Shah Rukh KhanI

Shahrukh Khan

8,1
17 136 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Shah Rukh Khan

Wpisujcie się Ci, którzy też go uwielbjają! Poprostu nie mogę nie napisać komentarza pod jego "stroną"... Jest to mój ulubiony aktor i myślę, że nie tylko mój, ponieważ ludzie w Indiach też go kochają.... Mimo 41 lat wygląda jakby miał mniej (cięzko powiedzieć ile). Nie podoba mi się ta fotka...ale cuż... i tak dobrze wygląda :)

Edyta713

Hej, ja widziałam go na razie tylko w Kal Ho Naa Ho, ale już go polubiłam :) Gdybys mogła wpadnij do mnie na bloga, bo widzę że lubisz filmy bollywood, a ja właśnie takich poszukuje :)

Edyta713

uwielbiam go!kocham bollywood ale filmy z nim to juz finezja:)))))) obejrzalam okolo 10 filmow z Shahrukh i za kazdym razem jestem pod wielkim wrazeniem!jego nie da sie nie uwielbiac:)))

Nur_Jahan

Całkowicie się z Tobą zgadzam :) Nie da się go nieuwielbiać :)

Edyta713

On jest poprostu fantastyczny!Odkad obejzalam KHNH wpadlam w obsesje zarowno na punkcie bollywood jak i SRK:)W kazdym filmie gra i wyglada super.I dotego jeszcze te jego rozbrajajace miny...:)Moj ulubiony aktor

Edyta713

W zupełności się zgadzam. Shahrukh Khan jest wspaniałym aktorem i człowiekiem. Jak narazie obejrzałam filmy: DDLJ, KKHH, Duplicate, MHN, KHNH i K3G (bo trudno jest mi zdobyć filmy bollywoodzkie), ale już jestem pod jego wielkim wrażeniem. Uwielbiam parę jaką stworzył z Kajol. Są super :-) i mam nadzieję, że zagraja razem jeszcze w wielu filmach.
Poazdrawiam, Asia.

Edyta713

Jak do tej pory obejrzałam z nim ponad 25 filmów, zdecydowanie najlepsze są te po 2000 roku (pomijając Yeh Lamhe Judaai Ke, jakby komuś wpadł do ręki ten film jako pierwszy, to na pewno pasja do filmów bollywoodzkich i do SRK szybko by minęła;)). Natomiast do 2000 roku to tak różnie bywa: raz są genialne, raz takie sobie. Obserwując jego grę na przestrzeni lat można zauważyć ewolucję jego zachowań, mimiki i warsztatu aktorskiego. Poza tym uważam, że wiele "gwiazd" i osób publicznych traci swój "blask", gdy w ręce wpadają m. in. wywiady bądź różnego rodzaju "ciekawostki". Ja wiem, że grę aktorską i postacie grane w filmach nie należy utożsamiać z aktorami. Jednakże uważam, że SRK jest człowiekiem, który ma na prawdę coś do powiedzenia, i że użyję tego stwierdzenia, ma "poukładane pod sufitem" ;-). A poza tym jest jak wino: im starszy, tym lepszy...

Edyta713

Też go lubię i to bardzo, dosłownie zauroczył mnie głosem, wyglądem i przedewszystkim swą grą aktorską, no coż jeśli chodzi o Bollywood to jak na razie mój ulubiony aktor ;D Number 1, he's the best ;D

Achajka

Ja też go uwielbiam!!! Jest wspaniałym aktorem, aż trudno mi było uwierzyć, że ma tyle lat co ma:P Jak do tej pory widziałam z nim tylko 4 filmy, ale mam nadzieję, że obejrzę więcej:)

Edyta713

Jak na razie jest dla mnie najważniejszą osobowością w świecie filmu.
Gdy się śmieję, śmieję się razem z nim...
Gdy płaczę, płaczę razem z nim...

Fantastycznie moduluje głos, jego emocje wyrażają wszystko.
Rozbawia, porusza, zasmuca, weseli... wydaje mi się że żaden aktor nie potrafi tak wpływać na czlowieka jak SRK.
Podziwiam jego taniec, boską urodę, wspaniałe duety z Kajol i ogólnie wszystko.

Jak na razie oglądnęłam K3G, KHNH, DDLJ, MHN, KKHH, Devdas, Paheli, Asoke, Chalte Chalte, Mohabbatein, Swades, Baazigar, Dil To Pagal Hai.
I jestem pewna że to nie koniec:)

Edyta713

Właściwie nie ja, tylko moja mama go uwielbia... Najlepiej poszło Mu w "Jeatem przy tobie".

Edyta713

ahh ja filmy z bolly tylko z nim jestem w stanie obejrzeć :) jest naprawde świetnym aktorem i to w dodatku przystojnym :D

Edyta713

Widziałam z SRK tyle filmów, że łatwiej mi wymienić te, których nie oglądałam. Uważam, że jest on trochę kiczowaty, a jego gra aktorska grubo przerysowana. To jednak nie zmienia postaci rzeczy, że uwielbiam te jego głupie miny, kiedy udaje, że płacze i czarodziejsko-zniewalający uśmiech, kiedy udaje, że kocha:)

Zelli_Wabar

ja też go uwielbiam ... jest wspaniałym i utaentowanym aktorem :)podziwiam go :):*

Edyta713

Uwielbiam go;)
jako, że za krótki wpis, to dodam jeszcze
kocham go;)

Edyta713

Wpisuje sie bo ko poprostu UWIELBIAM to nawet za mało powiedziane!! On jest The Best na całym świecie niema takiego drugiego!

kika1106

Hmm ;-) podpisuje się pod wszystkim co do tej pory zostało napisane na temat Shah Rukh Khana jest cudowny ....

pozdrawiam

asiani

Ja po prostu go KOCHAM:D jest przewspaniały, przeprzystojny, przesliczny, przecudny i w ogóle najlepszy:) potrafi zagrać każdą rolę:) brak mi słów by wyrazić ja baaaardzo go uwielbiam:D Main tumse pyaar kartii hoon Shahrukh!!!:D

Edyta713

Mi najbardziej podobają się jego oczy. Są przepiękne. Moji znajomi uwarzają że wcale nie jest przystojny, ale ja wiem swoje.
Zawsze jak jest w jakimś filmie smutny albo płacze, to ja też zawsze rycze jak nienormalna. I zgadzam się z tym, że to zdjęcie jest do bani.
Nie wiecie jakie piosenki naprawde On śpiewał?

