To jakaś paranoja, on gra w co drugim filmie boliłudzkim! Szczęściaż ze sie urodzil w takim państwie gdzie mają jakiś niedobór aktorów płci męskiej i prawie ciągle go biorą do filmów. Ale ja juz mam dosyć jego twarzy o_O ...........
Gdyby grał w co drugim filmie bollywoodzkim to by dawno już wykitował... W Indiach produkuje się około 1000 filmów rocznie... A jak masz dość jego twarzy to jaki problem? Nie oglądaj filmów z Shahrukh Khan'em i po kłopocie :)
Pozdrowionka :)
on jest z Pakistanu a nie z Indii. racja - jego osoba gości bardzo często w filmach, ale zazwyczaj tych najbardziej znanych i kasowych. sięgnij po inne filmy - np. "Bluffmaster", "Dhoom", "Bunty aur Babli" - tam nie występuje.
naprawdę?? ja gdzieś przeczytalam, że on jest z Pakistanu i się dziwiłam, że robi taką karierę w Indiach. jakies fałszywe źródło:D przepraszam za błąd - dobrze, że już wiem, jak to jest naprawdę z jego pochodzeniem. dziękuję za uświadomienie:D
ewka05 - rodzina Shahrukha pochodzi z terenów teraźniejszego Pakistanu, przed podziałem były to oczywiście Indie. Ale jego rodzice osiedli w Delhi, i Shahrukh urodził się w Delhi :D A źródła czasami kłamią, trzeba przywyknąć :D
Stary jestes wielki, zgadzam sie z toba w 100% procentach. Nie cierpie go... i choc inni nade mna maja inne zdanie:D my mamy racje!!!!!!!!!!!! yo!!!!!!!!!
No tak masz rację, weź pooglądaj sobie tą denną Larę Croft, i zacznił szanować zdanie innych żałosny człowieczku!
Ile trzeba wam tłumaczyć że SRK występuje w małej ilości filmach skoro 1000 filmów na rok produkuje aa licząć od roku 1992 to występuje on w filmach 16 lat to daje 16 000 filmów a on wystąpił w około 80 ... jest porównanie co nie ...
Nie wiem czy wy z siebie głupków robicie czy tylko chcecie kłótni na filmwebie nie rozumiem waszego postępowania ale moze w końcu się zmienicie wymagaja od innych poszanowania tolerancji jeśli sam to stosujesz dlatego teraz ja moge jechać twoje filmy żesą ścierwem itp ale tego nie zrobie bo szanuje twój gust i oglądaj sobnie co chcesz i nam też daj spokój ok .
ojejku.. każdy lubi co innego. po co się kłócić? nie możemy nikogo przekonać do Bollywoodu, kto jest do niego uprzedzony z jakiegoś powodu. niech każdy lubi to, co chce i będzie najlepiej. a nazywaniem kogoś głupim (czy gorsze epitety), ponieważ ma odmienne zdanie (tutaj w kwestii Bollywoodu) świadczy tylko o nas, i o naszym poziomie inteligencji.
Pukka , nie oglądaj filmów z Shahrukh`iem jeśli masz go dosyć.
Nie każdy musi wszystko lubieć.Myślę ,że to jest trochę tak ,że wielu narzeka na bollywood a w domciu skrycie to ogląda.
Shahrukh gra tak jak mu reżyser każe i nie wciskam nikomu że każdy jego film jest hitem, ale to naprawde dobry aktor tamtejszego kina.
Kocha Go mnóstwo ludzi na świecie i ja go uwielbiam ,ale nie tylko za to ,jak gra , przede wszystkim za to , jakim jest człowiekiem.Więc wkurza mnie gadka ,że on jest taki czy owaki- co mogą powiedzieć żółtodzioby które widziały 10 % jego filmów.Mi brakuje tylko 9 filmów z ponad 70 w jakich grał i wiem co mówię,a z setek wywiadów, które mam widać,że to niesamowity,cudowny człowiek.
NIGDY NIE MAM GO DOSYĆ.
CUDO FACET
http://www.srkfanatic.net/gallery/albums/TV/KAPPS/lalu/kappslalu_016.jpg
Rainbow mam jedno pytanie. Czy z wywiadu uda sie Tobie wyczytać jakim on jest człowiekiem? No i macie rację co do tych ludzi, którzy oglądali tylko kilka filmów bollywoodu i już im się nie podoba. Ludzie już tacy są.
