na papierze była twarz Shahrukh'a! No ludzie!
O czym my tu w ogóle rozmawiamy.. Jest jakikolwiek dowód na to, że podobizna Srk jest na 'srajtaśmie'? Ktoś rzucił jedno hasło i teraz wynika kłótnia.
HejxDD
No ja tu dużo nie będę mówić, ponieważ powiedziała to za mnie KarolaxD, ale kiedy te posty przeczytałam miałam już Wam co nie którym nawtykać no, ale xD
Przepraszam bardzo ale mam pytanie do jednej z forowiczek(FankaBolly)
Co z Ciebie za "FankaBolly"?- Myślę, że zrozumiałe.;p
Pozdro wszystkim xDD
Fanka... FankaAamira lub Anty-fankaSRK miało być Karolino :p
A co do tego eee, papieru toaletowego... to niedawno leciał na TVP2 program z Cejrowskim, który podróżował po krajach azjatyckich i coś tam mówił o tym podmywaniu i papierze. A więc, Chińczycy albo Japończycy (już nie pamiętam) oraz Hindusi (Ci z biedniejszych kast społecznych) najpierw się podmywają, a dopiero potem OSUSZAJĄ papierem toaletowym xD A co najlepsze, Chińczycy/Japończycy uważają, że my biali (Europejczycy oraz Amerykanie) jesteśmy "obrzydliwi", ponieważ używając papieru rozcieramy jeszcze bardziej ..... (wiadomo, o co chodzi ;p )
I zgadzam się z Karolą, co do tych obrazków na papierze. SRK na okładce może byc, co w tym złego. A jego zdjęcia na samej rolce papieru raczej nie zrobią, bez przesady...