Lachchi_2

ja wiem gdzie Szaruś śpiewał sam xD W fimie Main hoon naa spiewał do nauczycielki xP I nawet mu to wychodziło xD

Lachchi_2

lachchi, Shahrukh sam wykonuje piosenke w Joshu "Apun Bola" jak mi dasz maila mogę ci wysłać:) pozdrawiam

Edyta713

ten facet jest niesamowity :)
wygląda, jakby podczas kręcenia tych filmów (komedii) wspaniale się bawił, a wcale nie jakby to była praca :)
uwielbiam go za te miny, taniec, a już najbardziej za to, że przez Niego na KHNH płakałam przez 2 godziny, a i potem nie mogłam się uspokoić ;)

Ithien

Też go kocham ^^ Mój ulubiony bollywoodzki aktor xD

Kajol_16

wyrazam swe skromne zdanie iz SRK to KING KHAN !!!!!!!
uwielbiam jego spojrzenie, usmiech. bardzo podoba mi sie jego gra. ogladanie filmow z jego udzialem to czysta przyjemnosc a sluchanie muzyki zwlaszcza z KHNH ....... brak slow! eh.... tylko powzdychac do takiego :) pozdrawiam

użytkownik usunięty
Edyta713

Cieszy mnie, że wreszcie znalazłam wątek, w którym mogę odpowiednio wyrazić swój podziw dla King Khana. Uważam, że jest wspaniałym aktorem i równie cudownym człowiekiem. Pozdrawiam wszystkich fanów Shahrukha!!!

Wspaniały aktor i człowiek no i do tego wszystkiego taki przystojny :D
Oby więcej takich ludzi!!! :D:D:D

Edyta713

Ahh... tak to też mój ulubiony aktor, szkoda że w Polsce filmy Bollywood są tak słabo rozpowszechnione... Shah Rukh Khan to zabójczo przystojny aktor... lubię oglądać z nim filmy :))

Edyta713

Uwielbiam go, ileż bollywoodów widziałem tylko ze względu na jego występ... Bardzo ekspresyjny (trochę w stylu pierwszych filmowych amantów), często niemiłosiernie szarżuje, bywa też do bólu ckliwy, ale być może to wszystko stanowi o jego uroku! Charakterystyczna uroda - nie jest to mega-przystojniak w stylu Hrithika, ale ma to COŚ, dzięki czemu imponuje facetom i podoba się kobietom.

Moje ulubione role:
BAAZIGAR - skomplikowany czarny charakter, demoniczny mściciel
ANJAAM - zdeprawowany do cna czarny charakter, drań straszliwy. Kto by przypuszczał!
DON - popisowa rola gangstera "większego niż życie". Manieryzm w wielkim stylu.
DILWALE DULHANIA LE JAYENGE - w końcu jakaś pozytywna postać musiała się znaleźć w tym zestawieniu! Raj to chłopak na schwał, serce na dłoni, idealny kandydat dla Kajol (co za duet!). SRK wiele razy grał ten typ bohatera, wybrałem NARZECZONĄ... ze względu na kultowy status, jakim się cieszy.

Vuzz

Nie uda mi sie opisac jak uwieliam tego aktora. Jest poprostu siwetny. Ogladajac filmy z nim to nie obejdzie sie bez placzu i smiechu. I mimo ze wiem ze kiedy on placze to nie placze naprawde, to i tak rycze do konca filmu... Jego gra aktorska jest zachwycajaca. Nie na darmo nazwyjaja go ''King Khan''. On naprawde jest kingiem... Pozdrawiam fanow Szaruczka;)

przecineczek

Podpisuję się pod tym .
To niesamowity facet i mój ukochany aktor.Potrafi zagrać wszystko.
Można by długo pisać jaki on jest super i o jego zalketach , każdy fan sam wie o co chodzi .

pozdrawiam

Edyta713

jest super;* nie rozumiem osób które go nie lubią.. uwielbiammmmmmmmmmmmmm <<<SHAH RUKH KHAN>>>>;****** najlepszy aktor. ze wszystkimi się zgadzam;**

Edyta713

Shah Rukh jest cudowny. To zdecydowanie najgenialniejszy aktor jakiego znam.

tjulka96

Nalepszy aktor, i z Bolly, i z Holly :D Po prostu przy nim inni aktorzy chowają się pod ziemię jak strusie :D hehe.

Kocham jego minki, jego grę, jego głos, jego chód, jego łzy, po prostu wszystko!!!

Jest wspaniały i jedyny w swoim rodzaju <3

Edyta713

Prawda srk jest najleprzym aktorem bollywood slyszalam ze w indiach ludzie nazywaja go king khan-krol khan pozdrawiam.:^)

xxxluvbollywoodxxx

Nazywają go King Khan, Baadshah of Bollywood , Maharaja....
Nie tylko nazywają , ale i traktują jak króla - i to mu się należy...