Według mnie SHK jest ok - coprawda nie oglądałam wszystkich filmów z jego udziałem ale chcę obejrzeć zarówne te jak i inne z innymi aktorami. Wiecie... zastanawialiście się jak naprawdę jest w indiach? Są ludzie biedni i bogaci, nie od dziś na świecie jest bieda.. On należy do bogatych i może ci antywani mu zazdroszczą. Nigdy nie wiadomo.
Mnie osobiście to nie obchodzi. Ani jego życie prywatne. Ważne jest to jak aktor gra.
Truskawko- jasne ,że widać jakim jest człowiekiem , jeśli się ogląda tyle materiałów co ja.Nie chodziło mi tylko o same wywiady lecz o materiały z planu kiedy kręcą filmy , materiały z premier filmów nie te gdzie zawodowcy go nagrywają , ale te gdzie to robią fani.Zrożnych programów gdzie był lub jest prezenterem. W filmie gra jak musi a w takich materiałach jest taki jaki JEST NAPRAWWDE.Jest mnóstwo takich video.On jest niesamowity dla swoich fanów i za to też go kochamy.
Moze masz rację.. co prawda nie oglądałam żadnego z takich filmów. Ale i tak uwarzam - aby dokładnie poznać człowieka trzeba go znać.. nie z wywiadów albo nagrań. Ale cieszy mnie to, że SRK jest taki dobry dla swoich fanów. Mam nadzieje, że dla ludzi (tych biednych w indiach też) - aż smutno patrzeć na to co sie tam dzieje... ;? pozdro;]
No napewno nie pozna się człowieka w pełni z takich materiałów, ale jego przyjaciele (nie tylko zakochani fani)wypowiadają się o nim ,ze to niesamowity człowiek.
Mówisz, że masz nadzieją , że Shahrukh jest dobry nie tylko dla fanów.I tak jest.
Ufundował budowę oddziału szpitalnego (chyba dla dzieci).
Jakiś czas temu pewna rodzina miała wypadek samochodowy,3 z nich się uratowało, ale byli w ciężkim stanie, potem wymagali też drobiej rechabilitacji.Człowiek który się nimi zajął (z fundacji , czy opieki dla ofiar wypadków, nie pamiętam)zadzwonił do Shahrukha , czy ten jakoś by nie pomógł? Po wysłuchaniu tej histori Shahrukh natychmiast się zgodził i sam nie mając czasu powierzył dostarczenie czeku dla tych poszkodowanych swojej żonie Gauri.
A to nie był pierwszy taki przypadek ten gość już wcześniej opowiadał Shahrukh`owi o ciężko chorej dziewczynce.Shahrukh`a nie było wtedy w Indiach,zajęty bl zadjęciami do filmu, ale mówił, że jak tylko wróci przyjedzie z pieniędzmi by pomóc w drogiej operacji.
Niestety dziewczynka nie dożyła do jego powrotu a Shahrukh potem nie mógł sobie darować, że nie zdążył na czas by ją uratować.
Widzisz więc, że to nietylko ładna buzia i talent aktorski - to naprawde cudowny człowiek.Wiadomo , że całych Indi nie uratuje,ale jest niesamowity.
Tylko że ten człowiek obraża nas jakbyś nie zauważyła właśnie dlatego że lubimy oglądać co innego niż on.Ja szanuje jego opinie choć mało mnie ona interesuje niech on uszanuje opinie innych.Obraził mnie już wielokrotnie.Chyba nikt tu nie ma zamiaru nikogo przekonywać do bollywood na siłę. Po prostu nikt nie chce być obrażany z powodu sowich upodobań filmowy.
Powyższa wypowiedź była skierowana do quriozum.Nie wiem po wchodzisz na te fora skoro nie lubisz tego aktora i tych filmów.Widać lubisz wyładowywać swoje frustracje na innych.Uwierz mi tu naprawdę nikogo nie interesuje twoja opinia.
Niech kazdy mowi co chce dla mnie filmy z srk sa najleprze a dla innych moze nie kazdy ma swoje zdanie pozdrawiam.
Mnie też na początku wkurzał i to jak! Ale potem polubiłam go na tyle, by dodać go do ulubionych aktorów.